Kadin takiminin Lille deplasmanina gittim, kazandik. Strasbourg'a karsi da ev sahibi tarafindan giris yapmaya çalisacagim, umarim yine ugurlu gelirim.
Final ve liğin geri kalanını kapsayan kombine çıkarılması için kulübe mail attım. Böylelikle sıralamamızı belirleyecek maçlarda ve Playoff larda daha fazla taraftar sayısına ulaşırız.
Hocam bu sizin yorumunuz mu , yoksa içeriden bilgi mi ?[/QUOTE
Bu sadece benim yorumum. İnşallah öyle olmaz ama şimdi final maçı diye kadronun ilk 5 ini sayamayan, hayatında basketbol top eline almamış, bir kere lig maçına gitmemiş adamlara bedava bilet verir bizim yönetim.
Şubeye gelir getirmek için şöyle tişört falan çıkarsınlar Yenilmez Armada ile ilgili eminim ilgi büyük olacaktır. Bari onu yapsınlar bekliyorum, Strasbourg maçına o tişörtlerle gitsek çok iyi olur bence. Hem maddi hem manevi katkı olur. Biz taşın altına elimizi koymak istiyoruz da ortada birşey yok. Aldığımız ürünlerden kazanılanlar futbola gidiyor
Tarihinde ilk kez final oynayan erkek basketbol takımı ve kupa bizim sahamızda kalkacak. Böyle bir fırsat bir daha ele geçer mi? Bugünden başlamış olmaları gerekir çalışmaya. Bir kere o gün maça üzerinde kırmızı tshirt olmayan girememeli. Yani tabii ki bunu kulüp organize etmeli. Maç biletlerinden hatırı sayılır bir gelir elde edilmeli. Çok şey yapılabilir. Tüm İstanbul billboardları caddeleri süslenmeli ve bu maça dikkat çekilmeli. TVlerde tanıtımlar dönmeli.