Eurocup | Szolnoki Olaj 54-74 Galatasaray

27 Ocak Çarşamba

QZ86Pv.png

Deplasman olunca kazanma ümidim azalıyor.
Yenersek -ki benim için süpriz olur- grubu lider bitirmeyi garantileriz.
Davis, Curtis ve Calebb oynayabilecek mi ?

Zayıf rakip karşısında maçı kazanıp deplasman fobimizi yenmeliyiz bizim için çok iyi bir fırsat umarım deplasmanlarda biraz daha özgüvenli maçlar çıkarırız zira deplasmanlarda sinen bir takım izlemek bizleri üzüyor Galatasaray ismine yakışmıyor.

Olaj kendi sahasında Beşiktaş'ı yenip çıkmıştı gruptan.Salonu küçük ama taraftarları etkili.İnşallah kazasız belasız galibiyetle döneriz

Olaj kendi sahasında Beşiktaş'ı yenip çıkmıştı gruptan.Salonu küçük ama taraftarları etkili.İnşallah kazasız belasız galibiyetle döneriz

Besiktas'i bu sene yenemeyeni dovuyorlar... Degil Olaj takimi, Tofas,Sakarya,Acibadem hatta ve hatta 3.lig takimlari ya yener,ya da kafa kafaya oynarlar..

Olaj'i deplasmanda yenemeyecek Turk takimi ben bir Bjk'yi bilirim,birde belki Istanbul BSB ama zannetmiyorum yenerler gibi.

Besiktas'i bu sene yenemeyeni dovuyorlar... Degil Olaj takimi, Tofas,Sakarya,Acibadem hatta ve hatta 3.lig takimlari ya yener,ya da kafa kafaya oynarlar..

Olaj'i deplasmanda yenemeyecek Turk takimi ben bir Bjk'yi bilirim,birde belki Istanbul BSB ama zannetmiyorum yenerler gibi.

Bizi de kendi sahasında yenemeyeni dövüyorlar Emir Bey..O yüzden dikkatli olmakta yarar var :)

Olaj deplasmanını kazasız belasız atlatmak için dua ettim ama bir kaza olursa en büyük sebebi de rakibi küçümsemek olur.Temennimi daha detaylandırayım o zaman.İnşallah oyuncularımız rakibi küçümsemezler de kazasız belasız galibetle döneriz. :)

Bu iç saha motivasyonunu da anlamak mümkün değil. Son maçta Abdi İpekçide 1200 civarı seyirci vardı. Onlar da seyirciydi zaten. Zaragozaya 35 sayı fark yapan da aynı takım Sassariye deplasmanda yenilen de. Anlamak zor demek ki tribünlere oynuyorlar.

Yorumlar çok şaşırttı beni, net bir şekilde Olaj deplasmanı Sassari deplasmanından zorludur takımları karşılaştırmıyorum deplasmanları karşılaştırıyorum. Sassari deplasmanındaki halimiz ortada o yüzden çok da ümitlenmemek lazım.

Enteresan bir salonları var ve rakibe deplasmanda olduğunu direkt olarak hissettiriyorlar. Takım olarak bizden çok geride olsalar da o salon ve ortam tehlikeli. Bizim "cool" oyuncularımıza çok hitap etmeyen bir deplasman diyebilirim.

Saha içine bakarsak ilk maçta bizim ikili oyunlarımza olağanüstü önlem almaya çalışmışlar fakat rezalet bir yardım savunması yapmışlardı. Yani Lasme ile oynanan her tepe P&R'ünden sonra rakibin yardım getirdiği tarafta boş şutu bulmuştuk. Enteresan bir şekilde böyle savunmaya daha doğrusu savunamamaya devam ettiler maç boyu. Orada ekmek var aynı şekilde zorlamak lazım yani ; Micov/Sinan/Schilb - Lasme ikili oyunları sonrasında gelişecek pas trafiği ve forvetlerimizin 3 sayı yüzdesi ile ilk maçın benzerini yaşatmak mümkün.

Ama bizimkiler deplasmanda boş şut da sokamıyorlar. İlk periyodu sinanın micovun schilbbin katkı vereceği bir şekilde geçersek maç bizim için iyi gidebilir. Bakalim yeniler nasıl bir hava getirecek...

Kaybedersek Yeniden forumda Bu takımdan bu sene bir şey olmaz ya da Deplasmanlardaki her maça bir mağlubiyet yazın vb. açıklamalar gelicektir (2.'sine ben de katılıyorum.) Ama eğer kazanırsak koça ve oyunculara yeniden özgüven gelecektir En önemlisi de deplasman fobisinden kurtulmuş olacağız. Ben zor da olsa bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Gerçi deplasmanlarda tek başına bir şeyler yapmaya çalışan mccollum ve Green de sakat Eğer oynarlarsa davis ve jerrels'ın performansları da önemli olacak.Merakla maçı bekliyorum.

Deplasman zor olsada kolay olsada 10 sayı öne geçtiğimizde rakip bir türlü geri geliyor biz tepki veremiyoruz bakalım bu maçta ne olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk