Eurocup l 2.Hafta Galatasaray 89-65 AEK

Yeri burası mı emin değilim ama sormak istedim.

galatasaray.org da maç saati 20.00 olarak gözüküyor, trtspor da 18.30 tam saati konusunda net bilgisi olan var mı?

Bir de şehir dışında oteldeyim şu anda. tesadüf o ki otel televizyonunda trtspor hariç tüm kanallar var ve otelin interneti de rezalet durumda. Cepten bağlanıp izleyeyim diyorum ama kaç mb gider emin olamadım kotayı doldurmayalım. Tecrübeli arkadaşlar kaç mb gideceği hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

Yeri burası mı emin değilim ama sormak istedim.

galatasaray.org da maç saati 20.00 olarak gözüküyor, trtspor da 18.30 tam saati konusunda net bilgisi olan var mı?

Bir de şehir dışında oteldeyim şu anda. tesadüf o ki otel televizyonunda trtspor hariç tüm kanallar var ve otelin interneti de rezalet durumda. Cepten bağlanıp izleyeyim diyorum ama kaç mb gider emin olamadım kotayı doldurmayalım. Tecrübeli arkadaşlar kaç mb gideceği hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

Maç 18.30'da. internet kötü durumdaysa zaten sağlıklı şekilde izleyemezsiniz ama 1 GB'a yakın gider internet.

Bayanlardan sonra sıra erkek takımımızda Efes macından sonra bu maçı ayrı bir hırsla oynayacağımızı düşünüyorum Ergin hocanında kendini göstermesi lazım ezip geçelim.

Lasme nin savunmada size problemi olur dediğimde çok eleştirilmiştim ama kastettiğim buydu

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarın şunları yapması çok kanıma dokunuyor gerçekten, kusura bakmayın da şunları yapanın en başta tribün tarafından müdahale edilmesi gerekir.