Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 84-109 CSKA Moskova

Bu takımı 1 ay falan beklemeye gerek neyin ne olduğu belli zaten .Bir umut ışığı olur yenilirsin ,fark da yersin ama ara sıra iyi bir savunma örneği gösterirsin ,şiir gibi bir hücum yaparsın senin gelişimini bekleriz .Ama bunların hiç birini yapmadık 9 tane üçlük attık fena bir sayı değil ama sadece sinan'ın sol köşeden attığı sut boşken atılmış bir şut. Zaten savunmamssiz bir halt olmaz .

Dün malumun ilanı oldu.CSKA Euroleague'in en iyi takımı tamam bakalım göreceğiz sezon içinde deplasmanda hangi takıma 109 atacaklar dün tarihlerindeki sayı rekorunu kırdı adamlar.Şut dışında hiçbir işlevi olmayan Diebler 13 dakikada 0 (yazıyla SIFIR) üçlük denemişken hiç kimse iyi hücum yaptık da demesin,bu sene özellikle deplasmanlarda çok sıkıntılı geçecek.Bu kadar kötü kadro mühendisliği nasıl yapıldı anlamakta güçlük çekiyorum hala.

Sağlam ve formda bir Freeland ile CSKA nın NBA de bile play off ları zorlayacağını düşünüyorum. Teodosiç'in formda olduğu zaman Warriors ve Cavs ta bile sırıtmayacağını düşünüyorum.

Abartmayın Teodosicı Nba ile karşılaştıralabilecek durumda değil Avrupa hızı atletizm'ı ile yarışma imkanı yok Teodosic'te olsa olsa Philadelphia'nın gardı olur .

Maçtan sonraki yorumları hiç beğenmedim.Bukadar karamsar oyuncuları yerin dibine sokan yorumlar olmaz.Tamam bende üzüldüm savunma hatalarının aşırılığı benide kızdırdı ama eminim koç u da kızdırdı.

Yeni bir takımla ligin en oturmuş ve güçlü takımına karşı oynadık.Genlerimizdede kazanmak olduğu için son devredeki farklar bizi demorilize etti.Ama kabul etmek gerekirki CSKA da maça çok iyi hazırlanmış çok fazla motive olmuş.Çok iyi maç çıkardılar.Teodosic de hiç olmadığı kadar iyi oynadı.iyi gününe denk geldik.Bu adamı hepimiz biliyoruz bukadar arkaarkaya şut sokacak adam değil.

Hakemlerde ilk maç mıdır bize garezleri vardı nedir saçma sapan kararlar verdiler.

Daha yazacak çok şey varda teknik konular benim işim değil.O işi çok iyi yapacak bir koç a sahibiz.

Burası sanki Galatasaray formu değilmiş gibi herkesin moralini bozacak ağır laflar etmeyi bırakın.Takım sizlerin yazdığı gibi yerlerde sürünecek br takım asla değil.

Ben zaten lig şampiyonluğunda sahip olduğumuz Türk oyuncuların kalitesiyle ligde şampiyon olacağımızı yüksek ihtimal görüyorum ama bir mağlubiyetle kişisel egolarını takım üzerinde gidermeye çalışan insanlara biraz dikkali laf etmelerini tavsiye ederim.Teşekkürler...

Hatayı erken görüp zarardan dönmek kardir bakalim onceligimiz savunma olmali hücumda iyi kotu atiyoruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan sonraki yorumları hiç beğenmedim.Bukadar karamsar oyuncuları yerin dibine sokan yorumlar olmaz.Tamam bende üzüldüm savunma hatalarının aşırılığı benide kızdırdı ama eminim koç u da kızdırdı.

Yeni bir takımla ligin en oturmuş ve güçlü takımına karşı oynadık.Genlerimizdede kazanmak olduğu için son devredeki farklar bizi demorilize etti.Ama kabul etmek gerekirki CSKA da maça çok iyi hazırlanmış çok fazla motive olmuş.Çok iyi maç çıkardılar.Teodosic de hiç olmadığı kadar iyi oynadı.iyi gününe denk geldik.Bu adamı hepimiz biliyoruz bukadar arkaarkaya şut sokacak adam değil.

