Eurocup Son16 | Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka

Hiç anlamıyorum şu basketbol kuralları mıdır nedir şu itiraz edilince tekrar izlemleri Karşıyaka adına ilk yarıda kaç kere izlediler karar vermek için, biz de 4 oyuncuda hakemin yanında itiraz ediyor hakemler neden tekrarını izlemiyor anlamadım. Maccabi maçını da sırf bu yüzden kaybettik. Ardından üçlük yedik. Neyse ki McCollum iyi direniyor şu an Lasme ile birlikte. Şerefsiz hakemler şimdi de hücum faul kararı verdiler.

10 dakikada geri donebiliriz bi kac dis sut sokmamiz lazim tepeden oynadigimiz oyunlarin hepsine ara pas yapiyorlar farkli birsey denemek lazim calismis adamlar buna

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mccollum da takıma ayak uydurmaya başladı, tüm toplar onun elinde hücumda başka bir alternatif yok gibi. Bulursa sayı buluyor yoksa top kaybı hızlı hücum.

Bi tane şut sokun be abicim bi tane ya.

Ergin hoca da allah rızası için çıkarsın artık Micov´u. ne hücüm ne savunma. bari savunma yapmıyosun zıpla olmadı adamın karşısında dur. Anası babasına bir şey oldu, n´oldu yok yani adam maçta yok.

51 45. Bu kadar kötü oyuna çok iyi skor, biraz kıpırdansak avantajla döneriz ama Micov Schilb berbat Sinan rezalet

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar kötü oynadığımız maçta 6 sayi farkla girmeye son periyot a vallahi sevindim yenilsek bile şu fark larda goturelim maçı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gabriel ve Josh Carter´ı kilitlememiz lazım. Biz rezaletiz ama Karşıyaka da çok kötü. Pota altını kullanmıyorlar sağ olsunlar.

Kilit adamlar Gabriel ve Carter, boş bırakmamamız lazım.