Eurocup Ön Elemesi 2. Tur 2. Maç | KK Buducnost 93 - 62 Galatasaray CC

Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":345xo8q8]Spormax maçı naklen veriyor.


Organizasyon yapta beraber seyredelim maçı[/quote:345xo8q8]Kafede spormax yok onun için org yapamıyorum!
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Digiturk üyeliğin varsa Basketbol maçları için illa Spormax paketine ihtiyacın yok. Bende de normalde Spormax paketi mevcut değil ve normal zamanlarda 78. kanalı actıgımda "Uyeliginiz bu kanalı kapsamamaktadır" yazısı beliriyor ama basketbol maçları saatlerinde Digiturk otomatik olarak şifreyi kaldırıyor. Yani 9,90 YTL lik en düşük Digiturk paketiyle bile Spormax' de basketbol maçlarını takip edebilirsiniz.

Basketbol maçları için şifreli kanalın içinde ayrıyetten şifreli kanal mantığı kabul edilmiyor sanırım. Sonuçta Spormax izlemek için Digiturk receiver ına ihtiyacınız var ve 9,90 lık paket bile Digiturk' u bu konuda kurtarıyor olmalı ...
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Sezonun en önemli maçı. Geçen salıdan beri benim aklım bu maçta.
Hüseyinden ve Cücüden önemli katkı bekliyorum bu maç. Gurovic ve Milojevic zaten bu maçların adamı.

Milojevic kariyerinin başında 4 sene podgorika oynadığı için salonu potaları taraftarı da iyi biliyor. eminim arkadaşlarına taktikler veriyordur bu konularda

http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... /37815/460 . Milojevicin röportajı. Tecrübemizle kazanıcaz diyor, normal bir maç gibi oynarsak turu atlarız demiş. Ayrıca İstanbulu ve taraftarı da çok beğendiğini söylemiş.
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2el5w600]digi türk varmı
kutu varsa ben benim kartı getiririm
Kutu yok malesef:(

D-Smart var benim mekanda:([/quote:2el5w600]


Sen nasıl galatasaray'lı mekan sahibisin yahuuuu ayıp valla kınıyorum seni
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

[/quote]Kutu yok malesef:(

D-Smart var benim mekanda:([/quote]


Sen nasıl galatasaray'lı mekan sahibisin yahuuuu ayıp valla kınıyorum seni[/quote]
Valla Mithat haklı Eyüp
Cafeye bir tanede digiturk taktırmanın zamanı gelmiş bence
Sen Cafeye Digiturk taktır.Ben de İstanbulda senin Cafe de izleyeyim maçı
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Geçen seneki Asvel ve G.Canaria maçlarını düşündükçe Avrupa'sız bir Galatasaray'ı düşünmek bile istemiyorum..
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

allahım ne mutlu banaki yarın bu maçı izleme şerefine erişiyorum...umarım galibiyetle dönecegiz...zor maç tamam ama bizde kolay bi takım degiliz...milan bu maçta en az 20 sayı 6 ribaund 4 asist 1 top çalma ile oynar maçı da alırız...yeri geldiginde eleştiri yapıyorum ama bu sefer destek zamanı allah yardımcıları olsun hepsinin...yüregimiz onlarla...
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Bu seneki en kritik maçlarımızdan biri. Umarım bir kazaya uğramayız ki bence kazaya uğrayamaya en açık durumdayız. Herşeye rağmen bende kazanıp geleceğimizi düşünüyorum...
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

İlk maçı izlediğim kadarıyla, iki sayılık fark bizim açımızdan çok riskli. Çünkü Cüneyt sakat, diğer oyun kurucumuz Marshall ise bırakın katkı yapmayı takıma zarar veriyor, son maçta attığı boş şutun peşinden yaptığı kasti faul maçın erkenden kopsanı engelledi ve takım maçı almak için ekstra enerji harcamak zorunda kaldı. Adı çok az duyulmuş Mutlu Akü Selçuk oyun kurucuları İlker ve Murat yolcu ellerini kollarını sallayarak sayılar buldu, kapasiteleri biraz daha yüksek olsa, o maçı kazanmamız imkansız olurdu. Karadağ takımının iki oyun kurusu oldukça yaratıcı ve takımın çok pas yaparak doğru adamda bitirilmesini güzel organize ediyorlar. Cüneytin sakat, Marshall bal yapmayan arı, gravesinde o mevkiide biraz savruk olduğunu düşünecek olursak, yapacağımız top kayıpları başımızı ağrıtabilir. Karşı takımın top çalma maharetininde yüksek olduğunu düşünürsek, burada tecrübeli oyuncularımıza büyük iş düşüyor. Mutlaka maça gerektiği gibi asılmaları lazım. Aksi taktirde avrupa maceramız biraz erken bitecek gibi.
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

