Eurocup Yarı Final 1. maç | Galatasaray OB 89-75 Gran Canaria

Bugün geçmez, bitmek bilmez, maç saati bir türlü gelmez...Hadi kolaysa işe güce konsantre ol...
Takıma, coacha , taraftara güveniyorum....Ancak coachun bu açıklamaları açıkçası beni düşündürüyor..İki maçı da kazanabilecek kapasitemiz var...Kendi oyunumuzu kabul ettirirsek, adamları yavaşlatabilirsek...Ancak iki maçı kaybedebilirizde...Budabir gerçek..Fark atacaz diye şartlandırmak bence çok büyük bir hata...seyircide takımda etkilenir bundan...gereksiz stresse girersek yapabileceklerimizi yapamayacak duruma geliriz...hatalar gelir arkasından...
Biz sakin kalalım,oyunu yavaşlatarak oynayalım, biz iki maçıda kazanırız....Bugün 1 sayı farkla yensek bile ümitsizliğe kapılmam, çünkü biz onları İspanya'dada yeneriz..

Muhtemelen en son 2012-2013 sezonundaki Schalke deplasmani oncesi heyecanlanmistim bu kadar.
Yuruyedurun cocuklar, sonu kupa olsun!
Ben de tam onu düşünüyordum en son ne zaman bu kadar heyecanlandım diye. Süper finalün finali Kadıköy'deki maç öncesi bu kadar heyecanlanmıştım. Sonu yine öyle güzel olsun.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen hafta 1500 tl tur dedim 1000 tl yi kabul ettiler geri kalanını 7.5 handikapa girmistim bu hafta miktari dusurdum gecen hafta baya stres oldum salonda parasina değil 2 taraflı kayip en sevmediğim durumdur...

1.41'lik orana 1500 dolar degil bugun MS1'e...Hani ev,araba satisi yapsam ,hepsi basilir. Dunyada kimin ne parasi varsa 1.41'e katlayacagi gun bugun..

Fener maçları , Oktay hoca zamanı EL macerası dahil hiç bu kadar yana yakıla bilet arayıp bulamadığımı hatırlamıyorum.Ilgiye mi sevinsem açıkta kaldığımıza mı üzülsem bilemedim.

4 faul hakkını verimli kullanmak önemli.Atış halinde iken faul yapmamak lazım.Ucuz faul yapmamak lazım.Faul hakkımızın çoğunu hızlı hucümları kesmek için kullanırsak ritm bulmaları zor olur.Faul hakkı dolduktan sonra bile garanti baskete gittikleri pozisyonları faulle kesmek önemli.2/2 atsalar bile ritm kazanmamış olurlar.

Maçın havasina şimdiden girdim .. Bugun gunlerden Galatasaray .

[video=youtube;spDJoeItIMk]https://www.youtube.com/watch?v=spDJoeItIMk[/video]

İki mac sonra trento ya da Strasbourg'un şu atmosferden cikabilme ihtimali var mi ? Kupa yakin meşaleleri yakin ..

[video=youtube;GfaBYKZXwAs]https://www.youtube.com/watch?v=GfaBYKZXwAs[/video]

Hoca'nın hesap ettiği 21 fark fazlası ile gelir umarım.
Takıma inancımız, güvenimiz sonsuz hele ki yer Abdi İpekçi olunca...

Galatasaray ile heyecanlanmayı özlemişiz. En son kadın takımımızın EL final four zamanı böyle hissetmiştim. Gerçekten çok güzel, özel duygular. Daha sık yaşamamız dileğiyle..

Maça gelirsek hedef EL'ye katılmak olduğundan, sezonun en kritik karşılaşması olmaya aday. Gran Canaria bu kupanın en önemli takımlarından biri. Geçen sene final oynamış olmaları da bunu ispatlar nitelikte. İstikrarlı bir çizgileri var. Evlerinde çok iyiler lâkin biz de evimizde çok iyiyiz ve bizim Lasme gibi, Micov gibi Avrupa'nın en iyileri arasında sayabileceğimiz gayet tecrübeli oyuncularımız da mevcut. İlk maçı en az 15 fark ile galip bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum. İkinci maçta Ergin Ataman hayatının savunmasını yaptıracaktır takıma.

Kötü senaryoyu düşünecek olursak; hadi az farkla yendik veya kaybettik diyelim. Sonuçta basketbol, ne olacağı belli değil. Ancak burada alacağımız istenmeyen bir skor final biletini kaybettiğimiz anlamına gelmiyor ki.. Öyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor sanki 20 fark atamazsak her şey bitecekmiş gibi, bu çok yanlış.. Her ne kadar deplasman karnemiz pek parlak olmasa da bu takımı kendi evlerinde yenecek potansiyele sahibiz. Bunun her daim aklımızda olması gerek.

Maç içinde iniş çıkışlar olabilir, geriye de düşebiliriz fakat ne olursa olsun oyundan kopmamalıyız. Sinan Erdem'de oynanan 2012 EL finalini izledim yeniden. Sanırım 3. periyot sonlarında Cska, Olympiakos karşısında 19 sayı fark ile öndeydi. Herkes kupayı ruslara vermişken olay tersine döndü ve kupa Oly'ye gitti. Basketbolda her şey olabiliyor, pes etmek yanlış. Mücadeleden vazgeçmemeliyiz..

Son olarak takım güzel, taraftar güzel. Bitirelim şu işi.. #YenilmezArmada