Eurocup Top 16 5. maç | Unics Kazan 64 - Galatasaray MP 57

2.periyotta savunmamızı biraz daha iyileştirdik. Ama felaket derece de kôtü hûcum yapıyoruz. Bôyle húcum yaparak kazanmak çok zor. Aroyyo,Marko,Cenk ve Gordon'un devreye girmesi gerekiyor. İşimizi Kızılyıldiza birakmamalıyız. Kendi göbeğimizi kendimiz keselim. Hadi Aslanlar gûldûrûn yüzümüzü inşaAllah :(

Kötü oynadık, iyi bitirdik. Kazan'da kötü gününde ama bazı oyuncularımız hiç katkı vermiyor. 2.yarı Arroyo, Gordon, Macvan ve Cenk devreye giremezse işimiz Allah'a kalmış...

Murat ve Badem nasılda görüyorlar hakem hatalarını yabancılarla oynarken ! kupa finalinde de isterdik böyle objektif olmalarını

Ya arkadaş bu nedir ya? Şu takımı şimdiye parçalamamız lazımdı. Öne geçme fırsatı bulduğumuz her pozisyonu saçma sapan harcadık.

Maçı şuanda izleyemiyorum ama genel bir yorum yapmak gerekirse Macvan asla hedeflerimize uyan bir adam değil aynı şekilde Gordon'da en iyi ihtimal EL hedefi olan bir takımın 6. adamı olur günü gününü tutmuyor çünkü

ya vallahi yenilelim elenelim de bitsin artık şu rezalet
bu kadar kötü oyun istesek oynayamayız
yemin ederim sinir hastası olucam
yazıklar olsun

Rakibin bana göre en iyi oyuncusu olan Eidson 0/7 üçlüke oynarken ve rakip de %20 üçlükle oynarken nasıl hala geride olabiliyoruz anlamıyorum ben. İsmini anmak istemiyorum ama Hawkins'in liderlik ettiği takımın inatçılığına zor ulaşacağız gibi duruyor.

Sıradan bir takım gibiyiz.Malesef takıma heyecan ve kalite katan adamlar hep gitti.

Macvan ve Gordon'u Hacettepe koçu olsam belki alırdım.Kesinlikle büyük hedeflere gidilcek oyuncular değil.Malesef bu sezon onlara katlanacağız.Seneye ilk iş onları elden çıkarmak olmalı.
Gordon 6. yabancı olarak belki düşünülebilir gönderilemezse ama Macvan çok düz bir adam savunma zaafları da cabası