Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

Ergin Ataman kafamıza kazıya kazıya hem oyuncuların hemde bizim kafamıza soktu müthiş bir iş çıkardık takım olarak hepinize helal olsun ...

Yaşattığınız sevinç ve mutluluğun tarifi yok sonuna kadar hakettik ne kadar gurur duyulsa az hepsinin eline ayağına sağlık.Salonda böyle bir günü yaşamakta çok özeldi. Hoca ilk günden hedefi göstermişti söylediğinide yaptı büyüksün koç.Takımada çok çok teşekkürler böyle gurur yaşattıkları için,artık bu başlangıç olsun ve büyüyerek yolumuza devam edelim geriye bakmadan hep ileriye inşallah milat olur şube için.

Çok mutluyum çok. Daha 20li yaşların başında Fenerle Beşiktaşlıların toplamının görmediği kadar başarı gördüm. En önemlisi hepsini söke söke tırnaklarımızla kazıya kazıya aldık. Galatasaray bir his takımıdır sözünü bu takım sayesinde iliklerimize kadar hissettik. Seneye yeni yeni gururları yaşarız hep beraber inşallah. İtiraf etmeliyim ki Münih maçına kadar şampiyon olacağımıza hiç inanmamıştım :D

>Bu sezon başında geçen seneye göre planlama çok daha iyi ve netti. Ataman'ı çok eleştirmeme rağmen her defasında tebrik ettim ama sezon içi uyuma dönemi umarım uzun sürmez diyordum o döneme yine girmiştik fakat Eurocup hedefi takımı diriltti.

>Gerek mola almama gerek Harun Erdenay açıklamaları nedeniyle veya yanlış seçimler nedeniyle eleştirdiysem bu Eurocup'ın kazanılmasının % 60'ını Ergin Ataman'a yazarım.

>Takım'ın katkısı yatsınamaz; 30'lu yaşlara gelip maden işçisi gibi savaşan Lasme, Çin'den gelip sistem teknik bilmeyen bir maçta 80 sayı atan tamamen bireysel'e yönelik Mc Collum'un takımı benimsemesi, taktiğe ve sisteme bağlı kalması kendini sisteme açması ve uyması, Micov bey ve Göksenin ve kalanlar kısaca bu takım inanılmaz, bizi ara ara üzse dahi.

>Karşıyaka serisinden sonra o momentum yakalanmıştı herkes kenetlendi. Münih maçındaki son topta inancımıza benzin döküldü sonra o yanan ateş arttıkça arttı Canaria serisinde önüne geleni yaktı büyüdü bu ateşte Strasbourg'da duramadı.

Yeri geldi kızdık yeri geldi gururlandık ama hepimiz bu takım için kafa patlattık.Hepinizden Allah razı olsun. Emeğinize sağlık aslanlar.

•Aradan yıllar geçecek biz bu başlığı hep hatırlayacağız. Bu başlığa yorum yazan burada olan herkes hiç unutulmayacak.

EUROCUP ŞAMPİYONU GALATASARAY !
2dad2607bcd1cebd028a3b271845a512.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allaha çok şükür bu günleride gördük.Başta takım ve koç olmak üzere herkesin emeğine sağlık.Ayrıca forumda yorum yazana,analiz yapan kısaca Galatasaray için emek veren tüm renkdaşlarımı kutlarım.Çok büyüksün Galatasaray..

Başta Ergin Ataman ve öğrencileri olmak üzere tribünlere gidip takımı coşkuyla destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun, en önemlisi de GALATASARAY Euroleague'e başkaları gibi lisansla ya da parayla değil her zamanki gibi bileğinin hakkıyla gidecek ;)

Allah'a şükürler olsun, bu güzel günü de gördük. Ne çok yakıştı, ne güzel oldu.

Harika bir duygu. Emeği geçen herkes sağ olsun, var olsun.

2015-2016 SEZONU EUROCUP ŞAMPİYONU GALATASARAY!

Ergin Ataman: Eurocup'ı alıp otomatik olarak Euroleague'de oynayacağız.Bakalım onu nasıl engelleyecekler. (02.11.2015) HERŞEY BÖYLE BAŞLADI !

