Eurocup Yarı Final 2. Maç | Gran Canaria 94-81 Galatasaray

14 sayılık ciddi avantajımız var,daha kaliteli ve üst seviyelerde oynamış oyuncularımız var.
Turu alıp geleceğiz başka opsiyon yok
 
Arkadaşlar merhaba,

Bu mesajı yeni konu açarak yazacaktım fakat nedense yeni konu kısmında mesajı yazacağım alan kayboluyor sürekli. Bu sebeple bu başlık altına yazıyorum.

Gran Canaria maçı öncesi forumca takıma destek videosu hazırlayıp oyuncuların ve koçun sosyal medya hesaplarına gönderebiliriz.

Şöyle ki, takıma birkaç cümle ile orada yalnız olmadıklarını, ya da tek tek oyunculara söylemek istediklerimizi tek bir havuzda toplayıp, takımın bu sezonki eurocup performansları ile kolajlayarak 7-10 dk arası bir video hazırlanabilir diye düşünüyorum.

Forumda kolaj konusunda epey etkili üyeler var. Çarşamba maç saatine kadar Canarianın buraya gelirken hazırladıkları dandik promolarından daha sağlam bir video hazırlamış oluruz diye düşünüyorum. Fikir fazlaca klişe olabilir farklı bir boyuta birlikte taşıyabiliriz, saçma da bulabilirsiniz destek görmez saygı duyarım. Ancak kupanın en önemli deplasmanından önce iyi olur diye. Milli takımın seyircisiz oynama cezası sırasında Coca colanın hazırladığı taraftar resimli tribün kaplaması epey başarılı bir psikolojik destekti mesela.

Çekilen videolar forum yönetiminde toplanıp, gösterişsiz ancak etkili bir kolajla oyuncuların yol boyunca tekrar tekrar izleyecekleri bir video haline gelebilir.

Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Bugün biraz basketbol programı izledim.İhsan Bayülgen olumlu konuştu.Galatasaray EL takımı Canaria da tam Eurocup takımı dedi.Oyun ne kadar durursa yani potaya gidip faul ne kadar alınırsa o kadar lehe olur şeklinde görüş belirtti.İsmail Şenol'da kazanacağımızı düşünüyor.
 
Gran Canaria'nın seyirci sayılarına baktım. Son iç saha maçında 6.786 seyirci toplamışlar. Öncekiler 3.000 civarı. Seyirci açısından çok sorun olacak gibi görünmüyor. Ama uzun bir yolculukla gidiliyor oraya. Erken gidip oraların sıcak havasına uyum sağlamakta fayda var sanki.
İhsan Bayülken'le İsmail Şenol'u ben de izledim. Bir gün önce Murat Beyleri de izledim. Herkes Galatasarayın bu kupayı alacağını düşünüyor. İlk maçın ilk çeyreği haricinde ben de buna inandım. Schilb umarım bütün üçlüklerini dünkü Giresun maçında harcamamıştır. Çünkü Schilb atamaz ya da asist yapamazsa biz sıkıntı yaşıyoruz. Bir de umarım Micov dünkü maçta Canaria maçını düşünerek böyle kötü oynamıştır.
 
Özel uçakla gidilecek aktarma vs olmayacak taraftar açısından da salonun tam kapasite dolacağını düşünüyorum önemli bir maç ve buradaki atmosferi gördüler onlarda ellerinden geleni yapıp salonu hınca hınç dolduraklardır.
 
Özel Uçak işi kesinleşti mi ? Geçen sene KSK özel uçakla gidip uçakla taraftar da götürmüş.Hani Özel uçak olacak madem neden hala kesin bir açıklama yok ? Bizimkiler taraftar götürmeyecek mi ?
 
Aralık 24 te bu takım hem eurocup hemde tr ligi şampiyonu olur demiştim hala da aynısını düşünüyorum. Bi çift lafım var burdaki trollere ve SIRTLANLARA ; yok ben gs liyim de herşey gs içinde deyip ondan sonra gerek komutan ergin atamana gerekse armamızı taşıyan onurlu sporcularımıza bel altından vurmaya çalışıp aylardır galatasaray basketbol takımımızın kuyusunu kazmaya çalışan TROL VE SIRTLANLAR amacınıza ulaşamadınız ve ulaşamayacaksınız!!! TAKIM KOÇ SEYİRCİ BÜTÜNLEŞTİK TEK VÜCUT OLDUK KİM GELİRSE KOYACAĞIZ hem içerdeki sırtlanlara hemde dışardarki sırtlanlara!!! YÜRÜYEDUR ASLAN CİM BOM..
 
Günaydın,



Çarşamba günleri aklımıza hep futbolun şampiyonlar ligimaçları gelirdi ve heyecanla beklerdik. Çok değil 3 sene önce yine buzamanlarda yine bir İspanyol takımı Real Madrid maçının gelmesini heyecanlabeklerdir. Şimdi işte basketbol zamanı. Tam bu ivmeyi yakalamışken alalım şukupayı.
 
Herkese merhaba, güzel bir hafta olsun arkadaşlar. Çarşamba akşamı erkek basketbol tarihimizin en önemli maçına çıkıyoruz umarım turu geçip geliriz.
Canaria'nın salonunda da 10.000 kişi bekliyorum çok zorlu bir deplasman olacağına şüphem yok bana en tehlikeli gelen şey hakem faktörü inşallah ispanyol lobisi etkili olmaz bu maç için burda bile yapılanları gördükten sonra orası beni bu konuda korkutuyor açıkçası. Maçın başında savunmamızı sertliğimizi sindirmek için aleyhimize çok kolay faul düdükleri çıkabilir, Lasme'nin Sinan'ın ve Micov'un çok dikkatli olması gerek erken faul problemine girmemeliyiz ki maçın son periyodunda ayakta kalalım. Kesinlikle sert savunma yapmalıyız bu tur geçilecekse savunmayla geçilecek. 10 sayı geri düşsek bile moral bozmayıp oyun planımıza sadık kalmalıyız. Finalin anahtarı sabır, konsantrasyon olacak. Caleb Green, Blake Schilb, Sinan kaptan iyi oynarsa tur bizim olacaktır.
Sinmeyen savaşan disiplini elden bırakmayan bir cimbom görmek istiyorum haydi çocuklar başaracaksınız..
 

Üst