Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

Bu yunan hakem problemli diye hatirliyorum.Korktugum nokta italyan hakem de abdi ipekcide ipi ceken son anda teodosice 3 atis veren, faulu vermeyen italyan hakem degil mi? Yanlis mi hatirliyorum?
Yok o italyan (italyan şaşırmışın diye aklımızda kalan) Roberto Chiari diye bir hakemmiş.Yunan hakemi ise daha çok Murat Kosova sayesinde tanıyoruz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın bu saatlerde kupaya ve maça dair sevinç ve neşe dolu paylaşımlar olacak sabahlayacağız inşallah. Maç günü büyük gün iyi dinlenmek enerji toplamak lazım sanki maç topunu hep beraber atıp son top savunmasını hep beraber yapacağız hissediyorum Olacakkkk.

uAmed

Anlaşılan koreografi hazırlanıyor açıkcası ben de sevıyorum artı uzun vadede boyle etkınlıklerın subeye de katkısı olır ama maç özelinde parke üzerinde olacaklara pek olumlu bir etki getırecek birsey olmadığu gibi kötü bir zamanlama ile yapılrsa belki de en kritik zaman dilimi olan maç basında tribunun dikkatını parke dısına çekeceği için zararı bile olabilir insallah zamanlamasına dikkat edilir hava atışı yapıldığı anda tüm dikkatler parkede olabilir.

Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray - Strasbourg (27.04.16)

Anlaşılan koreografi hazırlanıyor açıkcası ben de sevıyorum artı uzun vadede boyle etkınlıklerın subeye de katkısı olır ama maç özelinde parke üzerinde olacaklara pek olumlu bir etki getırecek birsey olmadığu gibi kötü bir zamanlama ile yapılrsa belki de en kritik zaman dilimi olan maç basında tribunun dikkatını parke dısına çekeceği için zararı bile olabilir insallah zamanlamasına dikkat edilir hava atışı yapıldığı anda tüm dikkatler parkede olabilir.

Aynen kayılıyorum. Kupayı taraftarın performansına vermicekler sahada ki skora verecekler.
Bir ricamda burda foruma üye olan maça gidecek arkadaşlardan yada tezahüratları yönlendiren ultraaslana ulaşabilecek olan arkadaşlardan var ise okuyan, allah aşkına şu gençlik marşını maç sonu hep beraber söyleyelim ama maç esnasında el freninden başka bir görev görmüyor. Yarın o salonda olan hepimizin en az oyuncular kadar yorulmamız gerek, ıslık, yuhlama ve oyun içinde olabilecek her türlü müdaheleye ihtiyac var. Adamların kafasına girmemiz gerek.

Bugün röportajlarını izledim, bahsettikleri şey hep ambians ve bundan nasıl etkilenmiyrcekleri, yani zaten bilinç altında ne kadar rahatız deselerde etkilenmişler bir şekilde. Bu yüzden hiç susmadan ıslıkla yuhlayarak, saha içinde laf atarak dediğim gibi kurallar dahlinde her şeyi yapmalıyız. Bu maç şubenin tekrardan ayağa kalkış maçı olucak inşallah.

Şu gerilim filminden sonra final stresi viz gelir .. Yarin futbol takimimizinda tam kadro salonda bulunacagini belirtelim ...

[video=youtube;BYcJ5qekpYc]https://www.youtube.com/watch?v=BYcJ5qekpYc[/video]

Günaydın Galatasaray, bugünün tadını çıkaralım, Allahın izniyle tarih(i) bir kere daha GALATASARAY yazacak.

Fazladan 1 bilet var elimde, arkadaşım gelemeyecekmiş . Gerçekten maça gelip takımı tribünden desteklemek isteyen bir gönüldaşa aldığım fiyattan (60 TL+10 TL kargo) vereceğim. Alıp karaborsa satmak isteyenler uzak dursun lütfen.

Düzenleme: Eyüp Özkaya'ya verildi.

Bugün bu kupada buraya kadar gelmemizin ve bu gece kazanılacak şampiyonluğun en büyük pay sahibi Galatasaray taraftarıdır.O yüzden hiçkimse şampiyonluktan sonra kanal kanal gezip kendini övmesin.Abdi İpekçi atmosferi olmasa çeyrek finali görürdük en fazla.
Gelecek sene Euroleauge de madara oluruz bu takımla.Şimdiden yavaş yavaş çalışmalara başlayıp,seneye takımın en az yarısını değiştirmemiz gerekiyor daha kaliteli isimlerle.

