Eurocup Ön Elemesi 1. Tur 2. Maç | Galatasaray CC 94 - 63 Siauliai

Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Bu arada, kendisine lafım yok ama Gurovic'e yapılan tezahuratlar geçen seneki "Lincooooln, Lincoooln" olayına benzedi.
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

geçen burada bi arkadaşımız şifreli oldugu için maçları artık kahveye gidip abi galatasarayın basket maçı var açarmısın mı diyecegiz demişti...efet ben bugün öyle yaptım...ama tabi fb maçı oldugu için ilk yarısını izleme şansım oldu keşke oda olmasaydı..çünkü tribündeki olayları görünce anladımki istanbul da galatasaray seyiircisi bitmiş...alt tarafı kaç bin kişilik salonu dolduramıyoruz hatta bırak doldurmayı az sayıda bile olan seyirci birbirini yiyiyor...asy bile futbol takımızın maçları dolmazken basket maçının dolmasını beklemek hayalcilik...sonrada buradan maçlara seyirci gelsin o olsun bu olsun die yazıyoruz...kim ailesini alıpta o salona gelirki bu olayları gördükten sonra yada hangimiz asy ailemizle geliyoruzkii...küfürün bini bin para olmuş yok ordan biri çıkıyor yaa kardeşim bagırsana diyiyor kabadayılık yapıyor...sonrada tribünler boş kalır tabee..galatasaray yönetimi biran evvel aslantepeyi bitirmeli yanına güzel bi salon yapmalı ulaşımı kolay rahat girip çıkabilecegimiz vede ailemizle maç izleyebilecegimiz salon...BAŞARILAR GELİR GEÇER ASELETİN BİZE YETER...
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Kerem SEÇER' Alıntı:
TV başından izledikleriyle kimse talihsiz yorumlar yapmasın. Çünkü o tezahüratları yapanlar arasında bu forumun da üyeleri var. Hepsi de iyi günde kötü günde takımı hiçyalnız bırakmayan, hiç kimsenin gitmediği yerlere giden, hayatını Galatasaray yapan insanlar. İnsanların küfretmeden, hakaret etmeden tribünden protestosunu yapma hakkı vardır. Kimse de çıkıp onlara laf atamaz. Cefayı çeken onlar çünkü. Neyse bazılarını yakından tanıdığım insanlara karşı ve çok iyi Galatasaraylı insanlara karşı kullandığımız sözcüklere dikkat edelim.

eline sağlık kerem.
herkes ayagını denk alacak, kımse galatasarayı 100 kısıye mahkum bırakamayacak..
 
Re: Eurocup 1. Ön Eleme | Galatasaray - Siauliai ( Canlı )

Maç Sonucu :

Galatasaray Cafe Crown : 94 - BC Siauliai : 63

1. Periyot: 22-18
2. Periyot: 51-31 ( 29-13 )
3. Periyot: 77-47 ( 26-16 )
4. Periyot: 94-63 ( 17-16 )
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Son periyotta Alican'la, Altay'la, Teoman'la oynayarak 31 sayı fark attık. Henüz tam form tutmamamıza rağmen Litvanya'nın kalbütüstü takımlarından birini onveş-yirmi dakikalık sürede sürklase ettik. Hüseyin'in geri dönmesine çok sevindim. Maçın yıldızıydı! Ona çok ihtiyacımız olacak... Takım halinde iyiydik, nam-ı diğer "Sırp Charles Barkley" yani Dejan Milojevic mükemmel oynadı. Graves çok yüzdeli şut kullandı ve çok verimli oldu, Gurovic takımı ateşledi; Erdem ve Cüneyt'te çok iyiydi. Sert savunma yaptık ve hücumda iyi organize olduk.

Eurocup'a iyi bir başlangıç yaptık. Henüz yolun başındayız. Dilerim geçen sezonki başarımızın üzerine çıkıp, finale ulaşarız ve kupayı kazanırız.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

***

Not: Erman Kunter'li Cholet Basket, Letonya temsilcisi ASK Riga'ya ilk turda elendi! İlk turun en büyük sürprizini ise, Eurocup'un en büyük bütçeye sahip takımlarından Kerem Tunçere'li BC Triumph'u eleyen BASE BC Oostende gerçekleştirdi.
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

B_daf61c33306e00c194b26108d6426aa9.jpg
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Ahmed Salih' Alıntı:
Son periyotta Alican'la, Altay'la, Teoman'la oynayarak 31 sayı fark attık. Henüz tam form tutmamamıza rağmen Litvanya'nın kalbütüstü takımlarından birini onveş-yirmi dakikalık sürede sürklase ettik. (...)

