Eurocup F Grubu 4. Hafta | Krasny Oktyabr 72-88 Galatasaray

McCollum orta mesafe şutları inanılmaz kötü 7 maç sonunda kanaat getirdim artık.

Dorsey hala ciddiyetten uzak öyle ki zıplamıyor bile.

Çember çok sert gerçekten.

Top paylaşımını çok güzel yapıyoruz bu sezon bu önemli silahımız . Bu arada mal hakemler niye hep bizi buluyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shilb son maçlarda rüştünü ispatladı. Vlado Vlado da biraz devreye girerse rahat götüreceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Bu alley oop larla dorsey de umarım işin içine girer.

37-43 ilk yarı skoru.
İkinci periyodun ortalarında skoru dengeye getirip öne geçtik. Takım çok sıkmıyor kendini, özel bir gayret yok. Sakin bir maç. Ama Dorsey çok kötü yine. Hoca 2. Periyotta hiç oyundan çıkarmadı ama bir türlü oyuna giremiyor. Umarım kısa zamanda kendini bulur çünkü bu uzun maratonda ona çok ihtiyacımız var

Blake Schilb tam bir lider olduğunu gösterdi çok kötü olan Dorsey'i moduna sokmak için herşeyi yaptı.

Micov da baya kötü yüzdeyle oynuyor ilk defa böyle gördüm.

Mccollum da gitgide takıma oturuyor.

McCollum orta mesafe şutları inanılmaz kötü 7 maç sonunda kanaat getirdim artık.

Dorsey hala ciddiyetten uzak öyle ki zıplamıyor bile.

Çember çok sert gerçekten.
Bazen yüzdesiz atabilir ama kötü olduğunu düşünmüyorum,çünkü oyununun önemli silahlarından biri bu orta mesafe şutlar,Dorsey konusuna gelince de o konuda bence de bir sorun var ama bu sorun hazır olmaması mı yoksa ciddiyet problemi mi onu bilmiyorum

Bazen yüzdesiz atabilir ama kötü olduğunu düşünmüyorum,çünkü oyununun önemli silahlarından biri bu orta mesafe şutlar,Dorsey konusuna gelince de o konuda bence de bir sorun var ama bu sorun hazır olmaması mı yoksa ciddiyet problemi mi onu bilmiyorum

Bana göre kötü çok maçta izledim %40ın altındadır bence.

Mccolum kac ribo aldi ya cok merak ediyorum. Schillb muhtesem oynuyo tek kelime :) keske safak ve ege de oynasa idi su mac...

Son dakikalar bize gösterdi ki fark 20'ye çıkmadan bizim yedekler oyuna girmemeli :(

Ama takımın as oyuncuları kesinlikle muazzam oynuyorlar artık :)