20'li yaşlarda Spor Sergi ile başladı basketbol sevgim. O günleri hayal meyal hatırlıyorum artık, hep az ama öz oluyorduk genelde salonda. Derken bir duraklama devrine girdi resmen Galatasaray'da basketbol. Hiç unutmuyorum bir İTÜ maçında İpekçi'de tribünde 3 biletli seyirci vardı ve bu 3 kişi ben ve zorla maça götürdüğüm iki arkadaşımdı. Hem Galatasaray'ı hem basketbolu çok seviyordum ve böyle olduğu için üzülüyordum. İnat ettim bir şeyler yapmak için, tek başıma da olsa wotws pankartını asıyordum her maç anlamsızca.

Derken bu siteyi kurduk birkaç arkadaş ile 98 yılında. İnsanları basketbola sevdirmek ve öğretmek için elimizden geleni yapmaya başladık. Her geçen gün daha çok olduk, daha büyüdük. Ama takımlarımız yine sıkıntıdaydı hep. Erkek takımımız play-out oynadığımız günleri gördü. kadın takımımız 2. Lige düştü. Takım 2.Ligdeyken deplasmandaki maçlarına bile gittim. Böyle olmamalıydı, bir şeyler değişmeliydi. Her yerde her şartta Türkiye'ye basketbolu getiren Galatasaray'da basketbola önem verilmesi, yatırım yapılması için savaş verdik ve yavaş yavaş güzel günler gelmeye başladı.

Kadın takımımız önce Eurocup, sonra da o kupayı almak için senelerdir deli gibi para harcayan Fenerbahçe'yi finalde yenerek Euroleague Şampiyonu oldu. Küme düştüğümüz yerden kalkıp hep bir gün hayalini kurduğum Euroleague Şampiyonu olmuştuk. Sanırım UEFA kupası dahil hayatımdaki en mutlu gündü bu. Derken yıllar sonra Erkek Takımımız ligde şampiyon oldu. Artık Galatasaray'da basketbol olması gereken yere yavaş yavaş geliyordu. Ve bugün yine bir Eurocup finali. Bugün maça gitmeyeceğim, hatta kombinemi bir arkadaşa verdim. Sevmiyorum çünkü böyle herkesin gittiği maçları. Önemli olan kimse gitmezken oralarda olabilmek. Ama aynı Kadın Takımımızın yaptığı gibi önce bu kupayı, ardından bir gün mutlaka Eurolaegue'i alacağımıza çok inanıyorum ve bunu küme düşmüş bir takımın Euroleague Şampiyonu olan bir yolun her adımında bulunmuş biri olarak söylüyorum.

Saldır Galatasaray!

En etkilendiğim basketbol tribünü Torrensli kadroyla içeride Fener'i yenip şampiyon olduğumuz maçtı. Bu maç özelinde bunun üzerine çıkarsak yeterlidir benim gözümde. Sabahtan beridir de İNANDIK BİZ SİZLERE CİMBOM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR BU SENE tezahüratını söylüyorum. Bu maçın tezahüratı bu olsun bence...:D

Mac için gise fiyatından veren varsa çok güzel olur arkadaşlar maça gitmem lazım

En başından beri bilet konusundaki yapılan adaletsizlikten sonra bilet arayışına çıkmadım uzun bir süre maçlarada gitmem içime oturdu çünkü emek verenler bizleriz cefasını çektik sefasını 1 maçlık adamlar sürecek bu olay hakkında birşey yazmamıştım pek şimdi yazayım en azından playofflarda da aynı durumu yaşasak yine aynısı mı olacak? diyorum, Evet olacak ya kesinlikle tek çare kombine almak gibi görünüyor he artık onuda almam yapılan ayrımın, kayırmanın karşısındayım kendimce tepki koyuyorum benim tepkim kimi ipler tabi orasıda var fakat yapı meselesi böyle birşeye tepkisiz kalamam. Merak ediyorum böyle olaylar her ülkede oluyor mu acaba? Ne kültürü bu veya neyin kültürü? Neyse arkadaşlar uzadıkca uzar konuşma kafanızı şişirmeyeyim akşama konsantre olalım. O kupayı alacağız!
Salondaki atmosferi merak ediyorum Gran Canaria, Bayern Munih maçlarındaki gibi taraftar baskısı olur umarım.

Bugün iş sebebiyle yine yurtdışında olacağım. Takımın başarılarında taraftarın elbette payı büyük. Ancak son yıllarda forum olarak basketbola verdiğimiz destek inanılmazdı. Önder Bey'in de yazdığı gibi bayanlar Euroleage şampiyonluğu'nu bu dayanışma getirdi. Bu akşam o kupayı alacağız ve göğsümüzü gere gere seneye Euroleage'de hakederek gelen tek takım biz olacağız. saldır Galatasaray