Bu macta gozlerim eski oyuncumuz Erceg'i aradi.Adami savunma yapmiyor diye gonderdik ama her mac en kotu 15 sayisi garantiydi. Ergin hocada bence icinden hata yaptigini dusunuyordur Erceg konusunda.
Kim gelsin koç olarak Murat Özyer'mi Ergin Ataman'ın aldığı paraya iyi bir Koç bulmamiz imkansız ki eğer o giderse ne Micov u kalır ne de Lasmesi .Birde kim gelsin abi Ergin Ataman gitti kim gelsin abi onuda bir söylersen sevinirim merak ettim.
Sonunda yaa yeminle gıcık olmaya başlamıştım bu bilet muhabbetine. Sağolun yeminle..GSBasket hiçbir zaman karaborsa yapmadı, yapılmasına izin vermedi, vermeyecek de!
Son ceyregi izleyemedim hastanelik oldum ancak gece 3 te taburcu oldum nabızim ve tansiyonum yükseldi stresten.
Maçın son periyotunu izlemek istiyorum yada tamamida olabilir yardimci olabilirmisiniz?
Sağol sinanim teşekkür ederim zaten 3. Ceyrege kadar izledim son çeyreği goremedim : DGeçmiş olsun ama dikkat et kendine abi. Sağlık herşeyden önemli
hocanın dediği gibi belkide bu sene hucüm olarak en kötü oynadığımız maçı 4 sayı farkla bitirmek bile avantajın bizde olduğunu gösteriyor
Maçın tekrarı ntvsporda var şuanda izlemek isteyenler izleyebilir millet real madridi süpürüyor biz şu takımı yenemiyoruz hayır nedir bu deplasman bunalımı anlamıyorum içerde aslan dışarda kediyiz resmen
Yanliz sut yuzdemizin kotu olmasini tamamen strese baglamamak lazim o cemberlere Ray Allen bile %25'le falan atardi. Beton gibiydi cemberler, sokmayalim diye cemberlerini mi degistirdiler naptilar anlamadim.