Eurocup Yarı Final 2. Maç | Gran Canaria 94-81 Galatasaray

İlk maç skoru;
Galatasaray OB 89-75 Gran Canaria

İspanyol rakibini evinde 14 sayı fark ile geçen G.Saray, İspanya'da 13 farklı yenilse dahi ismini Eurocup finaline yazdıracak.

Diğer yarı final serisi;

Strabourg 68-74 Trento 09
Trento 09 - Strasbourg

Maç Tarihi; 06.04.2016
Saat: 21:00
Yayın: TRTSPOR


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Atamanın maçtan hemen sonra farkı korumak için değil kazanmak için gideceğiz açıklaması tur için atılması gereken ilk adımdı yerinde bir hamle oldu.
 
Lig maçı yok mu bu hafta? Lig de önemli arada kaynamasın. Canariaya odaklanıp lig ikinciliğinden olmayalım. 2.lik demek sanki şampiyonluk demekmiş gibi geliyor bana...
 
Tempoyu sürekli düşürmeliyiz burada artirsalar bile taraftar baskısıyla elleri ayaklarına dolaştı 2.yarı ama orada farklı olur .Ergin hocamda molaları çok iyi kullanmali bütün mola haklarını onlarınin havasını ve ritmini bozmak için kullanmali zaten oyuncu bazında çok daha tecrübeli isimlere sahibiz rahat bir şekilde final ve şampiyonluk alırız umarım .
 
Savunma sıkıntili onlarda yavaş topu cevire cevire sayı bulursak mac biter..yoksa ilk iki ceyrekte gorduk ki tembel pas cemberden dönen toplar potamiza sayi olarak dönüyor.salin Pangos gene atacaktir ama baez aguilardan ekstra yemezsek turu buradan vermek ahmaklik olur önceki serilerde avantaji kullanamayan sadece rakiplerimiz olmustu zaten 14uzeri yiyorsak bole bir macta bir zahmet elenelim
..
 
Maçın başında Micov ve Shilb ile 1-2 tane 3'lük bulursak o havayla maçı sonuna kadar başa baş götürürüz. En kötü 3-5 sayı farkla kayberiz ve turu geçeriz diye düşünüyorum.
 
İlk maç gösterdi ki, yanlı hakem kararlarına rağmen -bana göre en az 5 sayı fark ederdi hakemler doğru kararlar verse- Galatasaray, Canaria'dan daha kaliteli bir takım. Takımımızın orada her türlü -amiyane tabirle- pisliğe hazırlıklı olması lazım. En az onlar kadar sert ve kararlı olması lazım. Sakin kalırsak ve kontrolü kaybetmezsek yener döneriz!
 
Maça nasıl başlayacağımız çok önemli.
Sinan, Green ve Schilb'den çok iyi katkı bekliyorum.
Eric,Micov,Göksenin,Chuck ve Lasme zaten gerekli katkıyı verecektir.
Allah'ın izniyle kazanarak bu turu geçeceğiz.
 
Eurocup'un sitesine göre maç 22:30'da oynanacak Türkiye saati ile. O gün geç dönecektim eve izleyemem diyordum izlerim artık.
 

Üst