Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

Maçın son dakikasına kadar avazım çıktığı kadar bağırdım, söz vermiştim kendime maça gelmeyi hakedip gelemeyenler için de bağıracaktım aklımda kalan en önemli nokta ise hayal mi gördüm bilmiyorum ama maçın son saniyelerinde söylediğimiz teker teker geçiyoruz turları bestesinde Abdi İpekçinin sallandığını hissettim inanılmaz heyecanlandım.

Son olarak hakettiğimiz yere Euroleague'e kavuştuk Allah yolumuzu açık etsin.

Futbolu karıştırmayı sevmiyorum ama yakın zamanda rize! ve fener maçlarından 6 puan için temiz PRİM açıklayan yönetimin, AVRUPA ŞAMPİYONU BASKETBOL TAKIMIMIZ İÇİN umarım böyle düşüncesi vardır. Vardır yani dimi o kadar da değil?

Şampiyonluk tişörtü ve Omuz Omuza tişörtlerinin kalıpları nasıl arkadaşlar 1.83 boyum normal kilom normalde M giyiniyorum hafif bol kalıyor ama boydan dolayı S kısa kalıyor normal Yenilmez Armada tişörtü kalıbında mı ölçü tablosu eklenmemiş siteye bakamadım M almak gerek sanırım yine ?

Bana bu mutlu günleri ve bu zorlu hayatımda bu mutlulukları yaşattıgınız için ne desem bilmiyorum sen benim hayata tutunma sebebimsin Galatasaray sen herseyimsin.

Arkadaşlar voleybolda ikinci olduğumuz zaman o bölümede yazmıştım.Şimdi Avrupa şampiyonu olduğumuz için devletten ödül alacak mı takım?Ayrıca euru cup tarihinde son 32 ya da son 16 da en az bir deplasman galibiyeti almış şampiyon olan takım,son 16 turundan itibaren deplasmanda kazanamadan şampiyon olan tek takım olmuşuz..

Arkadaşlar voleybolda ikinci olduğumuz zaman o bölümede yazmıştım.Şimdi Avrupa şampiyonu olduğumuz için devletten ödül alacak mı takım?Ayrıca euru cup tarihinde son 32 ya da son 16 da en az bir deplasman galibiyeti almış şampiyon olan takım,son 16 turundan itibaren deplasmanda kazanamadan şampiyon olan tek takım olmuşuz..

Bildiğim kadarıyla ödül var. Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösterenlerin Ödüllendirilmesi Hakkında Yönetmelik siteden incelenebilir. Futbol da almıştık çünkü

Bunca emek, çekilen çile, ter, gözyaşı... Allah'ım büyüksün. Kanarya maçındaki dağ başı ve bu maçtaki teker tekerde arşa yükseldim resmen. Takımla birlikte savaşan taraftara, büyü koça, aslan yürekli oyunculara sonsuz teşekkürler.

Şampiyonluğun diğer güzel yanı da potanın filelerinin değişecek olması.Sinan'ın boynundaki file felaket bir renge bürünmüş.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl betimliyordu Baba Gündüz; "Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.”

Ekli dosyalar

• İpekçi.jpg
    İpekçi.jpg
    94.4 KB · Görüntüleme: 68
  • Nevizade.jpg
    Nevizade.jpg
    92.1 KB · Görüntüleme: 58
Bildiğim kadarıyla ödül var. Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösterenlerin Ödüllendirilmesi Hakkında Yönetmelik siteden incelenebilir. Futbol da almıştık çünkü

Alamadık. Sadece mansiyon aldık. Ben güreşi yakın takip ettiğimden, zamanında milli sporculardan çevrem vasıtasıyla bilgi sahibide, olduğumdan biliyorum. Bu bol altınlı ödül yönetmeliği sonradan yapıldı. Eskiden çok şikayet ederlerdi amatör sporcular. Fakat biz Uefa'yı kazandığımızda futbolun populerliğinden ülkede yer yerinden oynadı ve ülkeye yaptığımız katkıdan dolayı tanıtım vakfından ödüllendirmemiz gündeme geldi. Kıyamet koptu tabi. Bilin bakalım kim koparttı? Şikeci mafya ağası Aziz Yıldırım ve şimdi bol bol devletten arsa arsa fonlanan Fb camiası. Ama şunuda hatırlatayım, Ordan bile tek tük. Hakikatın hakkını verenler çıkmıştır. Ödül nedir heykellerini dikmemiz lazım diyen Ali Şendir.

Maça çok iyi başladık.
İlk periyot çok güzel geçti.
Ama ne zaman rotasyon yaptık işte o zaman bocaladık.
İlk yarı 43-35 üstünlüğümüz ile bitti.
Sonra ikinci yarı Göksenin'nin sahneye çıktı üçlükleri ve savunması ile.
Son 12-13 dakikada da MVP sahneye çıktı ve maçı bize getirdi.
Muazzam bir atmosferdi muazzam.
Kareografi, görsel şölen, oyun her şey muazzamdı.
Her şeyin muazzam olduğu bu güne kupa yakışırdı ve o kupayı da aldık çok şükür.
Lasme, Micov, MVP, Göksenin, Sinan, Scilb, Chuck, Curtis hepsi muazzam bir katkı verdiler.
Ama bu kupanın %70'i koça ait.
Ergin Ataman winner oluşunu bir kez daha gösterdi.
Herkesin emeğine, yüreğine, terine sağlık.
Bize bu mutluluğu bu gurur yaşattınız ya Allah da sizden razı olsun inşAllah...

Şampiyon Galatasarayy

İlk periyotta nefeslerini kestik nefeslerini öyle devam edeydik ilk yariya 25 farklarda giderdik öyle de böylede şampiyonuzz kupa bizimm

Gercekten harika bir atmosfer ve bunun sonucunda hakettigimiz şampiyonluk sonununda bizim oldu. Simdi önümüzdeki sezon iyi bir yapilanmayla euroleaguede iyi derece elde edebiliriz.

Teşekkürler micov lasme mvp sinan chuck goksenin vede ergin ataman.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi