Eurocup Son16 | Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka

Hiç şut sokamadık. Hoca belki ritim buluruz diye tempo yapmayı denedi ama yine olmadı. Bence ikinci yarı tempoyu düşürmekten 2-3 dk vazgeçip nırmal düzenimizde oynamalıyız. Geri gelince tekrar tempoyu azaltırız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyuncuların suratı mahkeme duvarı gibi bu oyuncular para mı alamıyor olay nedir ya Allah aşkına nedir bilgisi olan varmı para alıyolar mı sorunsuz?

14/1 üçlüğün en az 10 tanesi bomboş, kimse bana bunu şanssızlıkla açıklayamaz. Adam maça konsantre değil, deplasman sevmiyor baskıya gelemiyor. Başka bir açıklaması yok.
Sinan rezalet, schilb rezaletin ötesi, micov oyunda yok hücümda sürekli kaçırıyor defansta da sürekli adamını kaçırıyor, ribaunt yok o yok bu yok ne var .... demek istiyorum.
Zaten davis ve jerrelstan bir şey beklemiyorum.

E ne kaldı geriye, bi lasme bi mccollum. İkinci yarı bu saydığım ruhsuzlar oyuna dönmezse tur çok ama çok zora girer.
Giydikleri formanın adından utanmaları lazım bu kadar rezil ruhsuz oynanmaz koç da bu kadar oyunun içindeyken ayıp taraftara ayıp

1/14 üçlük yüzdesi biraz düzelse ksk nin eli ayağı birbirine girecek. Onlarında muhtemelen 3 lük yüzdeleri düşük ama hucum ribaundundan çok sayı aldılar. Bizim 3 lükler girmeyince içeri daha fazla gömülüyorlar. Mccollum onların planlarını biraz bozdu ve bizide ayakta tutan adam oldu şuanda.

Kerem Gönlüm yine Galatasaray'a karsı forma giydigi maclarda harika oynama gelenegi sürdürüyor . Tribünlere şov yapmalar falan ..

4 mac olarak dusunmemiz gerek. Ilkini 11 sayi ile verdik. Simdi ikinci yari 0-0 gibi baslamak gerek yeni bir mac gibi. Sonra iki mac daha var 20 ser dakikadan istanbul'da. Eger su ikinci devreyi biz kazanirsak hersey mumkun, yoksa tur gider ve bu moral ile senede biter.

Maalesef takım atmosferden cok fazla etkilendi ilk yari . Normalde isabet buldugumuz dıs sutlarin cogunu sokamadik.
Boş dıs sutlari bile sokmakta büyük problem yaşiyoruz.. İlk yarida oluşan 11 sayilik farkı atmosfere baglıyorum ..
Maci sessizde izlerkerken kafama takıldı bu seviyede oynayan profesyonel sporcularin bu tür atmosferlerde dagılmamasi gerekiyor
Nedir yani seyirci kendi capında tezahurat yapıp , hoplayip zipliyor .. Kendi taraftarinmis gibi düsünüp oynamak cok mu zor
Ücüncü periyot baslangici cok önemli . Ya geri döneriz yada turu birakiriz.

Bu kadar kötü hücum performansımızı hiç görmemiştim. Bu yüzde ile devam edersek İpekçi'de yapabileceğimiz bir şey kalmayacak.

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

Bizim potaya giden oyunculari vucut dillerine bakinca adamlarin pota altinda amare & whiteside var gibi hissediyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu McCollum ve Lasmenin bir kere kotu konsantre olup isteksiz halini gormedim. Harika mac cikariyor tek basina savasiyor resmen.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi