Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

..
Cg_WYcXUoAAaU3n.jpg

Ekli dosyalar

• Cg_WYcXUoAAaU3n.jpg
    Cg_WYcXUoAAaU3n.jpg
    79.8 KB · Görüntüleme: 20
Ulan kimse sorsam 250-300 diyor. Biz burada bu takım için tüm sezon kafa patlatalım aek, sassari, karşıyaka maçlarında boş tribünleri dolduralım final maçına bilet alama ne kadar kırık ne kadar lale varsa gelsin izlesin. Bizden olup gidenlere iyi seyirler diğer kırıklara iyi seyir falan yok maç bitince vip'den selfie atarsınız anca. Günün sözü kısa net; Tribün çocuklarının finale çıkardığı , zenginlerin manitasıyla selfie çekeceği kupa finali

Karşıyaka,Bayern ve Canaria maçlarında daha heyecanlıydım. Bu sefer rahatım,final rahatlığı diyelim.

Umarım kazanma alışkanlığımız devam eder. Etkili taraftarın önünde,yine farklı kazanırız. Mümkünse son topa bırakmayalım,buna da kalp derler :)

Evden çıkana kadar hiç heyecan yoktu. Ne zaman İpekçi'ye doğru yola çıktım inanılmaz bir heyecan başladı.
O kupa Türkiye'de KALACAK!!!

Salona girdim, bir çok uA uni gruplar halinde farklı şehirleden gelmiş. Öğrenciler deli heyacanlı. Akşam emin olun son yılların en manyak atmosferi olacak.

Aykut bey,genel olarak çevirmem gerekirse galatasaray taraftarının çok ateşli olduğundan ve final maçındada 12.500 kişinin stadı dolduracağından bahsedilmiş,ultraslanın desibel rekorunu kırdığını yazmışlar,haka dansı benzetmesi yapılmış,strasbourg lu oyuncuların bu atmosferden etkilenmeyeceklerini sert deplasman atmosferleri konusunda yeteri kadar tecrübeye sahip olduklarından bahsedilmiş.Türkiye'de insanların politik fikirlerinin değişebildiğini eşlerinden ayrılabileceklerini fakat tuttukları takımın değişmeyeceğini söylemişler,en sondada galatasarayın türkiyeyi basket alanında diğer ülkelerin önüne geçirebilmesi için bir fırsat olduğunu belirtmişler bu şampiypnluğun. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Maçın başlamasına 1 saat 10 dakika var salon nerdeyse doldu.dışardada binlerce kişi var içeriye girmeye çalışan.15.000 dedik ama bu gidişle 20.000 kişi rahat olacak içerde.

Saat 22.00 ' de buralarin bayram yerine dönmesi ümidiyle... Ayagimiza kadar getirdik kupayi .. Bu atmosferde csk olsan cikamazsin !!!

ChD92n2WwAAforJ.jpg