Eurocup F Grubu 4. Hafta | Krasny Oktyabr 72-88 Galatasaray

Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Hemde bence kendimizi hiç sıkmadan rahat bir gaibiyet aldık. Blake nin takıma ısınması gün geçtikçe artıyor ve takımıızı bir üst sınıfa çıkarıyor bence.
Bu arada bundan sonraki eşleşmeler nasıl olacak bilginiz var mı ?

Maçı öğlen izledim şimdi yazmak kısmet oldu.
Maça gelirsek hiç kasmadan Schilb ve McCollum önderliğinde maçı kazandık.
Schilb' in asistleri ve özellikle Dorsey' i oyuna sokma çabası takdir edilesiydi.
McCollum' a gelirsek 21 sayı atması dışında ribaundlara ve özellikle savunmaya katkısı çok çok iyiydi.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuçta kazanan Galatasaray olduğu sürece dert etmeyelim.
Adamlar federasyona baskı yapıp koçlarımızı yıpratmaya çalıştığı şu dönemde birlik olmak en iyisi.
Ekrem Hocasız milli takım başarısız olursa hep beraber 'biz demiştik' diyelim.

Arkadaşlar, buradaki yorumları bence fazla önemsiyorsunuz. Ergin hoca, buradaki yorumlara bakıp oyuncu gönderecek değil.Yani buradaki bir arkadaşın yorumu ne takımın iyiliğine olur, ne de kötülüğüne. Forumdaki arkadaşlar da, fikirlerini beyan edebilirler. Gönderilmesini isteyen de istemeyen de takımın iyiliğini düşünüyor.

Zaman hangi tarafın haklı olduğunu ortaya koyar.Ancak buradan iyilik, kötülük sonuçlarına varmak anlamsız. Aynı şekilde İzzet için de geldiği andan itibaren gönderilmesi gerektiğini söyleyenler var. Mesela onlar da haklı çıkacak gibi görünüyorlar

Arkadaşlar, buradaki yorumları bence fazla önemsiyorsunuz. Ergin hoca, buradaki yorumlara bakıp oyuncu gönderecek değil.Yani buradaki bir arkadaşın yorumu ne takımın iyiliğine olur, ne de kötülüğüne. Forumdaki arkadaşlar da, fikirlerini beyan edebilirler. Gönderilmesini isteyen de istemeyen de takımın iyiliğini düşünüyor.

Zaman hangi tarafın haklı olduğunu ortaya koyar.Ancak buradan iyilik, kötülük sonuçlarına varmak anlamsız. Aynı şekilde İzzet için de geldiği andan itibaren gönderilmesi gerektiğini söyleyenler var. Mesela onlar da haklı çıkacak gibi görünüyorlar

Ergin Hoca dikkate almıyor diye tartışmayacak değiliz ayrıca ne Mustafa kardeşim ne de başkasıyla kişisel sorunum yok benim, ben hemen 1-2 haftada karar verilmemesi kanaatindeyim. Tabiki herkes takımın iyiliği için fikir beyan ediyor kafa yoruyor ona şüphemiz yok.

Bilhassa Twitter'ın yükselişiyle göz önüne gelen,cümle ortaklığı üzerinden ''biz-onlar'' halini alma refleksinin burada hayat bulmamasını ve üslupların yumuşak ilerlemesini rica ediyorum.Hayatımızda aldığımız enerji itibariyle özel bir yerde duran alana dair konuşurken insanlık adına ''hayati'' cümleler kurmuyoruz,başta kendi zihnimizi ve sonrasında birbirimizin zihinlerini besliyoruz.

Ergin Hoca dikkate almıyor diye tartışmayacak değiliz ayrıca ne Mustafa kardeşim ne de başkasıyla kişisel sorunum yok benim, ben hemen 1-2 haftada karar verilmemesi kanaatindeyim. Tabiki herkes takımın iyiliği için fikir beyan ediyor kafa yoruyor ona şüphemiz yok.

Hocam benim gönderimde tartışmayın diye bir şey yazıyor mu? Bilakis '' Forumdaki arkadaşlar da, fikirlerini beyan edebilirler.'' yazmışım. Ancak siz nasıl 1-2 hafta beklemek gerektiğini düşünüyorsanız, isteyen 1 maçta, isteyen de 1 ayda kararını verir.

Rotasyonumuz çok dar genelde 7 oyuncuyla oynuyoruz kazanmamız belli olan maçlarda Dusan, Şafak daha fazla süre almalı diye düşünüyorum.

Duşan sakatlandı yaklaşık 8 hafta yok. Şafak da süre almaya başladı zaten. Ege'yi de rotasyona dahil etmeye başladı koç. İzzet için hiç umudum yok. Sakatlık yaşamayalım gerisi en büyük şansımız olan Ergin hocada zaten)