Eurocup Son 16 | Galatasaray Odeabank 93-65 Pınar Karşıyaka

Tebrikler emeği geçen herkese... Salonu dolduran taraftarların yüreğine sağlık. :)

KSK gibi bir takımı, hangi şartta olursa olsun, 28 sayı farkla yenmek kolay bir iş değil...

Bu salona herkesi gömeriz!!!!. Ufuk Sarıca ve Keremin yüzünü görmek için maçı sabaha kadar seyredebilirim :D

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100 atmamız lazımdı yalnız en kötü 30 sayfa fark olsaydı. Jerrelsın şutu kaçmayaydı keşke

35 buçuk oldu 3 buçuk :D

Mor renk Ufuk Sarıca'ya, Kerem'e, Iverson'a ve diğerlerine çok yakıştı.

Herkes haddini bilecek! Ergin Ataman ulan!

KSK'lı cirkeflere hem parkede hemde tribünlerde hak ettikleri muameleyi gösterdik ... Herkes rütbesini bilecek !
Şimdi gurur zamani ..
[video=youtube;spDJoeItIMk]https://www.youtube.com/watch?v=spDJoeItIMk[/video]

Kupanın favorisimiyiz değil miyiz bunun önemi yok bence bundan ziyade her deplasman maçına Karşıyaka deplasmanı ciddiyetiyle çıkarsak bu kupada burda ezemeyeceğimiz takım yok!. Koçun da dediği gibi Galatasaray bitmezz

Oturdum televizyonun başına, açtım biramı, dünyada benden mutlusu yok) Gerçekten çok çok teşekkürler Yenilmez Armada. Koç, takım ve taraftar muhteşemdi. Resmen tecavüz oldu. Mutluluk)

Ergin Ataman: "Pota altına çok güçlü bir ismi transfer
etmeyi düşünüyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam
ediyor."
— Aslan News (@Aslanews)

Blake Schilb:"Böyle bir atmosferde oynamak çok büyük heyecandı, bu bir ayrıcalıktı."

Stephane Lasme: "Taraftar maçın içine girince galibiyete daha da inandık"

ve Ergin ataman :
Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Galatasaray bitmez; bazı sıkıntılar olabilir ama biz henüz bitti demedik!