Kısaca yabanci oyuncularimiz ne kadar ekmek o kadar köfte demiştir. Para krizi bir Türkiye Kupası ve muhtemelen bir Avrupa Kupası kaybına sebep olmuştur.
Size de gün doğdu, eleştirir durursunuz. 2 li 3 lü averajlar olabileceğinden mola alınmış olmasın sakın!!!!
Siz zaten hiç güvenmiyordunuz Ergin Hocaya size yazıklar olmasın. Bize yazık oldu ama, kim koçumuzsa koşulsuz destek verenlere gerçekten yazık oldu...
Ulm yensinden elenelim diyen adamlar bile var arkadaş bu neyin öfkesi...
Kime bu öfke... Elenelim de ne demek. Başarısız olunsa da Ergin Hocayı eleştirelim diyenciler zaten saymakla bitmez...
Biraz saygı, sağduyu, Elenirsek, Ergin Hoca elenmiyor, Galatasaray eleniyor.
Görkemcim, herkes algılıyor da son 3 dk ya kadar maç ortadaydı. inan maç boyunca onların da mola saysı 2 veya 3 tür. 1 mola hatırlıyorum sadece o yüzden 2 veya 3 tür yazdım. Kaldı ki moladan çok daha vahim olan, bazı oyuncuların çok fazla süre almaları, bazılarının da benchte unutulmasıydı. Maç O kadar laylaylom havasındaydı ki bana geçen yıl top 16 da ki son oly maçını hatırlattı.
Beyin şart. Beyin ne için şart bilir misiniz? Okuduğunuzu anlamak için. Adam yazmış oraya Ukrayna liginin en iyi takımlarından biriyle oynuyoruz diye. Düşünce yok ki adamda. Okuduğunu anlama, algılama yok ki. Kim itiraz etmiş mağlubiyete? Kim mağlubiyet olamaz demiş? Yok kimse. Ama adam beyninde kurmuş, yazıyor da yazıyor maşallah. Diyorum ki (işin içine hiç teknik yorum katmadan) Avrupa'da ki bu sene ki en önemli maçımızda tüm maç pamuk ipliğinde geçti ve maç kopana kadar, son 30 saniyeye kadar ERGİN ATAMAN mola almadı!!! Akıl alır gibi değil. Kendilerini şaşırmış bazıları. Bu yazılanı algılamıyorlar bile. Yenildik diye saldırıyor diyor bana. Allah akıl fikir versin sana. Devre arasında yaptığım yorum duruyor orda. Sistematik oyun olarak en fazla beğendiğim maç bu maç. En azından bazı varyasyonlar denedik, topu ele alan potaya gitmedi. Ama anlamaz bu adamlar. Yazar ancak.
Beyin hepimize şart, allaha binlerce şükür Galatasaray'ın iyi zamanlarında ortadan kaybolacak kadar kalpsiz olmadım. Senin ima ettiğin üzere beyinsiz olmaya tercih ederim bunu.
Forumun bir numaralı provokatörüsün. Yalnız iyi niyetli olmadığını çok belli ediyorsun, sakin ol.