Eurocup Yarı Final 1. maç | Galatasaray OB 89-75 Gran Canaria

İki mac sonra trento ya da Strasbourg'un şu atmosferden cikabilme ihtimali var mi ? Kupa yakin meşaleleri yakin ..

[video=youtube;GfaBYKZXwAs]https://www.youtube.com/watch?v=GfaBYKZXwAs[/video]

2.5 senedir İstanbuldayım bilfiil maçlara gidiyorum.En az 20 Avrupa maçına gitmişimdir.Birçok kere çok iyi tribün yapılan maçlar oldu ama en inanılmazı bu maçtı.Böylesini görmemiştim hiç.Bugün de buna benzer hatta daha iyi bir tribün olacağını düşünüyorum.Yarın vizem var ama bu gece orada bu boğaz patlayacak kaçarı yok.Bugün kimse oturmamalı,karabasan gibi çökmeliyiz rakibin üstüne.ACB'de böyle baskı görmediklerine eminim.Afallayacaklardır.Akıllı oynayıp doğruları yaparsak ben ciddi anlamda 15-20 sayılık bir fark bekliyorum...

4 faul hakkını verimli kullanmak önemli.Atış halinde iken faul yapmamak lazım.Ucuz faul yapmamak lazım.Faul hakkımızın çoğunu hızlı hucümları kesmek için kullanırsak ritm bulmaları zor olur.Faul hakkı dolduktan sonra bile garanti baskete gittikleri pozisyonları faulle kesmek önemli.2/2 atsalar bile ritm kazanmamış olurlar.
Son maça çıkmadığımız fener serisinde ilk maçtan sonra oynadığımız tempoyu sürekli elimizde tuttuğumuz yarı saha basketbolunu oynarsak her iki maçı da alırız.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah takım gerekeni yapıp önce galibiyet,sonra da ipleri bizim elimize vericek skor üstünlüğünü alıcaktır.Fark olmasa bile galibiyette önemli.O yüzden bence 4-5 sayı bile çok önemli.
Basketbol şansının yanımızda olduğu bir seri olsun.Saldırın aslanlar,yolumuz açık olsun.
Bugün maça gitmek kısmet olmadı ancak gidecek arkadaşların desteği tüm herkesi imrendirecektir.Bu özel anın tadını çıkarsınlar.Cümle alem bir kez daha görsün İpekçi cehennemini.

Ipekci de olup fazladan 1 tane bileti olan varmı gise fiyatindan

Schilb hafta sonu dinlenmisti. Bu mac yuzdeli sut sokar umarim. Keza Green son maclarda formsuzdu. Ritmini bulmasini temenni ediyorum.

Arkadaslar mac oncesi salondan fotograf paylasinda bizde havaya girelim.

Dakika bir gol bir saha kenarı koltuklar icin uyulmasi gereken davranislar listesi dagitildi .Tiyatro da yok bu kadar kural öyle söyleyim

Salon etrafında olanlar acaba gişelerden bilet satışı yapılıp yapılmadığının istihbaratını yapabilir mi?Satışa sunulan biletlerin bittiğini biliyorum ama maç günü için bilet ayrılıp ayrılmadığını da merak ediyorum.

Maçın çok net iki anahtarı var, ilki onların hızlı oynamasını engellemek. Tabii ki en kritik şey top kaybı sayısını sınırlı tutmak çok önemli, ama yetmiyor bu. Bi kere hem kolay ribaund verip hem de açık alan bırakırsan baştan yandın. Ribaundu rahat almamaları lazım kesinlikle. Gran canariayyı analiz etmek içi 50 maç izlemeye gerek yok. adamları 20dakika izleyince sistemlerini anlıyorsunuz. en çok oynayacan oyuncuları 24 dakika ortalamayla oynuyor, tempo kesmeden hızlı oynamalarının sebebi bu. 34. dakikada gran canaria ribaundu aldıktan sonra ilerde en önde 3 tane gran canarialı oyuncu görüyorsunuz.
ikinci nokta ise mola. Ben ergin atamanı mola almıyor diye hiç eleştirmedim bu o konuyla alakasız. Gran canaria kısa sürede önemli seriler yakalayıp onları tutabiliyor. bu yüzden iki pozisyon verdiğin zaman molayı alıcaksın, onları hızlandırmaya hiç gerek yok.