Şu takımda Curtis yerine Arroyo olsaydı neler olurdu diye hayal ediyorum da..
Ahhh Ahhh....
Lampe tribündeydi bu arada sanırım. insan içten içe bir yoksa ? diyor.
*Benim de yeğenim serebral palsi hastası onunla sık sık abdi ipekçiye gerek kadın gerek erkek takımının maçlarına gidiyoruz.Bu maçta böyle bir olaya imza atılmasına ayrıca sevindim bu vesileyle yegenimin fotografını da paylaşayım arada tezahurat yaparken görürsünüz onu salonda Takımımıza sonsuz başarılar ,başta Yusuf olmak üzere herkese sağlık dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 660 Ekli dosyayı görüntüle 661
Esas şu takımda Barca da oynayan gibi bir Dorsey olsaydı ne olurdu Nihat ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah yardimciniz olsun renkdas Allah hayirlisini versin cok ta yakisikli gozleri renga renk mutluluğu gozlerinden okunuyor.*Benim de yeğenim serebral palsi hastası onunla sık sık abdi ipekçiye gerek kadın gerek erkek takımının maçlarına gidiyoruz.Bu maçta böyle bir olaya imza atılmasına ayrıca sevindim bu vesileyle yegenimin fotografını da paylaşayım arada tezahurat yaparken görürsünüz onu salonda Takımımıza sonsuz başarılar ,başta Yusuf olmak üzere herkese sağlık dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 660 Ekli dosyayı görüntüle 661
Onur hocasız yetmez 4kişiyle çıksak amatörden 4 çocukla çıksan yine 30 sayı fark atardık değilmi ?? yazık sana hocamızı gömme fenerlimisin nesin aga?Güzel galibiyetti ancak çok abartmaya lüzum yok.Karşıyaka zayıf bir takım.Biz onlara biri seyircisiz olmak üzere 2 defa kaybettik bu sene İzmir'de.Dolu bir Abdi İpekçi'de değil karşıyaka;Csk,Pana,Barcelona,Real Madrid vs çıkamaz kolay kolay.Önemli olan deplasmanda kazanmak.İçerde dolu bir salonda zaten taraftar kazanıyor maçları.Dün sahaya hocasız da çıksak en aşağı 20 farkla kazanırdık zaten.
Şimdi Münih deplasmanında adam akıllı oynamak gerekiyor.İşi İpekçide yine taraftara bırakmamak lazım.
Güzel galibiyetti ancak çok abartmaya lüzum yok.Karşıyaka zayıf bir takım.Biz onlara biri seyircisiz olmak üzere 2 defa kaybettik bu sene İzmir'de.Dolu bir Abdi İpekçi'de değil karşıyaka;Csk,Pana,Barcelona,Real Madrid vs çıkamaz kolay kolay.Önemli olan deplasmanda kazanmak.İçerde dolu bir salonda zaten taraftar kazanıyor maçları.Dün sahaya hocasız da çıksak en aşağı 20 farkla kazanırdık zaten.
Şimdi Münih deplasmanında adam akıllı oynamak gerekiyor.İşi İpekçide yine taraftara bırakmamak lazım.