Hakemlerde ilk maç mıdır bize garezleri vardı nedir saçma sapan kararlar verdiler.

Daha yazacak çok şey varda teknik konular benim işim değil.O işi çok iyi yapacak bir koç a sahibiz.

Burası sanki Galatasaray formu değilmiş gibi herkesin moralini bozacak ağır laflar etmeyi bırakın.Takım sizlerin yazdığı gibi yerlerde sürünecek br takım asla değil.

Ben zaten lig şampiyonluğunda sahip olduğumuz Türk oyuncuların kalitesiyle ligde şampiyon olacağımızı yüksek ihtimal görüyorum ama bir mağlubiyetle kişisel egolarını takım üzerinde gidermeye çalışan insanlara biraz dikkali laf etmelerini tavsiye ederim.Teşekkürler...

( Tamam bende üzüldüm savunma hatalarının aşırılığı benide kızdırdı ama eminim koç u da kızdırdı. )

Ahmet abi; Bizi kızdırabilir ama Ergin hoca bizim kadar kızmamalı zira kızmaya hakkı yok çünkü kızdığı oyuncuları bilerek aldırdı alternatifleri olduğu halde,başından yazdık takımın ihtiyaçları doğrultusunda ve birbirine kısa zamanda ( Takımın hazırlık sürecinde ) alışacak oyuncular değil takımın ritmini bozacak savunma yapmayacak vede eline top isteyen oyuncuları aldırarak kadroyu doldurdu e sonuçlarını görüyoruz hep beraber,orta vadede illaki takım aşama kaydedecek ama belkide zaman yetmeyecek ve iddiamızda kalmayacak işte o zamanda o kadar yapılan masraflar,yatırım vede taraftara satılan hayaller yerle bir olacak sonrası malum bir sürü içi boş mazeretler zırvalanacak ve şubenin sonunu getirecekler sonrasında elin takımlarını EL'de TV'den izlemekle yetineceğiz işte bu sezon yapılan transferlerin önemi o kadar büyük yani,takımın o kadar büyük sorunları varki Ergin hocanın her zamankinden daha çok zaman ayırması çalışması vede takımı çalıştırması ve bunlar kadar önemli olan oyuncularla iletişimini arttırıp onları istenen seviyeye çıkartması gerekiyor ama maçlarda görüyoruz vücut dili hiç iyi görünmüyor ve şimdiden şikayet etmeye başladı.

Aylardır düşündüğüm şey şu,bu takımdan önce beni endişelendiren olay Ergin Ataman'ın kendisi,işe kolaydan ve mantıklı garanti işlerden çok zorlardan başlayıp sadece oyunculardan beklenti içerisinde yani taraftara hayal satmakla olmuyor bu işler maalesef,her şeye rağmen kendisinin takımla beraber başarılı olmasını istiyorum ama önce kendisine gelip toparlanması dileğiyle.

Maçla ilgili üzüldüğüm tek konu iç sahada yaşadığımız kabullenmişlik ve çaresizlik.

CSKA nın daha dominant olduğu dönemde daha sınırlı bir takımla bunları yenmiş takımız. Kaldı ki o dönem de süper bir savunma takımı değildik.

Ben hala EL de CSKA ile oynarken aynı heyecanı duyuyorum ama takımdan reaksiyon alamamak insanı üzüyor.