Eurocup'a iyi bir başlangıç yaptık. Henüz yolun başındayız. Dilerim geçen sezonki başarımızın üzerine çıkıp, finale ulaşarız ve kupayı kazanırız.

Forumda yorumlarını çok merak ettiğim, düzenli takip ettiğim sevgili Ahmed Salih'e ilk defa şaşırıyorum. Erken bir heyecan bu, Anderlecht'e gol atıp hasbelkader tur atlayınca "Avrupa'nın Prensi" olanları bu gece ARSENAL karşısında gördü bu gözler...

Sizin de dediğiniz gibi, aman diyeyim... Gerçekten erken...
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

gercekten GALATASARAYa yakışan bir galibiyetti şimdi sıra önümüzdeki antalya belediye maçı var ona konsantrasyon olalım :)
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Bu maça, o salonda 15 lira verip 2-3 saatini ayıranlara Dedehayırın hafta arası Hasnun Galip te plaket vermesi gerekirdi!

şimdiden mersinmiş daçkaymış casaymış siauliai miş bu maçlara istanbul kışında evinden kalkıp 3 otobüs değiştirip,10 lira veren vatandaşları kutluyorum,sizinle gurur duyuyorum biliyorum 200 kişi olmayacaksınız ama siz normal değilsiniz bunuıda bilin!

Celtics i yenip yüzük taksak 200 kişi geliyorsa bi takımın maçına ne kıymeti var,salon full çeksin bilet karaborsaya düşsünde biz gene telekoma süpürülelim razıyım,bu gecenin hasılatı tahminen guroviçiziziç ve milonun yugoslavyayı arayıp skoru söylemek için harcadıkları kontöre gitmiştir
Bravo Dedehayır devam bu politikaya eğer tabii devam ettirebilirsen!
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Selçuk Kahveci' Alıntı:
İyi bir galibiyet. Keşke salon daha çok dolsaydı. Ama ne demişler bir Galatasaraylı dünyaya bedeldir.

[quote="Erdal Icelli":244vprfl]
sl8537.jpg
bu arada saatler olsun Eyüp Abi sakallar gitmiş.[/quote:244vprfl]
Saol SELÇUK kardeşim :)
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Kimse salon boş diye eleştirmesin iyi bile taraftar vardı!

Hatta bu yönetime bu taraftar çok bile!

15 ytl maç bileti olmaz!!!

Umarım A.Dedehayır bugün kendisiyle konuşan vede sıkıntılarımızı anlatan kardeşlerimizi dinler, kimseyi küstürmeden tekrardan salona taraftarı çeker!

Aksi taktirde bu kalabalığıda ararız!

TARAFTARIZ BİZ MÜŞTERİ DEĞİL!

Maça gelince aslanlar gibi yendik helal olsun oyuncularımıza ve hocamıza!
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Kardeşlerim iltifatlarınız için teşekkür ederim:)

Mithat bana daha sonra yemek ısmarladı, valla beni mahçup düşürdü, salonun yolunu bildiği gibi cebindede akrep yokmuş!

MURAT HOCAYA VE ASLANLARIMIZADA TEŞEKKÜRLER!
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

hafta içi 400 kişi gelecegi belli yer uzak geç bitiyo arsenal show var yap 5 ytl gelsin insanlar ya 2 eleme maçı yapıcaksın gruplar için önemli maç ya elensek önce bitaraftarı tribüneçek sonra fiyat belirle sayın dedehayır
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

fatih şengün' Alıntı:
yukarda yazan arkadaşlar siz zaten mümnkünse gelmeyin basket maçlarına size gerek yok koskoca gs klübü 15 i verenide 35 verenide bulacaktır bilet pahalı die mi gelmedi millet sanki geçen sene her maç 2000 kişiye oynadıkta böle kendi taraftarına hemde başkanın orda olduğu maçta çirkeflik yapanlarla bu klübün işi olmaz 50 olsun siz gelmeyein zaten
Fatih kardeş , kimin piyonusun ? çok merak ettim. Ben cebimden para verip kombine alıyorum ama bunu veremeyen bir sürü öğrenci kardeşim var. senmi karar vereceksin o kişilerin maça gidip yada gitmemesine. Bu kulüp birilerinin çiftliği değildir , hele ego tatmin yeri hiç değildir. İnşallah bir daha böyle yazılar okumam senden. Bir sürü Arma sevdalısına bilmeden söz söylemişsin , bunu cahilliğine veriyorum.
 
Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63

Hakan Durusel' Alıntı:
[quote="fatih şengün":1xfp9z2z]ahmet dedehayıra bağıran kendini bilmezler ne yaptınızın farkında değildiniz siz heralde size kalmadı bu klüp bide taraftara saldırmaya çalışıyolar

Farkındayım.

Diğer tüm klüplerden daha pahalı olmasına rağmen kombinemi aldım sene başında, başta bunu belirteyim.

Telekom ile birleşme rezaletini unutmak mümkün değil. 15 ytl lik bileti anlamak mümkün değil.

İstemiyorum ben Ahmet Dedehayır'ı.

Ayrıca aşağıdaki iki arkadaş yukarı doğru saldırmaya gelmeseydi ortada kavgalık bir durum yoktu. Zaten sonra da anlaşıldı, sorun aşıldı.

Çapulcu değilim; ama müşteri hiç değilim..[/quote:1xfp9z2z]


Sevgili Galatasaraylılar;

Hakan kardeşimizin bahsettiği "iki arkadaş"dan birisi ben olduğum için cevap hakkı doğdu. Beni bilen bilir, ben Galatasaraylılığımdan gurur duyduğum gibi onu hiçbir zaman reklam malzemesi de yapmadım.

Ama demek ki bizi tanımayan arkadaşlarımız var ki buradan, sevdiğim bir ortamdan herkesin bilmesini gereken şeyler var...

Birincisi, bizim tepkimiz kombine ve bilet fiyatlarına yapılan medeni protestoya olan tepki değildir. Zaten hem buradaki forumu hem de ultrAslan forumu takip edenler benim bu yanlış uygulamalara ne kadar tepki gösterdiğimi bilirler. Bu sene kombinemi her türlü şarta rağmen aldım. Geçen sene ise kendi yerimde oturduğum için beni yaka paça maç anında dışarı atıp darp eden emniyet görevlileriyle mahkeme halen devam ediyor.
300 Ytl'yi 100 Ytl yapmaları gerekiyor, tamam. Öğrenci kardeşlerimize daha da jest yapmaları gerekiyor, tamam. Madem bu kadar iyi takım kurduk, madem ki seyirci desteğine ihtiyaç var sen çok uyguna yap dolsun başka şeylerden para kazan. Zaten bu konuların hepsinde sizlerle hemfikirim.

Bizim orada tepki gösterdiğimiz başkanımızın tamam demesine rağmen olayın uzaması. Başkanın tamam demesi "mesaj alınmıştır, bu olayı çözeceğiz ya da değerlendireceğiz" manasına gelmektedir. Neticede bize tamam diye işaret yapan başkandır. Biz ne fenerbahçe ne de başka takımlarız. Başkanımıza katılmadığımız durumlarda bile saygı göstermemiz gerekir. Hele ki yanında Galatasaray'ı bitirmek için çırpınan Turgay Demirel varken...
Elbette kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamam. Fakat, ben Lütfü Kırdar'dan beri maçlara giden, Ayhan Şahenk'te ilk oynadığımız sene olan yanılmıyorsam 95-96 sezonunda da her maça geldim. 94'te Abdi İpekçi'de gittiğim Daçka maçında maçı ben ve Burak Sezgin'in babanesi izlerken takım her sayı attığında yüzlerce Daçkalıya rağmen alkışladım. Ahmet Fetgeri'ye bir arkadaşımla gidip takımın her sayısını ayakta alkışladım. İnönü'de en yakın arkadaşım dalağından bıçaklandı, 8 ay komada kaldı halen spor yapamıyor. 1994-2001 arası Galatasaray'ımızın iç-dış saha tüm branşlardaki tüm karşılaşmalarına gittim. 3 sezon önce de Beykoz deplasmanında ben ve 3 arkadaşımız atkılarımızla oradaydık. Çok şey yaşadık, iyi-kötü günler gördük. Bir ara tüm basketbol maçlarına giden Tarhanlılar pankartını yağmur çamur demeden taşıdık.
Yanımdaki sarı tişortlu insan da Galatasaray tribününe çok emeği geçmiş, Şirvan(nam-ı değer Sarı) ve benim öz be öz abimdir. Zaten yukarıdaki arkadaşlarımız, kardeşlerimiz bizi anlayınca tepkimizin ne olduğunu da çözdüler.

Maç esnasında sadece maça konsantre olunacağını ben çok değerli büyüklerimden çok eski senelerde öğrendim. Bizim gösterdiğimiz tepki de onun tepkisiydi.
Söylediğim gibi ben de dünyanın her yerinde Galatasaray'ımın peşindeyim. O yüzden kimse de bizlerin Galatasaraylılığını yargılayamaz, bize de akıl veremez.
 

Üst