Eurocup Yarı Final 1. maç | Galatasaray OB 89-75 Gran Canaria

İlk maçta elde edilecek çift haneli bir fark finalin kapısını aralar.Camia olarak yılın maçına çıkıyoruz.Umarım yöneticilerde bunun farkındadır gerekli motivasyonları yaparlar.

Münih maçını tribünden izlemiştim ama maalesef iş seyahatindeyim bu maça gelemeyeceğim. artık TV den izleyeceğim. inşallah final maçını izlemek nasip olur.Taraftar özel bir koreografi yapar umarım, bu maç onu hak ediyor. maça gelirsek fark ne olursa olsun 80dk bir maçın ilk yarısını oynadığımızı unutmadan hucum etmemiz lazım her sayı bizim için çok önemli olacak. eğer çok extrem abuk bir durum oluşmaz ise +10 farkla ayrılmamız süpriz olmayacaktır.

İstanbula dün gelmiş olmalılar Newley sün akşam saatlerinde Madrid'den İstanbula ucuyoruz gibi bir paylaşım yapmış twitter'da.Bu arada deplasmandaki maç için özel uçak ayarlamıştır ya da ayarlanacaktır umarım.Afrikaya İspanya aktarmalı göndermeyi düşünmezler inşalllah çocuklar.KSK geçen sene özel uçakla gitmişti

Biliyorum konuyla alakasız ama elinde gişe fiyatından 2 tane bileti olan varmı acaba bana mesaj yoluyla ulaşabilirse çooookkk sevinirim.

Sakin olmamız lazım öncelikle. İki maçlı olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Hem stres yapmamalı, hemde akıllı oynamalıyız. Okyanusu kısmen doğrudan kısmen teğet geçtik. Azgın bir dere ama, derede de boğulmayalım...

Biliyorum konuyla alakasız ama elinde gişe fiyatından 2 tane bileti olan varmı acaba bana mesaj yoluyla ulaşabilirse çooookkk sevinirim.

Yasin arkadaşlarımla aramda iletşimsizlik olmuş o yüzden 1 arkadaş 4 tane fazladan almış... aslında o maça gelemiyor ona aldırdık kartta limiti var diye. 2 sini istersen gişe fiyatından sana aldırabilirim hemen.

Yasin'e yazdığım gibi şu an 3 tane 25'tl lik olan biletlerden fazla var. karaborsa ile işimin olmadığını beni tanıyanlar bilir, bir anda tüm arkadaşlar alınca böyle fazlalıklar olması normal, o seni düşünüyor alırken sen onu filan bakmışşsın fazla bilet oluyor :) isteyen olursa biletix fiyatı neyse ondan verebiliriz maç günü... 1 tl fazlasını vereyim bana ver diyen olursa söyleyeyim vermem .))

Biletler verildi.

beni tek korkutan 3lük savunmamız. Normalde Ergin Atamanın savunma sisteminde savunmacı perdenin altından geçerek içeriyi kapatıyor bu yüzden de dış atışları riske ediyoruz, umarım bu sefer iyi analiz yapılmıştır da rakibin en önemli silahına yağ sürmemiş oluruz.

Macin havasina yavastan girelim .. Bayern maci sonrasi takım ve ergin ataman'in görüsleri . . Bonus : Ataman'in soyunma odasi konuşmasi . Tüyler diken diken ...
[video=youtube;fymkoMYZfEc]https://www.youtube.com/watch?v=fymkoMYZfEc[/video]

Koçun 21 fark hedefi koyması bana göre yanlış. Taraftar için çok güzel bizi de heyecanlandırıyor ama oyuncularda baskı yaratabilir. Bir de neden 21 yani anlamıyorum. 16 fark da turu getirir mesela :D. Hatta Eyüp Yıldız da hemen hashtag açmış falan, koç taraftarı motive etmede 1 numara.

Oliver ve Pangosun ritim bulmasını engellemeliyiz bu seride göksenine çok iş düşecek gibi lasmenin sahada kalması şart ayrıca taraftar olarak Omic´ i kışkırtmaliyiz çünku kendi evinde taraftarları ile oynamayı seviyor. Burada biz onunla oynarsak sacmaliyabilecek bir yapıda oyuncu görünümünde. Bir de sabah kacirmisım bilet muhabbetini fazladan 2 bileti olan arkadaşlar varsa iletisime geçerse çok sevinirim. Bu maça gidemezsem büyük vicdan azabı cekeceğim. Varsa direk tel numaramı vereyim 0534 662 95 46. Farklı konuya geçtim içinde kusura bakmayın.