Bu faullerin standartlarını tutturmaları mümkün değil, Oly macında çalınmayan birkaç tane rezalet sportmenlik dışı vardı dün de mesela Russ'a çalınmayanın açıklaması olamaz. Bu tip net düdükleri es geçip ne olduğunu anlamadığımız durumlarda serbest atış çizgisinde görüyoruz takımları o da ayrı ironi. Mac için uzunca analiz yapmaya gerek yok tüm arkadaşlar bunu yapmış ve papağan gibi tekrar etmeyelim lakin sene bası forumun %80'ini aynı şeyleri dillendirdi, Schilb yerine atletik, savunma yönü vasat üstü 2,5-3 numara, pota altında sertlik yaratacak bir uzun ve atıyorum Goudelock-Markovic gard rotasyonunu kurabilmek. Hazırlık maçlarında takım biz savunma yapmayı bilmiyoruz diye haykırıyordu ki ilk maç itibariyle de halimiz ortada. CSKA zaten ağır favori galibiyet beklemek biraz pollyannacılık idi fakat yediğimiz 109 sayının yaklaşık 75-80 sayısı boş turnike/üçlük ise burada ciddi rahatsız eden durum var. Aaron topu yere vurup gardlarımız solundan geçip boş turnike atıyor, De Colo aynı şekilde. Teo-Fridzon devamlı boş şutlar atıyor vs. Attığımız 84 sayı bazı arkadaşlarımızı sevindirmiş lakin CSKA'nın maçı bu kadar rolantide, rahat götürmesinin etkisi bunda büyük ve savunmada vites arttırmadılar bu sebepten. Bu mağlubiyet kağıt üstünde hiçbir şey ifade etmiyor fakat Kızılyıldız, Zalgiris, Kazan, Laboral gibi kazanmamız gereken deplasmanlarda bile korktuğumuzun başımıza gelme olasılığı çok yüksek. Atarak iç sahada kendi kalibremizdeki takımları yenebiliriz ama fazlası olmaz, o ekstra galibiyetler gelmez yani realist olmak lazım. Ergin Ataman'ın maç içinde yaptığı basit hatalar o kadar göze batmaya başladı ki Terim'i andırıyor sıklıkla, Topal stoper oynayabilir mi, hayır. Hatasından maç kaybedersin ve bir dahaki maç tekrar stoper mevkisindedir. Pleiss'in oynadığı beşler, 4.çeyrek çıkarılan beş ve daha bolca sayılabilecek örnek var. Sene başındaki kadro mühendisliği de çabası en basitinden Avrupa basketbolunu yakından takip eden herkes Schilb'in bu seviyede olmayacağını biliyordu inada lüzum yoktu, pota altında bütün yazı Kristic ısrarıyla geçirmemize lüzum yoktu, Diebler gibi Jaycee tadında temiz şutör alıyorsan ona pozisyon hazırlayabilecek gardların olabilmeliydi diye uzar gider. Her neyse karamsar olmak için neden çok fakat CSKA,FB,Real,Barca,Pana(daha izlemedik gerçi) dışındaki her takım her deplasmanda ecel terleri dökecek takımlar, Oly'nin hücum opsiyonları iyi değil ve geçtiğimiz sezonlara benzer sıkıntılar mutlaka yaşacaklar, Maccabi'nin kadrosunun revire dönmüş olması büyük avantaj yoksa Barcelona tadında atarak bolca maç kazanabilecek kadar iyi kadroları var, Kızılyıldız deplasmanı zordur hepimiz biliyoruz lakin Zalgiris, Kazan ile birlikte en zayıf halka kendileri ve Daçka'nın ne kadar zorlandığını gördük, Laboral geçen seneki halinden uzak, Efes ligin en istikrarsız takımı her daim, Milano da kağıt üstünde iyi takım olsa da kadro mühendisliği konusunda çok başarılı değil bizden çok çok iyi takım diye lanse edemeyiz. Çok iyi olmadığımız gibi rakiplerimizin de olağanüstü olmadığı unutulmasın 6-7-8-9-10. sıralar G/M oranlarında fazlasıyla yakın olacaklardır, umuyorum bir sihirli değnek dokunur da şu berbat ötesi olan savunmamızı vasat seviyelere çekebiliriz yoksa acı çeke çeke sezonu takip edeceğiz.

