Eurocup Son 16 | Galatasaray Odeabank 93-65 Pınar Karşıyaka

Soyle bi organizasyon ve maci veren kanalin ismi,cismi nedir ? Avaz midir,ne yobaz tv dir,nedir..ntvsporu geri istiyorum. Nerede devlet isi orada yobaz isler!

Oyunculara, koça ve salona giden renkdaşlara tebrikler, helal olsun hepsine!

Teknik olarak ise Green'in dönüşü ve Davis'in onu yedeklemesi ile Micov'un gerçek pozisyonuna geri dönmesi bizi bariz çok rahatlattı. Bence ligde de Jerrels'ı değil Davis'i kullanmalıyız. Şafak, Jerrels'ın verdiği katkıyı hayli hayli verir, Sinan da süre alabiliyor 1 numarada zaten. Hocanın söylemine göre sağlam bir 5 numara da alana kadar Green-Davis-Lasme- Duşan bizi gayet idare eder bence.

CcfZqBfW8AE7heH.jpg

İpekçi'de gerçekten farklı bir boyuta çıkıyoruz. Gerek Bayern gerekse de muhtemel rakip Kazan ayakları titreyerek gelecektir. Net bir şekilde psikolojik üstünlüğümüz mevcut.
Deplasmanlarda makul bir skorla döndüğümüz sürece şampiyon oluruz.

Takıma tebrikler. Bütün teknik kadro ve oyunculara. Sezonun en iyi taraftar performansıydı. Sonraki turlarda böyle olduğumuz sürece bu kupada kimse bizi geçemez.

Muhteşem bir atmosfer ve hak edilmiş galibiyet. İlk çeyrekte şutlarımız girmeyince "yine mi şut sokamıyoruz?" sorusu ister istemez endişe vericiydi ama neyse ki oyunun geri kalan kısmında iyi hücum ettik. Esasında işin doğrusu, ilk maçta şutlarımız girse işi orada bitirecektik.

Tüm ekibe, tüm takıma ve aslan parçası minik kardeşimiz Yusuf'a teşekkürler. Çeyrek finaldeyiz çok şükür.

Benim için günün yıldızı Yusuf Okur olmuştur.
Açık ve net..

Rabbim sana hayırlı uzun ömürler versin inşAllah güzel kardeşim...

Okul çıkışından sonra arkadaşımla beraber ilk kez Abdi İpekçiye gittik. Gerçekten müthiş bir kalabalık vardı muhteşem bir duyguydu bizim için Gelen Herkese teşekkür ediyorum. Takımımızı da aldığı bu müthiş galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.

Bugün gerçekten harika bir atmosfer vardı..Tüm camiamıza tebrikler...Tüm güzellikler bir yana, Yusuf Okur ile bir günlük sözleşme imzalanması (bu özellikle hoşuma gitti) ve takımın oyuncusu olarak seromoniye katılması unutulmazdı..Yöneticilik budur işte; yaratıcılık, detayları düşünebilme ve gönül işidir...Başarılar, zaten, bunun sonunda her zaman gelir..Devamını dilerim...Emeği geçenlere teşekkürler...

Macla ilgili herkes birilerine teşekkür etmiş ama unutulanlar var.. Bu atmosferin yaratılmasında emeği geçen büyük (!) Karşıyaka taraftarına teşekkür ediyorum.

Evindeki maçı kazanmışın, daha rakibi ve koçu hirslandiracak cirkin tezahürat yapmanın ne anlamı var.

Not: Bu ileti cep telefonu ile gönderilmiştir, yani isteyince bazı Türkçe karakter sorunlu sözcükler olsa da dil katledilmeden de ileti yazmak mümkün cep telefonu ile.

Maçı salon da izledim. Ergin hocam ilk maç dan sonra deplasman nasıl olur salı günü göreceksiniz demişti, gördüler. Abdi ipekçi de full salon da bizi yenebilecek takım karıyaka değil. Hunharca, çok mutluyum çok :)

Kim ne derse desin karakterli, mücadeleden kaçmayan bir takımımız var. Bazen saç baş yolup forumda isyan eden mesajlar yazıyorsak bu oyuncular bunun en son sorumlusudur gözümde. Bir gün gelecek yine deplasmanda üzülücez belki ama bu takımın sezon başından beri kaç kişilik rotasyonla oynadığını da düşünüp sorumluları başka yerde aramak iazım.

Uzun lafın kısası erkek basketbol takımı Galatasaray armasına yakışıyor abi. Bugünkü desteğimiz devam ederse inşallah sezon sonu mutlu olacağız.