Eurocup Yarı Final 2. Maç | Gran Canaria 94-81 Galatasaray

Zaten fark 4 e indikten sonra saçma yere 12 ye çıkınca dedim turu atladık kesin. Galatasaray taraftarının kalp krizi geçirmeden zafere ulaştığı duyulmuş görülmüş şey değil.

Bu başlık ve bu başlıktaki yorumlar, bu yorumları yazanlar olarak yıllarca hatırlanacağız. EUROCUP'TA FİNALDEYİZ !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son saniyelerde elim ayağım titredi resmen, her türlü zorluğa rağmen, bu kadar kötü bir yönetici topluluğuna rağmen finale çıkan Ergin Ataman ve öğrencilerini yürekten kutluyorum. Turu geçemeseydik de helal olsun derdim.

Finale çıkmak kadar,beni mutlu eden bişey daha var oda fenerli veledlerin kudurup,çamur atması,en basiti maç bitmeden 5 dakika önce canariayayı desteklemesi :) #AvrupadaAlacagızKupayı , hem lig , hem kupa gelicek !

Son topa kadar olayını kim çıkardı arkadaş, bu nasıl şey böyle ya. Yapmayın bunu. Bir sefer de rahat maç izleyelim. Eleştiri yapan arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Eleştirilecek çok sey var. fakat bu gece değil. Bu gece sevinelim yarın eleştirimizi yapacagız tabi.

Ben maç sonunu televizyon karşısında o üçlüklere maç gidişatına dayanamayıp izleyemezken her ne olursa olsun maçtan kopmayıp skoru elde eden koca yürekli Aslan'lara ve soğuk kanlılığıyla sorumluluk alarak bize final kapısını açan MİCOV'a helal olsun diyorum tek kelime ile harikasınız o kupa gelecek inşallah

Öldük öldük dirildik .. Özellikle uzatma periyodunda Lasme'nin olmamasi hepimizi karamsar bir ruh haline sürüklesede muazzam bir iş başararak adimizi finale yazdirdik..
O kupa İpekci'de Sinan güler'in ellerinde yükselecek ...! Umarim dursun ozbek denen yalanci herif bu başaridan nemalanmaz..
'Tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasini yapacagiz ' diyerek baskan olan , 6 ay sonra ' sezon sonu bütce 3 milyon dolara düsecek diyen bir şahis bu ..

Geçen yine Eurocup'da finale cikardim takimi

CfZDDvLXEAAWemM.jpg

Emre Tilev'den bi alıntı yapayım: " Bu Galatasaray adamı hem öldürür, hem güldürür." Bu maçın özeti buydu bence. Ergin Hocamıza ve takıma cok tesekkur ediyorum.

Yalnız son topu Jerrels savundu ya. Bu efsane bir olay. Yüreğine sağlık hepsinin. Lasme ve Davis bazen çok abarttılar saçma fauller aldılar o da bizi zorladı. Büyük oyuncular böyle maçlarda belli olur Micov çok büyüksün! Bugün son iki çeyrek iyi değildik ama şu an bunun bir önemi yok. Bir daha böyle bir sıkıntı yaşayacağımız maç olmayacak bu sezon. Bence önümüz çok açık moral bozmayalım eksiklerimizi de seneye çözeceğiz : )

Allah'ım sana şükürler olsun.. Teşekkürler Ergin Hocam, teşekkürler Micov, teşekkürler McCollum teşekkürler Galatasaray! Bitmez bu tebrikler ve ayın 27'sini nasıl beklicez? Dj Seeley hakkında bir şeyler yazıp forumdan atılmak istemiyorum ve yaşa Galatasaray!

Allah'ım sana şükürler olsun.
Hak ettik ve turu geçtik.
Allah'ın izniyle o kupa gelecek.

Arkadaşlar bugün günlerden sevinç.
Eleştiri yarına kalsın.
Ama bu gece sevinmek, eğlenmek bizim hakkımız.

Koça, teknik ekibe ve tüm oyunculara sonsuz teşekkürler.

Son olarak; O bloğu koyan ellerinden öpüyorum Micov, her yerinden öpüyorum Micov.