Eurocup Top 16 5. maç | Unics Kazan 64 - Galatasaray MP 57

MOLAAAAAAAAAAAAAAAA MOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hala almadık!!!!!!!!!! 1 tane bile !!!!!!!!!! Aklım almıyor!!!!!!!! Yazıklar olsun!!!!!!!!

Macvan,Ender,Gordon hatta Arroyo bu adamlara güvenilip yola çıkılmaz bir gün vezir ederler seni ertesi gün rezil istikrarsızlık abidesi hepsi.Hatta Macvan maç içinde bile istikrarsız

Çok yazık oldu. Sahada herşeyini ortaya koyan oyuncularımız vardı. Ama hiç katkı yapmayanlar çoğunluktaydı. Bir daha Kazan'ı böyle yakalayamazdık. Yazık !

Kazan ile 2 senede 4 maç yaptık. Hepsinde de son periyotta maçı verdik. Uyuta uyuta maç kazanıyor adamlar. Ama bugünkü maç gerçekten içler acısı. Yani bu kadar ruhsuz olunmaz. 3 kişiyle oynadık. Garibim Engin bu yıl ki en iyi performansını gösterdi. O da bir işe yaramadı. Gerçekten yazık.

Bir de Ergin atamanı ilk defa bu kadar isteksiz gördüm. Sanki Unics kazansın diye her şeyi yaptı. Yani gerektiği yerde oyuna hiç müdahale etmedi. Yazık oldu.

Şu Kazan'ı Beşiktaş 10luk Banvit 20lik yapar dönerdi. O kadar berbattılar. Ama biz çok daha ötesindeydik. Sezon içerisinde takımın durumunu görmek için önemli maçlar vardır. Mesela bizim için Efes, F.Ülker ile olacak 2 maç Banvit, Karşıyaka, Beşiktaş deplasmanları gibi. Genelde mesaj maçı denir sıralama için önemlidir falan ama sezon sonu telafisi vardır bu maçların. Misal Barcelona Euroleague'de iyi maçlar çıkarıyor ama ligde 7-8 kez yenildiler bu tarihe kadar. Sezon sonu her seride ekstra 10 dakikalık oyunla telafi edilebilir bu durumlar. Telafisi olmayan kupa maçlarında Madrid'i zorla geçtiler Laboral ve Valencia'yı çok rahat geçtiler ve kupayı aldılar. Bize gelince çok çabuk gaza geldiğimizden sezon öncesi kupada F.Ülker ve ardından ligdeki Efes maçları şampiyon yaptı ama önemi 0 olan maçlardı bunlar. Nitekim aynı F.Ülker'e sonuç olarak kaybettin ve kupayı aldılar. Kupada çeyrek ve yarı final haricinde Kızılyıldız deplasmanı vardı telafisi olmayan maçlardan. Kızılyıldız'ı yenip Ulm tarafından dağıtılınca telafisi olmayan maçlar listesine girdi Kazan maçı. Ama yine kaybettik. Berbat bir Kazan'a kaybettik acı olan bu. Elenir miyiz bilmiyorum ama burada da başarısız olduk. Bütün maçlar istediğimiz gibi sonuçlanıp tur atlasak bile düşüncem değişmeyecek. Bu maçın tek faydası takımda herkesin bir şeyler yapabileceğini görmemiz oldu. Herkesten katkı alabiliyormuşuz. Şimdi playoffa kadar lig maçları gazozuna. Playofflarda bütün oyuncuların katkı verdiği bir takım olmayı bekleyeceğiz. Anca bu şekilde şansımız olacak. Bir yerde sorun olmasına rağmen maçı kazanacak gücümüz kalmamış çok açık.

Yenersin yenilirsin onemli degil de ruhsuz takim beni cileden cikartiyor. Engin, Ndong ve Markoshvili haric butun takim cok ruhsuzduk. Kafalar nerede bilmiyorum. Yorgunluk, odenmeyen paralar, basimiza gelen binbir turlu sakatlik vb olaylar bu ruhsuzlugun nedeni olabilir mi emin degilim. Ergin Hoca'da da vardi ayni ruhsuzluk ve mental olarak sahada olamamak. 3. ceyregin sonuna 1:30-2 dakika varken takim biraz ritim bulmusken 4 kisaya dondu bir anda 47-42 oldu.

Alacagimiz maci verdik.. Yazik..

Kendimi şu anda geri zekalı gibi hissediyorum. Kanser olduğum konuda burada bulunan bir kişi bile yorum yapmadı. Arkadaşlar farkında mısınız? Galatasaray Medikal Park bu senenin Avrupa için en önemli maçına çıktı. Maç sürekli pamuk ipliğinde oynandı. Ve sizi bilmiyorum da benim anama avradıma küfreder gibi koç 2 mola aldı. İlki 4. periyodun son 30 saniyesinde diğeri ise dalga geçer gibi fark 7 iken son 13 saniyede!!! Bir tek ben hayvanım sanırım bunu bir ben görüyorum. Ama doğru Ergin Ataman'ın başına büyük şanssızlıklar geldi, Ergin Ataman'a güveniyoruz değil mi? Hepimize yazıklar olsun!!!

Alış artık renktaş . Bunu öncede dilendirdik . Birçok tartışma yaşandı. Birşeylerin değişeceğini sanmıyorum.

Soytarılık. Yazıklar olsun. Liseler arası takımları çalıştıran koçlar böyle büyük bir skandala imza atamaz. Adam hepimizle ayrı ayrı dalga geçti bugün. Kimse ağzını açmıyor susuyor. Öyle başa böyle tarak tabi. Biz de bu kadar gamsız, goygoycu taraftar varken Ergin Ataman'ın suçu bile yok. Geçer tabi dalgasını paşa!

Kendimi şu anda geri zekalı gibi hissediyorum. Kanser olduğum konuda burada bulunan bir kişi bile yorum yapmadı. Arkadaşlar farkında mısınız? Galatasaray Medikal Park bu senenin Avrupa için en önemli maçına çıktı. Maç sürekli pamuk ipliğinde oynandı. Ve sizi bilmiyorum da benim anama avradıma küfreder gibi koç 2 mola aldı. İlki 4. periyodun son 30 saniyesinde diğeri ise dalga geçer gibi fark 7 iken son 13 saniyede!!! Bir tek ben hayvanım sanırım bunu bir ben görüyorum. Ama doğru Ergin Ataman'ın başına büyük şanssızlıklar geldi, Ergin Ataman'a güveniyoruz değil mi? Hepimize yazıklar olsun!!!

Size de gün doğdu, eleştirir durursunuz. 2 li 3 lü averajlar olabileceğinden mola alınmış olmasın sakın!!!!
Siz zaten hiç güvenmiyordunuz Ergin Hocaya size yazıklar olmasın. Bize yazık oldu ama, kim koçumuzsa koşulsuz destek verenlere gerçekten yazık oldu...
Ulm yensinden elenelim diyen adamlar bile var arkadaş bu neyin öfkesi...
Kime bu öfke... Elenelim de ne demek. Başarısız olunsa da Ergin Hocayı eleştirelim diyenciler zaten saymakla bitmez...
Biraz saygı, sağduyu, Elenirsek, Ergin Hoca elenmiyor, Galatasaray eleniyor.