Re: Eurocup | Galatasaray: 94 - Siauliai: 63
Tamam Kerem , kusura bakma haklısın. Daha dikkatli oluruz.
Tamam Kerem , kusura bakma haklısın. Daha dikkatli oluruz.
Deniz Baskın' Alıntı:abi dün geceden beri foruma bakmnamışım ve resmen komedi filmi yaşamışsınız...
sanırım şöyle birşey olmuş yanlışları düzeltirsin mithat abi olay örgüsündeki
1)maçta çıkan olaylar
2)rahat kazanılan maç
3)maçtan sonra ''şu fener napıyo'' merakının sonucunda maç izlenmeye gidilmesi
4)içeriye giren 7-8 civarında gs formalı adam
5)yedikleri gollerden ötürü cinnet geçirmeye meraklı fb taraftarının ''siz ne ayaksınız'' sorusu
6)eyüp abinin gaza gelişi
7)mithat abinin 8e 500 olduğunuzu farketmesi ve olayları engellemesi
8)eyüp abinin geri vites yapması
....okuduklarımdan bu çıktı,yanlışım varsa düzeltin mithat abi...
Burak Barut' Alıntı:Nasıl yani Mithat Abi sen Eyüp Abiniz 1 bardak birayla şarhoş olduğunu mu söylemek istiyorsun =)
8'e 500 haa Matrix Eyüp =)
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Burak Barut":2l4erssw]Nasıl yani Mithat Abi sen Eyüp Abiniz 1 bardak birayla şarhoş olduğunu mu söylemek istiyorsun =)
8'e 500 haa Matrix Eyüp =)
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat konuyu çarpıtma, allah kimseyi senin diline düşürmesin
Arsenal gol atınca hepiniz alkışladınız, ama millet laf atınca bir tek ben BAŞKALDIRDIM
Coşkun abi geri vites yapınca bende konuyu kapattım, senin tek maharetin arabulucuk yapmaktı
Burak Barut' Alıntı:Mithat Abi bu maç için satmayacak da ne zaman satacak
Burak Barut' Alıntı:500 Fenerli içine atarım onu...
Harbi bunu yapmışsa Ayıp etmiş..Ertem Şener'in sözüyle bağlayayım cümlelerimi 'Yakışır sana Drogba '
Selçuk Kahveci' Alıntı:bu fenerliler harbiden salona geldiler mi yoksa makarsına mı fenerliler diyorsunuz hala anlamadım.
eyüp abinin yengeden korkması( ) normal, her erkek kadınlardan korkar çünkü.
arkadaşlara katılıyorum Nisan'ı fenerli yapma abi aman haaaa
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat selam!
Ben Kerem'i arayıp maça gittiğimi söyledim, ama Mithat'a söylemeyin dedim yoksa gelmez, ama söylemişler yine ektin milleti.
Ayrıca ben seni 1 kez ektim, sen kaç kez geliyorum diyip gelmedin bir düşün?
Film setlerinden koparamıyoruzki seni, bu arada Antalya maçınada gel biraz ayağın alışsın, göbeğin erisin
Bilet almadanda girme, yöneticiyim diyip locaya kuruluyorsun zaten, bari biletle gir salona
Antalya maçında seni yanımızda görürsek, yemin ettim Özyerist'likten istifa edip Mithat'ist olacağım!
Özyer'ist olmak karın doyurmuyor, ama Mithat'ist olursam gelsin sosisliler, gitsin kelle paçalar, eve bırakmanda cabası
Her türlü olurum adamın ama maçlara gel