Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63
Hakan Durusel' Alıntı:
[quote="fatih şengün":1xfp9z2z]ahmet dedehayıra bağıran kendini bilmezler ne yaptınızın farkında değildiniz siz heralde size kalmadı bu klüp bide taraftara saldırmaya çalışıyolar
Farkındayım.
Diğer tüm klüplerden daha pahalı olmasına rağmen kombinemi aldım sene başında, başta bunu belirteyim.
Telekom ile birleşme rezaletini unutmak mümkün değil. 15 ytl lik bileti anlamak mümkün değil.
İstemiyorum ben Ahmet Dedehayır'ı.
Ayrıca aşağıdaki iki arkadaş yukarı doğru saldırmaya gelmeseydi ortada kavgalık bir durum yoktu. Zaten sonra da anlaşıldı, sorun aşıldı.
Çapulcu değilim; ama müşteri hiç değilim..[/quote:1xfp9z2z]
Sevgili Galatasaraylılar;
Hakan kardeşimizin bahsettiği "iki arkadaş"dan birisi ben olduğum için cevap hakkı doğdu. Beni bilen bilir, ben Galatasaraylılığımdan gurur duyduğum gibi onu hiçbir zaman reklam malzemesi de yapmadım.
Ama demek ki bizi tanımayan arkadaşlarımız var ki buradan, sevdiğim bir ortamdan herkesin bilmesini gereken şeyler var...
Birincisi, bizim tepkimiz kombine ve bilet fiyatlarına yapılan medeni protestoya olan tepki değildir. Zaten hem buradaki forumu hem de ultrAslan forumu takip edenler benim bu yanlış uygulamalara ne kadar tepki gösterdiğimi bilirler. Bu sene kombinemi her türlü şarta rağmen aldım. Geçen sene ise kendi yerimde oturduğum için beni yaka paça maç anında dışarı atıp darp eden emniyet görevlileriyle mahkeme halen devam ediyor.
300 Ytl'yi 100 Ytl yapmaları gerekiyor, tamam. Öğrenci kardeşlerimize daha da jest yapmaları gerekiyor, tamam. Madem bu kadar iyi takım kurduk, madem ki seyirci desteğine ihtiyaç var sen çok uyguna yap dolsun başka şeylerden para kazan. Zaten bu konuların hepsinde sizlerle hemfikirim.
Bizim orada tepki gösterdiğimiz başkanımızın tamam demesine rağmen olayın uzaması. Başkanın tamam demesi "mesaj alınmıştır, bu olayı çözeceğiz ya da değerlendireceğiz" manasına gelmektedir. Neticede bize tamam diye işaret yapan başkandır. Biz ne fenerbahçe ne de başka takımlarız. Başkanımıza katılmadığımız durumlarda bile saygı göstermemiz gerekir. Hele ki yanında Galatasaray'ı bitirmek için çırpınan Turgay Demirel varken...
Elbette kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamam. Fakat, ben Lütfü Kırdar'dan beri maçlara giden, Ayhan Şahenk'te ilk oynadığımız sene olan yanılmıyorsam 95-96 sezonunda da her maça geldim. 94'te Abdi İpekçi'de gittiğim Daçka maçında maçı ben ve Burak Sezgin'in babanesi izlerken takım her sayı attığında yüzlerce Daçkalıya rağmen alkışladım. Ahmet Fetgeri'ye bir arkadaşımla gidip takımın her sayısını ayakta alkışladım. İnönü'de en yakın arkadaşım dalağından bıçaklandı, 8 ay komada kaldı halen spor yapamıyor. 1994-2001 arası Galatasaray'ımızın iç-dış saha tüm branşlardaki tüm karşılaşmalarına gittim. 3 sezon önce de Beykoz deplasmanında ben ve 3 arkadaşımız atkılarımızla oradaydık. Çok şey yaşadık, iyi-kötü günler gördük. Bir ara tüm basketbol maçlarına giden Tarhanlılar pankartını yağmur çamur demeden taşıdık.
Yanımdaki sarı tişortlu insan da Galatasaray tribününe çok emeği geçmiş, Şirvan(nam-ı değer Sarı) ve benim öz be öz abimdir. Zaten yukarıdaki arkadaşlarımız, kardeşlerimiz bizi anlayınca tepkimizin ne olduğunu da çözdüler.
Maç esnasında sadece maça konsantre olunacağını ben çok değerli büyüklerimden çok eski senelerde öğrendim. Bizim gösterdiğimiz tepki de onun tepkisiydi.
Söylediğim gibi ben de dünyanın her yerinde Galatasaray'ımın peşindeyim. O yüzden kimse de bizlerin Galatasaraylılığını yargılayamaz, bize de akıl veremez.