EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

İkiside strasbourg özelinde çok ama çok önemli adamlar. Matt howard gerçek anlamdaki tek 4 numaraları, lacombe ise savunmada topa baskı yapabilen en etkili kısaları.
Tabi mardy collins veya beaubois kadar skor katkıları yok ama sahada istatistk kağıdına yansımıyacak kirli işleri yapan adamlar bunlar.

Kadro yapıları ilginç cidden başka 4 numaraları olmadığı gibi hani 4.5 ya da 3.5 numara sayılabilecek oyuncuları da yok sanki öte yandan Howard uzun sure sakattı sakatlıktan döndukten sonra form tutamadı pek sure de alamadı onsuzluğa alıştılar sanki ,bu arada eski sakatlığı ile ilgili devam eden bir sorun var sanırım her durumda kadroda olmaması avantaj olacak sağlam Howard dısında Davisle esleşebilme olasılığı olan oyuncuları yok gibi

Renktaslarim ricam olursa biri bana cevap verebilirim?

Maça izmir den gelmeyi dusunuyorum.
Acaba bilet kalır mi kombineler disinda ve yahut burdan biriyle irtibata gecip bilet alabilirmiyim?
Olmadı istanbula gelsem orda bilet bulurmuyum yada öyle yada böyle salona girermiyim?
Bu maçı kacirmak istemiyorum lütfen cevap verir misiniz?
kombineler dışında bilet kalır ama o gün biter.
birisini bulman önemli değil. Hızlı bilgisayarın olsun ve biletix takılmasın yeter.

Pota altinda Fofana adli cok ilginc bir oyunculari var . Size olarak cok ince oldugu icin post up konusunda yetersiz olsada inanilmaz bir atletizmi var . Özellikle fast break ve pick and roll hücumlarinda dikkat etmeliyiz .. Şutu yok tamamiyle atletizmi ile yaşayan bir oyuncu . Seyirciyi havaya sokma potansiyeli var..

Strasbourg gercekten enteresan bir takim . Eurocup finaline gelene kadar oynadiklari tüm ic saha maclarini kaybedip deplasmanda kazanmalari ilginc bir istatistik..
Eurolig normal sezonunda evlerinde Real madrid karsisinda galip geldikleri mac..

[video=youtube;Szvtzjoyp8A]https://www.youtube.com/watch?v=Szvtzjoyp8A[/video]

c51e8fa603aee48771670333d032b1f0.jpg

Merhabalar. Aldığım kombine bilete istediğim miktar 306 TL. Fakat altta masterpass indirimi gorunuyor. Bunun anlamı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katıldım.Uzun zamandır takip ediyorum Galatasarayımızı, yenilmez armadayı fakat şimdi kısmet oldu. En büyük dileğim herkes gibi Galatasarayımızın hem eurocup ı hem de ligi şampiyon bitirmesidir. Eurocup final maçlarının İstanbul ayağıyla ilgili olarak canımızı ufak da olsa sıkabilecek bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Belki farkında değilsinizdir ama hakemler açıklandı: Fransa'daki maçta hakemler Fernando Rocha-Baş hakem(Portekiz), Sasa Pukl(Slovenya) ve Emilio Perez Pizarro(İspanya)

İstanbuldaki maçta: Dikkat!! Christos Christodoulou-Baş hakem(Yunan), Carmelo Paternico(İtalya) ve Piotr Pastusiak ( Polonya)

Yunan hakem christos en ufak itirazda teknik faul çalabiliyor.Ergin hocanın çok dikkatli olması lazım tabi bazı oyuncularımızın da.Ev sahibi için en son tercih edeceğimiz hakem olabilir.Sakin olmalıyız.Kendi lehimize de çevirebiliriz ancak dedim ya dünyayı ben yarattım havalarında bi hakem .Tabiki o maça daha çok var ama bahsetmek istedim.Umarım bize zarar vermez

Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katıldım.Uzun zamandır takip ediyorum Galatasarayımızı, yenilmez armadayı fakat şimdi kısmet oldu. En büyük dileğim herkes gibi Galatasarayımızın hem eurocup ı hem de ligi şampiyon bitirmesidir. Eurocup final maçlarının İstanbul ayağıyla ilgili olarak canımızı ufak da olsa sıkabilecek bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Belki farkında değilsinizdir ama hakemler açıklandı: Fransa'daki maçta hakemler Fernando Rocha-Baş hakem(Portekiz), Sasa Pukl(Slovenya) ve Emilio Perez Pizarro(İspanya)

İstanbuldaki maçta: Dikkat!! Christos Christodoulou-Baş hakem(Yunan), Carmelo Paternico(İtalya) ve Piotr Pastusiak ( Polonya)

Yunan hakem christos en ufak itirazda teknik faul çalabiliyor.Ergin hocanın çok dikkatli olması lazım tabi bazı oyuncularımızın da.Ev sahibi için en son tercih edeceğimiz hakem olabilir.Sakin olmalıyız.Kendi lehimize de çevirebiliriz ancak dedim ya dünyayı ben yarattım havalarında bi hakem .Tabiki o maça daha çok var ama bahsetmek istedim.Umarım bize zarar vermez

Yunan hakem benim de dikkatimi çekti ama hakem üçlülerini ekip olarak değerlendirince onların sahasındaki maçta da 1. yardımcı bile çok üst düzey bir hakem.Yani Strasburgun sahasındaki üçlü daha bile sağlam belkide .Kaldı ki TBL'deki hakemlerle Eurocuptakı hakemlere bakınca Eurocup hakemlerinin heykelini dikmek lazım yarıfinal serisinde iki maçda da ortamdan etkilenmediler.

Bu kristodolu da biraz Murat Kosova taktı diye hepimizin aklına kazındı ama yanlış hayırlamıyorsam Daçka Çekmece maçını da Kosava anlattı (o değilse de ntvnin baska bir sipkeri) orada Çekmece doğranırken kimse şaşırmışın hakem falan demedi

Fransadaki maçta sıkıntılar yaşayabiliriz ama burada Lamonica olsaydı bile pek fark edeceğini sanmıyorum.Rahat olmak lazım iç saha konusunda.

Şartlar ne olursa olsun finali alıp kupayı kaldıracağız.
Sevgili Ergin Hocam EL'ye katılma hakkını kazanarak bu yönetime bütçeyi düşürme şansını vermeyecek ve takımı bırakmayacaktır.

Daha önce de yazmıştım, bir daha yazıyorum. Elimde kalan maçlar için 2 adet kombine var, 201.blok 13. Sıradan. Strasbourg maçından sonra ikisini de devretmek istiyorum. Şehir dışından geldiğimiz için strasbourg maçı dışında bir maçı izleme şansımız yok. İsteyene uygun bir fiyata devredeceğim. Sadece birisini de devredebilirim. İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarıda bir renkdaşım final maçından sonraki kombine biletini devretmek istediğini yazmış. Eğer talep olursa ben de devretmek istiyorum (201 - 14. Sıra)

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kombinelerin üzerinde isim yaziyor mu ? Final macina giriste bilet kimlik eslestirmesi uygulamasi olacagi yaziyor biletixde -hos bence uygulanmaz da- . Kombinesi eline ulasan ya da sezon basinda alan arkadaslar cevaplarsa sevinirim.