GALATASARAY 69 - 58 St.Petersburg(1.Maç)
Rövanş maçı için konuşmalara burdan devam edelim
Rövanş maçı için konuşmalara burdan devam edelim
Doruk Ünlü' Alıntı:Smush Parker oynayacak mı acaba ?
Sühan Cem' Alıntı:Taylor'ın kötü oynadığını düşünüyoruz ama ponkrashov'a karşı süper savunma yaptı. Maçın sonunda Ponkrashov artık Domercant'a bıraktı oyun kuruculuk görevini. İkinci maçta da böyle devam ederse varsın Taylor sayı atmasın savunduğu adam ondan 20 santim uzun.
Sühan Cem' Alıntı:Taylor'un savunma anlamında yeterli kalibrede olmadığını bende düşünüyordum. Rixos cup'taki zayıf maçlarda bile bu böyleydi ama bu maçta iyi olduğunu düşündüm. Tutku da o anlamda iyi iş çıkardı Evren de. Bizim o anlamda kısalarımız, rakiplerin guardını yoracak anlamda işler çıkardılar. Çağlar'ında dediği gibi Pick&roll savunmasında Andric iyiydi Ermal de Tutku ile ikili oyunlarda çok iyiydi ve hırsını oyunculara akıttı saha içi ve dışında. Benim en güvendiğim oyuncu Ermal olacak deplasmanda. Çünkü mental anlamdaki gücünü oyunculara aşılayacaktır. Ki orada da en azından 200 taraftar olacaktır diye düşünüyorum.
Alpaslan Koc' Alıntı:olurda elenirsek eurochallengedan devam edicek miyiz? elenmemiz eurochallenge ı aldıgımızın garantısı mıdır?