Futbolda da aynı saçmalık oldu. Son adam bile olsa topa müdahale amacıyla yapılmış hamleden dolayı oluşan penaltı da kırmızı kart olmayacakmış. iyi de kime göre neye göre? Euroleauge'de oyun hızlansın diye bir şeyler yapmak istemiş lakin standart tutturması çok zor.

Cska maç boyunca ekstra hiçbir şey yapmadı. Set hücumunda tek pas üstünden defalarca antreman turnikesi attılar, defalarca bomboş şut imkanı buldular. Teo'nun eli sıcakken üst üste kaldırıp atacağını 10 yaşındaki çocuk dahi biliyor. Buna rağmen ilk şutu girdikten sonra adamı 2 metreden savunursan kaldırır atar.

Selam arkadaşlar. Bana göre CSKA maçı tam bir rezillikti. Cska lı oyuncular antrenmanlarda bile bu kadar boş şut atmıyorlardır herhalde. Hocayı ne kadar sevsem ve savunsam da konsantrasyonunun çok düşük olduğu ortada. Aklı bu sezon bitsede seneye milli takımla anlaşıp oraya gidip parator terim gibi olsam düşüncesinde gibi görünüyor. Aksi taktirde hiç bir koç, hele de Ataman 10 haxırlık maçı yapıp takımının hiç savunma yapmadığını görüp de tedbir almak için çaba sarfetmeden oturmaz. Kendi tercihleri ile kurulan bir kadroda bana göre çok büyük risk alarak russ ı almanın başka bir sebebini bulamıyorum. Russ tam anlamıyla geçen sezonki mccollum un kopyası. Topu bana verin sziz geride durun. Ben tek başıma oynarım. Mccollum tecrübesi ile bir şekilde faul alarak hatalarını kapatabiliyordu. Russ tam bir acemi. Hele bir pozisyonda 1-5 hücum edip topu elden vermesi resmen beni delirtti. Biz asist özelliği olan takımı oynatabilen bir oyun kuucuya sahip olsak iddia ediyorum hiç bir maçımız 100 ün altında bitmez. Plais oyuna giriyor adama bir tek pozisyon hazırlayamıyoruz. Shilp 3 veya 4 tane boş üçlükpozisyonu buldu hi.birini sokamadı. Bu pozisyonları dieblere hazırlasak en az 3/4 olur. Hoca oyunculara çok önyargılı akklaşıyor gibi geliyır bana. Hiç birini kazanayım diye bir çaba sarfetmiyor. parator terimin yolundan gidiyor. Bu kafa ile benim bu sezondan lig de dahil hiç ümidim kalmadı açıkçası.

Güzel bir yenilgi olduğunu düşünüyorum.Cska maçında kağıt üzerinde yenilmenin zaten bir zararı yoktu.Üstüne direnç koyamamak bir yandan da hayırlı oldu.Böyle yaraları alacaksak ekim ayında alalım mümkünse.İşin ciddiyetinin farkına varılır.

Ciddi sıkıntılar var ama dediğim gibi illa olacaksa bu hafta olması iyi oldu böyle bir yenilginin.Ayaklar yere basar taraftar olarak.Oyuncular da silkinir.Haftaya olan maç oldukça kritik ama.O maç gerekirse 1-0 olsun bizim olsun.

Öncelikle herkese merhaba.

Justin Dentmon; oyunda kaldığı süre: 12.11
30 sayı atıp potamızda 33 sayı görmüşüz, yani -3
Oyunda kaldığı sürenin tamamında pivot pozisyonunda Alex Tyus oynamış.

Hücumda 9/16 2 sayı ve 3/7 3 sayı olmak üzere 12/23 field goal ile oynamışız.
CSKA ise 9/13 2 sayı ve 2/7 3 sayı, yani 11/20 field goal ile hücum etmiş.

Ayrıca 8 faul yaparak CSKA’yı 10 kez çizgiye getirmişiz. Kullandığımız serbest atış sayısı ise 4. Ribaundlarda 8-12 CSKA üstünlüğü var, geriye kalan değerler ise iki takım için yaklaşık olarak aynı. Takım olarak ise 3 top kaybı yapmışız.