Ergin atamanın sanırım en zayıf tarafı işin motivasyon/psikoloji tarafı.Örneğin videodaki maç sonu konuşma da duygulal aktarım pek güçlü değil en yumuşak ifade ile daha da önemlisi salona gelecek taraftarların bir kısmınjn belki farkın öneminden bile haberi yoktur.Böyle olması da daha iyi Biz duygusal ve olumlu şeylerle daha kolay motive olan bir halkız.Yani kendine bir fark limiti belirlersen o limittn uzak kaldıkca umutsuzluğa kapılıp pes etme olasılığımız limit belirlmeden oynadığımız bir macta öne geçip farkı açtığımızda herhani bir farklı yeterli görüp heycanımızı kaybetmemizden daha büyük olasılık.Durduk yere kendi kendimize psikolojik bariyer koymak pek mantıklı gelmedi

Basketbol şubesinin geleceği adına çok kritik olacak.Basketbolu küçültmemek gerektiğini yarın sahada takım tribünde taraftar açık ve net bir şekilde gösterecektir.Canaria iyi takım ama biz daha iyi takımız.Böylesine çılgın bir atmosfere çıktıklarında zaten performans düşüşü yaşayacaklar.Yarın 10-15 civarı bir farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Koçun ne kadar motive olduğu ortada,Ergin Ataman böylesine istekli iken aksi bir sonuç beklemiyorum.Biletimiz hazır büyük bir heyecanla bekliyoruz...

Bu mesajı atmamak isterdim atmamak için çok uğraştım fakat hiçbir şekilde bilet bulamadım son çare buraya yazmak zorunda kaldım arkadaşlar kusura bakmayın.
Fazladan bileti olan varsa eğer yazabilir mi?Maçtan önce ücreti dahilinde alabilirim saha içi tribün hiç fark etmez.
Yoksa karaborsacılardan medet umacağım :(

Camia,taraftar ve takım olarak bu kupayı fazlaca istiyoruz fazlaca şartlandık.Olmazsa bildiğin yıkılacağız.Adamlarda istiyorlar elbet ama bizden daha rahat olacaklar bence onlar biraz daha olursa süper olur olmazsa da olur modunda bence beni en çok korkutan aradaki bu psikolojik fark özellikle ilk maç dengede giderse ya da geri düşersek iyice stres olup basit hatalar yapabiliriz.Sakin ve sabırlımolmak zorundayız gerginlik ve acele onların dostu adamların basketbol anlayışları savunmada rakibi germek acele karara sevk etmek ve aceleyi etkin bir silah olarak kullanıp skora gitmek üzerine kurulu zaten.

Ergin hocanın 21 sayı iddaası oyuncularda ters etki yaratmaz umarım. Ayrıca şunu da bilerek oynamalıyız bu maç 80 dakikalık. Evinde avantajlı skor alamazsan eleniyorsun diye bir durum yok. Biliyorum takım güven vermiyor ama orda da yenebiliriz bunun da bilincinde olmak gerekiyor. Eurocupta bizim kadar ev avantajına bağlı bir takım daha yok tabi ama sanki 10 sayının altında yenersek kesin elendik gibi bir algı var. Bu bizim takımı da bizi de kötü etkilemez umarım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kader günlerinden biri geldi çattı. Her ne kadar içimiz kıpır kıpır olsa da oyuncularımızın sakinliklerini koruyacaklarına inancımız tam. Tempoyu yükseltmeden oyunun kontrolüne hakim olacağız ve Ergin Ataman'ın da dediği gibi 21 sayıyı vuracağız. Yeter ki inanın, kenetlenin sonra bizi hiçbir şey durduramaz !

Canaira da geçen yıl finalde ezilerek kaybettiler onlarda çok hırslıdir bence sonuçta bu turu geçen takım yüksek ihtimal şampiyon olacak ne Trento ne de Strasbourg rakip olamaz hem bize hem de Gran Canaira´yaya onlarda esas finali oynadıkların farkindalar onlarda bizim kadar streslidirler.