Eurocup Son 16 | Galatasaray Odeabank 93-65 Pınar Karşıyaka

Eurocup Son 16 ikinci maçında Pınar Karşıyaka ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacağız. İlk maçı 67-64 Pınar Karşıyaka kazanmıştı. Sayı averajı olarak önde olan takım, bir üst tura yükselip Bayern-Alba eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Galatasaray'da herhangi bir eksik bulunmazken, Pınar Karşıyaka'da Juan Palacios forma giyemeyecek. Kerem Gönlüm, Lazeric Jones ve Josh Carter ise şüpheli.

Biletlerin satışı Biletix üzerinden devam ediyor

1 Mart 2016
Abdi İpekçi S.S
Saat : 20:00

attachment.php

Ekli dosyalar

• o3gLZ2.jpg
    o3gLZ2.jpg
    57.6 KB · Görüntüleme: 31
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    69.4 KB · Görüntüleme: 271
Acaba baştan farkı koyup geçeceğimiz bir maç mı olacak yoksa bi müddet başa baş gidip 3.çeyrekte arayı açmaya başlayacağımız bir maç mı olacak onu merak ediyorum.

Aslan yuvasında çakalları terbiye etme vakti. Özellikle kendi sahalarında artislik yapan Kerem Gönlüm'ün Lasme'ye diklenen Iverson kalasının ve utanmasa Ataman'a edilen küfürlere katılacak olan Ufuk Sarıca'nın suratlarını çok merak ediyorum, mosmor görmek istiyorum hepsini..

Hesabı kapatma vakti geldi! Abdi ipekçi de tek 1 koltuk boş kalmamalı kalmasın istanbuldaki arma sevdalısı kim varsa abdi ipekçiyi cehenneme çevirelim izmir bebelerine!!!

İmkanı olan herkes salona gelmeli. İşin ucunda çeyrek final var, atmosfer doğrudan etki edecek maçın gidişatına. Atılacak her sayı ve savunacağımız her top önemli.

Sezonun en savaşçı basketbolunu bekliyorum takımdan. Yürekten başarılar aslanlara.

Salon dolacaktır çoğunlukla gerçi ama keşke taraftar hesapları Karşıyaka maçına özel hashtag çalışması falan başlatsa. Destek ne kadar artarsa tur şansı da o kadar artacak. Kerem Gönlüme haddini bildirelim en çok da. Çok irrite oluyorum çakma Galatasaraylıya

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes vurup geçeceğimiz söylüyor umarım öyle olur ama bence o kadar da basit olmayacak. Sonuçta olmak yada olmamak. Kaşrıyaka da eurolegue için tek yolun bu kuprayı almak olduğunu biliyor ve ona göre mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir.

10-15 sayı fark açmak zor gibi çünkü onlarda ilk maçtaki gibi rezalet oynamazlar diye düşünüyorum. Ufuk Hoca anında mola ile müdahale edip maç içinde kalmak isteyecektir. İpekçi diye mücadele etmeden kazanmayı düşünmek olmaz yine sert ve diri olmalıyız.

Zor maç olacağı kesin ama Kerem ve Iverson mutlaka iyi olsunlar ve mutlaka oynasınlar. Bunu özellikle de Lasme için istiyorum. Taraftar desteği ile bunları tokatlarken keyif alsın, son dönem performansının en azından psikolojik olarak karşılığını alsın isterim.
Carter, Kerem ve Jones ile ilgili son durumlar nedir? Açıkçası İpekçi'de maç sonu bahane sebebi olmalarını istemem.

Zor maç olacağı kesin ama Kerem ve Iverson mutlaka iyi olsunlar ve mutlaka oynasınlar. Bunu özellikle de Lasme için istiyorum. Taraftar desteği ile bunları tokatlarken keyif alsın, son dönem performansının en azından psikolojik olarak karşılığını alsın isterim.
Carter, Kerem ve Jones ile ilgili son durumlar nedir? Açıkçası İpekçi'de maç sonu bahane sebebi olmalarını istemem.
Aynen hatta oynatabilme imkanları varsa udoh veseli dixon ıda oynatsınlar bahaneleri olmadan koymak daha bi zevkli olacak?

Futbolda çok kötü olduğumuz bu dönemlerde basketbola sımsıkı sarılmak gerekli bu maç çok önemli kazanacağımıza güvencim tam.

İnanılmaz rahatım, son fener maçında takım çok iyi basketbol oynamıştı maalesef uzun eksikliğimiz ve hakem faktörüyle vermiştik maçı. Salon full olacak muhtemelen vurur geçeriz.

7800 bilet satılmış. Full olsa keşke maç saatine kadar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç günü gelmeden satış rakamı gerçekten buysa full olacak demektir hatta kapasite fazlası bile olabilir ,daha bugun internetten alacak olanlar var,kombine sahipleri var daha da önemlisi netten bilet almayıp sadece gişeden bilet alan önemli bir kitle var

Ben hep maç günü gişeden alıyorum,şimdi biletixden alsam maç günü salonun oradaki biletix gişesinden alabilir miyim bileti bugüne kadar hiç dikkat etmedim maç günü o gişe açık mı diye..