Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 59-66 Montpellier

Takimi hic begenmedim . Isıl-zellous-alba'nin (efsane üclü) boslugunu hic bir sekilde dolduramadik. 40 dakika oynayan isil nerede nuria martinez nerede . Sutu olmayan sutor mü olur ? - evet olur . Biz transfer edersek olur . İspanya'nin gelecek vaad eden en onemli yetenegi diye getirilen queralt casas potaya bakmiyor . Baksada şut atacak cesareti yok. İlk yari Ekrem hocanin savunma sertligi zaman zaman kendini gostersede hücumda bu kadro ile ciddi sıkıntı çekilecegi aşikar .. Bahar öztürk'de aldigi topu potaya firlatmak disinda bişey oynamiyor . Ne kadar ekmek o kadar kofte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nuria ve Ayşegül, Işıl'ı aratıyor.
Bahar Öztürk, Alba'yı aratıyor.
Casas daha çok tecrübesiz.
Zor da olsa Allah'ın izniyle kazanacağiz.

Şutlarımız girmiyor.
Pek gireceğini de sanmıyorum.
Maçı kazanacağiz demiştim ama çok zor bu şut yüzdesi ile.
Takımı bu hâle getirenler utansın...

Kıta dışı transferi ne zaman gelecek ? Sancho & Nevriye gelene kadar Euroleague'i geçtim ligde mağlubiyet alırsak şampiyonluk şansımız zora girer. Saha avantajı çok önemli. Murat Özyer burayı okuyorsa twitter'dan bir açıklama yapsın bir zahmet. Bizleri de bilgilendirsin. Bu takım bu şekil gitmez. Bugün oynadığımız oyun felaket. Ekrem hoca gibi Avrupanın en iyi koçunu çaresiz bırakabilecek bir şube yönetimimiz var. Tebrik ediyorum emeği geçenleri.

Ekrem hocanın alan savunması maçı kazandıracak bu aksam . Rakibi bol bol dış atışa zorluyoruz. Takımlarda bu kadar yorulmuşken o şutlar artık girmez. Alan savunmasına devam. Öne geçiyoruz