Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63
Maçı izlemedim ama Hüseyin Beşok un oynadığnı ve attığı sayıları görünce hem şaşırdım hem de sevindim.İnşallah sürekli böyle oynar.
Guroviç anlaşılan yavaş yavaş form tutmaya başladı.Potalara alışınca kimse tutamaz.
Graves iyi istatistikler tutturmuş.İnşallah sürekli böyle devam eder.
Milojeviç double double yapmaya başlamış.İnşallah sürekli böyle oynar.Bu sene çok faydasın göreceğiz.
Zizic tecrübesi yeter.Bugün istatistiklere Milo ve Hüso nun arkasında kalmış ama olsun.Onun tecrübesi bize bu sene çok yara sağlayacaktır.
Strickland ın sanki istatistikleri iyi geldi sanki bana.6 sayı 3 ribaunt 3 asisit.Bu istatistikleri 10 sayı 4 ribaunt ve 5 asist ortalamalarına çıkarsa yeter de artar bile.Ama şu performansı yeterli değil.Belk bu son maçı olabilir.
Cüneyt Erden ise yine sadce üçlük kullanmış.5 te 2 ile yüzde 40 gibi bence iyi bir yüzde tuturmuş.Ayrıca 1 ribaunt ,5asist ve 4 top çalması da mhteşem istatistikleri arasına girmiş.İnşallah böyle devam edersin kaptan.
Erdem Türetken % 100 ile üçlük atmış.Maşallah,Barikallah,Süphanallah.İnşallah böyle devam eder.Şu sakatlar yüzünden fazla forma şansı bulacaktır.İnşallah hep böyle devam eder savunma bakanımız.
javascript
pen_live('6520-1-B');