Ve gelinen nokta ... Manşetlerdeyiz ! Kutlu olsun ...

http://www.euroleague.net/

Nasıl anlatılır bu duygular bilemem inanılmaz mutluyum zaten Galatasaray da benim askım herseyim.
Son ceyreği izleyemedim gene maglup biraz deliyim[emoji3]yerimde duramıyorum nefes alamıyorum ölcek gibi oluyor fransadaki mactaki zaten hastanelik oldum tansiyon cıktı nabız cıktı sanki ölüyordum Allahım şükürler olsun bugünleri gösterdi bana ağlattı teşekkürler Galatasarayım teşekkürler aşkların en güzeli

Olay medyatik oldukça sulanıyor demişti bir arkadaş. Bu gece ona hak verdim.Kazandık ettik herşey çok iyi güzel ama karşıyaka yada özellikle bayern maçına asla değişmem.Salon içinde dışında kavgalar, tayfayla pota arkasındaki bir grup arasındaki ego savaşları, benim söylediğim şarkı okunacak muhabbeti, herkesin kendine pay çıkarma çabası,maç başlamadan öncesi haricinde 4.periyodun başı ve maçın son 1 2 dakikası hariç salonun yuzde 80inin sadece aval aval bakması gibi tat kaçıran olaylar oldu.Fransızlar 50 kişi civarı vardı daha organize daha canlılardı.Tribünler biraz sessizleştiği zaman bas bas bağırdılar,sesleri çok rahat duyuldu.Kupayı alırken bizi alkışladılar ayrıca.Bizim tribünlerden bir grup onlar madalya alırken ıslıklamaya felan kalktı.Şampiyonluk güzel tabi herşeye rağmen ama aman şöyle atmosfer böyle atmosfer taraftar uçuyor gibi bir durum söz konusu değildi.Daha çok çoluk çocuk, tanıdığım var 1 biletle 3 kişi girelim abiciler, whatsapptan abi maçı izliyorsun dimi bende maçtayımda yazıp hava atayım dedimciler, selfie çekmeye gelen liseliler vardı.Tahminimce hayatında basketbol oynamamış insanların hadi 3 sayı atın diye bağırışları.Her kafadan ayrı ses çıkmasıyla tayfanın söylediği marşların ancak ikinci turda duyulması gibi sorunda vardı.Bölümler arası kopukluk vardı.Sanki sadece final maçı için farklı gruplar çıkmış pota arkalarını kafaya almaya çalışıyor ama tayfa bunları takmıyor izin vermiyor gibiydi.Sanırım aek maçında sahaya torpil atan polisle kapışan gruptan arkadaşlardı bunlar.Koreografiden,tribüne,organizasyona kadar herşey çok daha iyi olabilirdi.Gecenin en bomba olayı Türkiye'nin laik kalacağına dair vurguydu.Yine herşeye rağmen kaç aydır avrupada alacağız kupayı diye bağırıyoruz,sonunda gerçek oldu. Euroleague bekle bizi !!!

Şu kupayı alıp, sigara dahi içmeyen bana " Şampiyonluk Purosu " yaktırdın ya helal olsun Galatasaray :). Bu arada takım, taraftar ve İmparator Ergin Ataman'a teşekkürü borç bilirim, hepsinden Allah razı olsun gerçekten her şey muhteşemdi.

Bizim marka değerimiz çok daha yüksek olmasına rağmen yine de sponsora tesekkur etmek gerikiyor en azından gecen seneki rezillikleri yaşamadık.Ayrıca bize uğurlu geliyor hem kadın takımımızın hem de erkek takımımızın avrupa şampiyonluklarında onların adı var...

Heralde bundan 3-4 ay önce birileri Eurocup sampiyonu olacagimizi söylese cokda rasyonel bakmazdik .. Grup aşamasindan sonra hersey cok daha netlesmeye basladi .. Kazan , milano ve valencia gibi takimlarinda elenmesiyle kupayi kazanma konusunda inancimizi dahada artti..

