Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şafak Edgenin orta sahadan attığı 3 lük sayıldı bu arada maç sonucu 72-88
Arkadaşlar, buradaki yorumları bence fazla önemsiyorsunuz. Ergin hoca, buradaki yorumlara bakıp oyuncu gönderecek değil.Yani buradaki bir arkadaşın yorumu ne takımın iyiliğine olur, ne de kötülüğüne. Forumdaki arkadaşlar da, fikirlerini beyan edebilirler. Gönderilmesini isteyen de istemeyen de takımın iyiliğini düşünüyor.
Zaman hangi tarafın haklı olduğunu ortaya koyar.Ancak buradan iyilik, kötülük sonuçlarına varmak anlamsız. Aynı şekilde İzzet için de geldiği andan itibaren gönderilmesi gerektiğini söyleyenler var. Mesela onlar da haklı çıkacak gibi görünüyorlar
Ergin Hoca dikkate almıyor diye tartışmayacak değiliz ayrıca ne Mustafa kardeşim ne de başkasıyla kişisel sorunum yok benim, ben hemen 1-2 haftada karar verilmemesi kanaatindeyim. Tabiki herkes takımın iyiliği için fikir beyan ediyor kafa yoruyor ona şüphemiz yok.
Rotasyonumuz çok dar genelde 7 oyuncuyla oynuyoruz kazanmamız belli olan maçlarda Dusan, Şafak daha fazla süre almalı diye düşünüyorum.