20'li yaşlarda Spor Sergi ile başladı basketbol sevgim. O günleri hayal meyal hatırlıyorum artık, hep az ama öz oluyorduk genelde salonda. Derken bir duraklama devrine girdi resmen Galatasaray'da basketbol. Hiç unutmuyorum bir İTÜ maçında İpekçi'de tribünde 3 biletli seyirci vardı ve bu 3 kişi ben ve zorla maça götürdüğüm iki arkadaşımdı. Hem Galatasaray'ı hem basketbolu çok seviyordum ve böyle olduğu için üzülüyordum. İnat ettim bir şeyler yapmak için, tek başıma da olsa wotws pankartını asıyordum her maç anlamsızca.
Derken bu siteyi kurduk birkaç arkadaş ile 98 yılında. İnsanları basketbola sevdirmek ve öğretmek için elimizden geleni yapmaya başladık. Her geçen gün daha çok olduk, daha büyüdük. Ama takımlarımız yine sıkıntıdaydı hep. Erkek takımımız play-out oynadığımız günleri gördü. kadın takımımız 2. Lige düştü. Takım 2.Ligdeyken deplasmandaki maçlarına bile gittim. Böyle olmamalıydı, bir şeyler değişmeliydi. Her yerde her şartta Türkiye'ye basketbolu getiren Galatasaray'da basketbola önem verilmesi, yatırım yapılması için savaş verdik ve yavaş yavaş güzel günler gelmeye başladı.
Kadın takımımız önce Eurocup, sonra da o kupayı almak için senelerdir deli gibi para harcayan Fenerbahçe'yi finalde yenerek Euroleague Şampiyonu oldu. Küme düştüğümüz yerden kalkıp hep bir gün hayalini kurduğum Euroleague Şampiyonu olmuştuk. Sanırım UEFA kupası dahil hayatımdaki en mutlu gündü bu. Derken yıllar sonra Erkek Takımımız ligde şampiyon oldu. Artık Galatasaray'da basketbol olması gereken yere yavaş yavaş geliyordu. Ve bugün yine bir Eurocup finali. Bugün maça gitmeyeceğim, hatta kombinemi bir arkadaşa verdim. Sevmiyorum çünkü böyle herkesin gittiği maçları. Önemli olan kimse gitmezken oralarda olabilmek. Ama aynı Kadın Takımımızın yaptığı gibi önce bu kupayı, ardından bir gün mutlaka Eurolaegue'i alacağımıza çok inanıyorum ve bunu küme düşmüş bir takımın Euroleague Şampiyonu olan bir yolun her adımında bulunmuş biri olarak söylüyorum.
Saldır Galatasaray!