arkadaşlar bizim maçı tvcg 2 diye bi kanal veriyo.karadağ kanalı bu.ama bende bi kanla var o belki maçı gösterir
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Beko basketbol ligi maçları şifresiz olarak Arda'nın da söylediği gibi 9,90 lık paketlerde şifresiz ekrana gelmekte. Maçtan 5 dk. önce şifreyi açıyorlar. Eurocup maçlarında da bu şimdiye kadar böyle oldu. Kendi ligimiz için bu anlaşma gereği böyle olmak zorunda, avrupa maçları için böyle bir anlaşma yok bildiğim kadarıyla bir gün kapatırlarsa şifreyi şaşırmam:)

Maçın saati federasyonumuz ve spormax in sitesine göre saat 20:00'de. Spormax 20:00'de canlı yayınlayacak maçı bu şekilde bilgi vermiş sitesinde. Bir tek bizim resmi sitede ve forumumuzda 21:00 gözüküyor. Ayrıca eurocup'ın resmi sitesinde de 19:00 gözüküyor ancak bizim saatimize göre o 20:00 oluyor. Sanırım büyük ihtimalle maç 20:00'de başlayacak..

Mutlu Akü maçında sonra Cüneyt kaptan verdiği demeçte maç maç oynamaya çalıştıklarını ancak salı günkü maçın hep akıllarında olduğunu konsantre olmakta güçlük çektiğimizi ve maçta bundan dolayı zorlandıklarını söyledi. Umarım bu senede Avrupanın ünlü şehirlerinden birine kupayı kaldırmaya gideceğiz bu maçı alıp yolumuza devam ederek..
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Sarı - Kırmızılıların yarın Buducnost ile oynayacağı Eurocup 2. ön eleme rövanş maçının hakemleri salona 1.5 km. yakında oturuyor.

Galatasaray Cafe Crown yarın akşam tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Buducnost ile Karadağ'ın en ateşli salonlarından birinde mücadele edecek olan Sarı - Kırmızılıları adeta skandal hakemler bekliyor. Karşılaşmanın teknik komiseri Todorowski Makedon, baş hakemi Andrej Lovsin Sloven, Christos Mastrafsis Yunan, Dragan Kralj ise Bosna Hersek'ten maça gelecek. İşin ilginç yanı ise Kralj'nin salona 1.5 kilometre yakında oturuyor olması. Euroleague gibi göz önünde maçlarda bu tip detaylara dikkat eden ULEB'in ön eleme turlarını FIBA'ya bırakmasının ardından böylesine bir skandalın işlenmesi gözleri yarın 20.00'da oynanacak maça çevirdi. Ateşli bir atmosferde Galatasaray Cafe Crown sadece Buducnost'a değil hakemlere karşı da mücadele edecek.

basketdergisi.com

Buyrun buradan yakın.
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Yarı final oynamış bir takımı 2 ön eleme oynatmak nasıl bir organizsayondur merak konusu hakkaten..

Ama su anda ve hatta önemüzdeki oldukça uzun süre boyunca olabilecek en öenmli maç..Bu maç dışında tüm maçların öyle yada böyle telafisi var..
İnsallah anlımızın akıyla cıkıcaz
 
Re: Buducnost-Galatasaray | Salı 21:00

Sakatlıklardan yana dertli olan Galatasaray Cafe Crown, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçında Cemal'i de kaybetti.

Sakatlık sorunu yaşayan Galatasaray Cafe Crown'a bir kötü haber de Cemal Nalga'dan geldi. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçına ilk 5'te başlayan Cemal artan formuyla takımının önemli silahlarından biriydi. Ancak son çeyrekte bileğinde sorun yaşayan genç oyuncunun haftaiçinde oynanacak Europcup 2. ön eleme turu rövanş maçında Buducnost'a karşı forma giyemeyeceği öğrenildi. Bu arada belinden sakat olan Cüneyt Konya ekibi karşısında forma giyerek büyük bir fedakarlık yaparken deneyimli oyun kurucunun salı günü sahada olacağı öğrenildi.

baskerdergisi

Cemalin yapacağı sert savunmaya çok ihtiyacımız vardı.
 

Üst