Bir tane pota arkası kombine de ben aldım. Taksit konusu bana da sıkıntı fakat bu paket maç olayı güzel oldu. 245 TL ye Kupa maçı + Playoff lar. Şimdiden heyacan yaptım vay arkadaş
Taksit imkanı yok sanırım.Birde Banvit maçında salon önünde biletler yan taraf 10 tl,pota arkası 5 tl şeklinde satılıyordu yine.Şu saçma ayırım yerine tek fiyat 15 tl yapılsa derbiler hariç lig maçları çok daha akılcı olacak.
Nedir bu masterpass?kombineleri biletix üzerinden alırken masterpass ile ödeme seçeneğini kullanarak 95 tl lik indirim alabilirsiniz. 150 tlye geldi bana.
Nedir bu masterpass?
Kullanıcılara hız ve kolaylık sağlayan MasterPass, satış noktalarında QR kodları ve etiketlerle de desteklenecek. Böylelikle, kullanıcılar ister kasada, isterlerse mağaza içerisinde dolaşırken satın almak istedikleri ürünlerin etiket ya da QR kodlarını mobil cihazlarına okutarak, internet alışverişlerinde ise sadece tek bir tuşa dokunarak satın alma işlemini gerçekleştirebilecekler. Üstelik MasterPass’e sadece bir kere ödeme yapmak istedikleri kart bilgilerini ve ürünlerin teslim edilmesini istedikleri adresi giren tüketiciler, bu bilgileri her alışverişlerinde kullanabilecek, bilgileri tekrar tekrar girme zahmetinden kurtulacaklar.
Soyle ki eger alacaginiz biletlerin toplam tutari 200 TL ve uzeri olursa evet 100 TL indirim yapiyor masterpass ama diger kosullarda hayir. Kisaca x<200 TL ise indirim yok x= bir seferde yaptiginiz toplam harcama.Bu indirim haftaya final maçı biletleri çıktığında da olur mu acaba ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Soyle ki eger alacaginiz biletlerin toplam tutari 200₺ ve uzerii olursa evet 100₺ indirim yapiyor masterpass ama diger kosullarda hayir. Kisaca x<200₺ ise indirim yok x= bir seferde yaptiginiz toplam harcama.
Bugün aldığım kombineyi devretmek istiyorum. İlgilenenlere duyurulur.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şöyle anlatayaım. Ben kars ta yaşıyorum bu maça gelmeyi de çok istiyyodum. Sürekli takipteydim. Biletler satışa çıkar çıkmaz da hemen tükenir diye alıverdim. Yani strasbourg maçı sadece kombine dahilinde satışa çıkıyo zannettim. Meğerse 18 inde strasbourg biletleri zaten satılacakmış. O yüzden birazcık pişman oldum. Kombine daha basılmadı. Basılır basılmaz kuryeyle adresime gelecek. Bulunduğu yer 201.blokun 13.sırası. Netten bakabilrsin neresi olduğuna. Ben kombine elime geçer geçmez ya devredeceğim. Ya da strasbourg maçından sonra uygun fiyata kalan maçlar için devredeceğim. Nasıl uygun görürseniz değerlendirebilirsiniz. Almak isterseniz kombine elime geçer geçmez kargolarım. Bu arada elimde iki tane kombine var, koltuklar yan yana. Abim için de almıştım. Düşünürseniz bi arkadaşınız için de düşünün derim. Cevabınzı bekliyorum.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde biletler kime gidecek, nasil alacagiz, peskes çekilir mi diye tartisiladursun, Strasbourg ilk maç için bilet satisi hakkinda açiklama yayinladi. Ozetle: 20.000'in uzerinde talebin kisa surede geldigi ve final olmasi dolayisiyla Eurocup'un ozel talepleri bulundugu için bu talebe cevap verememenin uzuntusunu tasiyoruz. 6000 bileti oncelikli olarak Strasbourg'a sezon boyunca sahip çikmis, destek vermis kisilere sunacagiz. Aboneler, sezon boyunca en az 5 kez maça gelmis ve siteden bilet alisversi yapip irtibat bilgilerine sahip oldugumuz kisiler teker teker aranip biletler oncelikli olarak kendilerine sunulacak, bu islemlerle toplam 5000 biletin tukenecegini ongoruyoruz. Kalan 1000 bileti iki asamada genel satisa sunacagiz. Herkese cevap veremeyecegimizin farkindayiz ve ozur dileriz.
Adamlar asmis...