• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emre Çelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Şuan NTV sporda Kaan Kural maçı yorumluyor.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Strasbourg , ne Bayern Münih ne de Gran Canaria kadar iyi bir takım.biz bunun da üstesinden geliriz.çok garip bir takım.içerde berbatlar dışarda çok iyiler

Strasbourg içerde %27 ile üclük atarken disarda %52 ile atiyor.. Kendi evlerinde yasadiklari fobiyi degerlendirip en iyi skor ile istanbul'a dönmeliyiz.. İpekci'nin o atmosferinden hickimse cikamaz !

Lütfen faul problemine girme Lasme, lütfen.

Doğuş maçından sonra öyle canım sıkıldıki, bu önemli süreçte birşey yazmak bile içimden gelmedi. Tek diyeceğim. İnşallah eleriz.

Beyler elimde 2 adet bilet var işimde dolayı gelemiyorum ....Büyük kar marji ile satmıcam ilk aldıgım günde demiştim izmirden gelcekdim ucak biletimide almiştim zararımı kurtarıyım enazından talip olan varsa özelden dönebilir.

Uçak biletini de mi ekleyeceksiniz fiyata? Öyleyse karaborsa'dan hiç bir farkı olmaz.

Strasbourg potaları yeni değiştirmiş büyük ihtimalle. Bu sene Lnb olsun eurocup olsun izlediğim maçlarda potaları sert değildi.

Biraz futbol vari bir yorum olacak ama sağ taraftan iyi cut yapıyorlar önlem alamadık

Bos atislari kacirmasak fark olmustu hayirlisi

Schilb artık kendine gel gözünü seveyim ya. Elini bari kaldır şu savunmada.

Gerginlik var iki takımda da

McCollum'u kenarda çok unutmamak lazım,ona ihtiyacımız var, çok kenarda unutursak tamamen oyundan soğur.

Hucum edemioruz abi mola alsak nolurki yani gunahmi

Ah be abi Lasme 3´ledi.

Edit: Oh be 2'ymiş.

Canım sıkılmaya başladı.

Şu an için sıkıntı yok skorda. Dış şut sokamıyoruz, Sinan ve Schilb gene yokları oynuyor. Sinan´da çok ısrar etmeye gerek yok şu an.

McCollum yerine Jerrells daha fazla oynamali.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne acayip bir ilk yarı

24-23 önde kapattık. 9'da 0 uç sayı attık ilk yarı.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri