Eurocup F Grubu 4. Hafta | Krasny Oktyabr 72-88 Galatasaray

Mccolum kac ribo aldi ya cok merak ediyorum. Schillb muhtesem oynuyo tek kelime :) keske safak ve ege de oynasa idi su mac...
21 sayı 8 ribaund 4 asist 4 top çalma
Daha da önemlisi bugün sistemin içinde kalarak oyunun kendine gelmesini bekleyerek oynamayı öğrenmeye başladığını gösterdi bence.Öğrenme konusunda istekli olması ve savunmada da gösterdiği gayreti son maçlarda beğendim ben.

McCollum 21 sayı 8 ribaund 4 asist 4 top çalma 1 top kaybı 1 blok
Schilb 19 sayı 6 ribaund 9 asist 1 top kaybı
Green 12 sayı 3 ribaund 1 asist 1 top çalma
Lasme 10 sayı 7 ribaund 1 top kaybı
Dorsey 10 sayı 6 ribaund 1 top kaybı
Şafak 5 sayı 1 ribaund 2 asist 1 top kaybı
Göksenin 5 sayı 1 ribaund 1 asist
Micov 3 sayı 5 ribaund
Sinan 3 sayı 2 asist 1 ribaund

Yorgunluk en fazla Micovu etkiledi bence bu da gayet doğal şu ana kadar en fazla süre alan oyuncumuz onu biraz dinlendirmek lazım sakatlığa yatkın bir yapısı var

Sezon başı öngörülen plan tıkır tıkır işliyor, Schilb'in liderliği, McCollum'un bu role adaptesi falan müthiş, geçen Fenerbahçe maçı sonrasında da dediğim gibi Dorsey de işin içine girebilirse daha da gelişecek oyun.

Muazzam oynadık muazzam.
Hiç kasmadan oynadık.
2 gün önce çok ciddi mücadele verip derbi maçı oynuyorsun. Üstüne ertesi gün Rusya'ya uçuyorsun. 48 saat geçmeden maça çıkıyorsun. Hemde kasmadan oynayıp 16 sayı farkla kazanıyorsun.
Allah nazarlardan saklasın maşAllah.
Sakatlık falan olmazsa, yönetim bir sorun çıkarmazsa bu sene çok can yakarız çok.

Schilb 19 sayı 6 ribaunt 9 asist
Eric 21 sayı 8 ribaund 4 asist 4 top çalma ile maça damga vurdular.
Sinan ve Micov pek devreye girmeden kazandık.
Şafak Ege ve İzzet de rotasyona girdiler.

Teknik ekibe ve oyuncuları tebrik ediyorum.

Schilb gerçekten yanıldığımı gösterdi müthiş oynuyor allah nazarlardan saklasın..

Mitchell varkende bu şekilde mi oynuyordu krasny bende baya şaşırdım açıkçası...

Dorsey ise biraz ciddi oynamalı sanki önemsemiyor gibi arkadaşları onu oyuna sokmak için ekstra oynuyor bunun farkına varmali ve schilbi iyi değerlendirmeli

CS_KYupXIAEyNex.jpg:large

Ekli dosyalar

• CS_KYupXIAEyNex.jpg
    CS_KYupXIAEyNex.jpg
    54.8 KB · Görüntüleme: 37
Yalnız beğenilmeyen Dorsey'in istatistiği 10 sayı 6 ribaund. Bence hiç fena değildi bugün.

Krasny de hiç takım olamamış yalnız. Tamamen DJ Cooper'ın eline bakıyorlar, o düzen dışına çıktı mı da sokak basketbolu. Çorba gibi :)

Rahat bir galibiyet oldu, hoca da süreleri gayet iyi ayarladı bugün. Emeğinize sağlık aslanlar...

Çok enteresan bir grup gerçekten.Aek ilk yarısını 17 sayı geride kapattığı maçta Hapoel'i yeniyor.Liderlik için büyük avantaj yakaladık.

Çok iyi bir kimya yakaladık. Takım oyunu her geçen gün daha da ileri gidiyor ve takım ciddi güven veriyor. Umarım sezon içinde sakatlık maddi durum gibi sorunlar olmaz. Allah nazarlardan saklasın maşallahımız var.