Eurocup Yarı Final 2. Maç | Gran Canaria 94-81 Galatasaray

Yok efendim antidepresan kullanımı bu ülkede fazlaymış arkadaş şu maç gitse rapor alıp bir hafta işe gitmezdim. Dil altı hapına bağımlı ettiniz be arkadaş nedir günahımız...

uAmed

Eurocup'ta final maçları 22 Nisan ve 27 Nisan'da oynanacak ilk açıklanan tarih değişmezse.

Jordi bize kapadigin Euroleague vura vura eze eze girecegiz. Bekle bizi final bekle bizi Euroleague.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölüp ölüp dirildik, ama sonunda finale çıktık. Yazmaya başlasam sayfalar dolusu eleştiri yazabilirim, ancak şimdi finalin tadını çıkarma zamanıdır. Tebrikler takımımıza...

Aslinda 2 bolum olmasa cok daha rahat bitirecektik. Ilk yarinin sonu Sinan 2 de 0 arkasi son saniye uclugu bir de 3.periyot fark 6 iken rakip mola donusu arka arkaya yenen 7 sayi.
Final icin tebrikler aslanlara.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahım ne maçtı öyle. Hop turup, hop kalktık. Ergin Ataman bize bunu yaşatmaya hakkın yok. Daha rahat geçmeliydik bu maçı. Göksenin neden oynamadı acaba. Çok kolay fauller aldık. Adamların üçlük yüzdesi inanılmazdı. Ama senaryo gibi geçtik turu. Harika.

Bugünkü maçtan gelecek için önemli mesajlar çıkıyor bence. Mesela Blake Schilb seviye arttıkça ortadan kayboluyor bunu gördük. Egeyle Micovun sevincinde ağladım ya helal olsun vallaha helal olsun. Galatasaray ulannnn

Yemin ediyorum elim ayağım titriyor hala. Ne olursa olsun finaldeyiz çok mutluyuz ama daha kolay olsun devamı. Anlatılmaz yaşanır bir maç oldu resmen. Çok kötü günümüzdeydik o ayrı ama yüreğine sağlık emeği geçen herkesin.

Helal olsun Aslanlar. 2 tane en önemli oyuncumuz yokları oynadığı, pota altındaki en kaliteli uzunumuzun 5'lediği, doğru seyirci baskısını maçın başından kuran bir taraftar karşısında bu turu almak her babayiğidin harcı değil. Bu kadar yürekli ama yarı final tecrübesizliğinden özellikle son 2 periyot eli titreyen takımı yöneten baştan ''Büyük Koç'' Ergin Ataman'a teşekkür ederim. Sezon başından beri bu takımın Eurocup'ı alacağını yazıp çiziyorduk. Sağolsun Aslanlar yüzümüzü kara çıkarmadılar. Şu turu geçtik ya kupa da bizimdir artık, inanıyorum. Allah yardımcınız olsun bundan sonra da.​

Elim ayağım titriyor, ölecem sandım bi ara, Allah'a şükür turu geçtik, finaldeyiz, bu kupa bizim olacak, Ergin Hoca ve tüm takıma teşekür ediyorum, ama Davis'e ayrı teşekür ediyorum...
Schlib turu vermek için çok uğraştı ama başaramadı... İnşallah toparlar.

Maçın analizi sonra yapılır ancak şimdi finalin keyfini çıkaralım.Şimdi sevinme zamanı.

Oldu,oldu,oldu,finaldeyiz!

[video=youtube;EsyTLE_eSGY]https://www.youtube.com/watch?v=EsyTLE_eSGY[/video]

Belki şu an zafer sarhoşu olmam gerekiyor lâkin olamıyorum kusura bakmayın. Takıma çok güvendiğimden olsa gerek. Objektifliği bir kenara bıraktım fanatik Galatasaraylı gözüyle baktığımda bile "helal olsun" diyemiyorum. O kadar saçmaladık ki yani zorla verecektik turu. Ataman da öyle izledi bizim gibi mola alsana arkadaş! Fark açılıyor, sahada oyuncular saçmalıyor sen öyle bakıyorsun. Ataman'ı çok severim ama o da berbattı bu akşam. Maçlar Instagram'dan kazanılmıyor koç.. Finalde böyle olmayız umarım. Herkesin aksine çok moralim bozuldu benim :(

NTVSPOR`da FB-İBB basketmacı Asporda fener yorumlanıyor .Teşekkürler Türkiye...SADECE İSPANYOLLARA DEĞİL YANLI BASINADA KOYUYORUZ GEÇİYORUZ