Ve sezon basindan beri cok istedigimiz kupayi kazanmis olmanin verdigi huzur ile uyuma keyfi paha bicilemez.....

İyi geceler Galatasaray Ailesi ...

ChFVL6rWMAA_YyL.jpg

Zafer sarhoşluğundan kendime yeni yeni geliyorum :).Uzun zamandır aklımda olan bu yazıyı da yazma vaktim geldi.
Bu sitenin en eski üyelerindenim sanırım.Bakınca şuan 22 yaşındayım 12 yaşında buraya kayıt olmuşum dile kolay :).Genelde yazmaktan çok okumayı tercih ettim.Futbolu elimden geldiği kadar takip ettiğim o küçük yaşlarda tesadüfen 2005 yılında atv'deydi sanırım galatasaray'ın basketbol maçına denk geldim.Tabi basketbolu o yaşlarda sadece sokaktaki boş basketbol sahasında gördüğüm kadar biliyordum klasik karpuzlama atışlar yapardık vs :).Galatasaray'ın maçı olunca tabi hiç ilgimi çekmese bile izleyeyim bakalım demiştim.Malik Dixon başta olmak üzere (buradan sonra hatırladıklarımı yazıcam isimlerde hata yapabilirim kusura bakmayın) Desean Hadley,Randy Livingston,Glen Whisby yabancılarımızdı.Türk oyunculardan ise bildiğim sadece Fatih Solak'tı onun varlığından da milli takım sayesinde haberdar olmuştum sanıyorum.Neyse gayet iyi bir oyundan sonra Tuborg Pilsener'i mağlup etmiştik.Çok çok keyif almıştım o maçta özellikle Dixon'un skorerliği ve dinamizmine hayran kalmıştım işte o gün başladı bu takımın sevdası bende.Evimize yeni internet bağlattığımız zamanlardı ayrıca.İnternet sayesinde basketbolla ilgili birçok şeyi öğrenmeye çalıştım.En azından kadromuzu eksiksiz öğrenebilmiştim :).Sonraları ise nereden olduğunu hatırlamıyorum ama o zamanki tbl.org.tr'nin forumuna denk gelmiştim belki buradan hatırlayanlar da olur hatta :).Orada her renkten insan vardı doğal olarak,ben de gscafecrown nickimle yerimi almıştım :).Küçük olduğum için teknik bilgim yok denecek kadar azdı,oradakilerle klasik fb-gs tartışması üzerinden muhabbet ederdik.O forumdaki bir konuda gsbasket.org'un adresini gördüm doğal olarak hemen daldım tabi.Kayıt oldum hatta forumun tasarımı bir ara kanarya sarısına benzer bir sarıydı sanıyorum benim imzam da mavi renklerle yazılı olduğu için moderatörlerden birisinden uyarı almıştım :).O günden sonra gsbasket benim için vazgeçilmez bir yer haline gelmişti.Okuldan her geldiğimde,her fırsat bulduğumda soluğu burada alırdım.Bu siteyle büyüdüm.Ancak o yıllarda takım kötü gidiyordu bir sene önce play-out ile ligde kalmış olduğumuzu sonralardan öğrendim.Ama o izlediğim ilk maçtan sonra birçoğumuz gibi o takımdan kopamadım.O günlerden bu günlere kadar olan arada çok zor zamanlar geçirdik,neler neler atlattık ve bu güzel günlere geldik.Sözü daha fazla uzatmak istemiyorum,herkes gibi yazacağım daha çok çok şey var aslında ama zaten yeterince kafanızı ütüledim.Bugün benim hayatımın en güzel en duygu yüklü günüydü.Emeği geçen Ergin Hocam'dan takımın malzemecisine kadar herkese büyük bir teşekkürü borç bilirim.Yazının uzunluğu için tekrardan özür dilerim.Nice zaferlerde burada olmak dileğiyle hoşçakalın.

Allah'ım dualarımız kabul oldu şükürler olsun bugünüde gördük. 40 yıl bu günü bekledim çok mutluyum. Öncelikle dualarını esirgemeyen tüm taraftarımıza, teknik heyetimize oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Sıra eurolig'de onuda kazanıcaz inşAllah.