Russ Smith; oyunda kaldığı süre: 15.26
24 sayı atıp potamızda 45 sayı görmüşüz, yani -21

Hücumda 7/19 2 sayı ve 2/9 üç sayı olmak üzere 9/28 field goal ile oynamışız.
Savunmada ise 12/16 2 sayı 6/8 3 sayı, yani 18/24 ile %75lik bir CSKA hücumu izlemişiz.
Savunma performansına bağlı olarak, ribaundlarda 7-18lik bir CSKA üstünlüğü var.
Bu sürede 5 top çalıp CSKA’yı 7 top kaybına uğratmışız, ayrıca 15.26da sadece 4 faul yapmış ve 7 faul almışız. Yine takım olarak 3 top kaybı yapmışız.

3.36 dakika Tyus ile beraber oynamış, bu bölümün skoru 7-7
6.48 boyunca 5 numarada Deon ile beraber oynamış, 13-22
5.02 boyunca ise 5 numarada Pleiss ile beraber oynamış, skor 4-16

4. çeyrek harici oyunda kaldığı süre 9.31, bu bölümün skoru 16-29, yani -13

Dentmon ve Russ’ın olmadığı, Sinan’ın direksiyonda olduğu bölüm ise 12:23
30 sayı atıp potamızda 31 sayı görmüşüz, yani -1
1 numara oynadığı sürenin tamamında pivot pozisyonunda, Dentmon’da olduğu gibi Tyus oynamış.

Hücumda 6/10 sayı ve 4/8 üç sayı olmak üzere 10/18 ile hücum etmişiz.
CSKA ise 8/13 iki sayı, 4/7 üç sayı olmak üzere 12/20lik bir performansımız sergilemiş.
Sadece 3 kez faul yapıp 9 faul alarak 11 kez çizgiye gelmişiz. 6/11 ile çizgiden dönmüşüz.
Bu bölümde iki takım da 3 hücum, 5 savunma olmak üzere 8 ribaund almış. İki takım da 7şer asist, 1er top çalma ve 4er top kaybı ile oynamış.

Alex Tyus; oyunda kaldığı süre: 28.10
67 sayı atıp 71 sayı yemişiz, yani -4

Hücumda 18/31 2 sayı ve 7/17 3 sayı olmak üzere 25/48 ile hücum etmişiz.
CSKA ise 19/29 2 sayı ve 7/16 3 sayı olmak üzere 26/45 ile oynamış.

Ribaundlarda ise iki takım 6şar hücum ribaundu almış, fakat savunma ribaundlarında 12-18lik bir CSKA üstünlüğü bulunmakta, toplamda 18-24
15-17 civarı faul alarak 17 kez çizgiye gitmişiz, isabet oranımız ise 10. Bu bölümde 11 faul yaparak CSKA’yı 14 kez çizgiye göndermişiz, Rusların başarısı ise 12/14
Ayrıca 6 top çalıp 7 top kaybetmişiz, rakibimiz ise 3 top çalma 10 top kaybı gibi bir performans göstermiş.

Tibor Pleiss; oyunda kaldığı süre: 5.02
4 sayı atıp 16 sayı yemişiz, yani -12

Hücumda 1/6 2 sayı ve 0/3 3 sayı olmak üzere 1/9 ile hücum etmişiz.
Savunmada ise 4/5 2 sayı ve 2/2 3 sayı olmak üzere 6/7 gibi bir CSKA performansı izlemişiz.

Ribaundlarda ise hücum performanslarına bağlı olarak 1-8 gibi bir CSKA üstünlüğü bulunmakta.
Ayrıca bu bölümün tamamında Russ Smith ve Jon Diebler kendisine eşlik etmiş

Russ Smith ve Jon Diebler, beraber oynadıkları süre: 13.09
18 sayı atıp potamızda 43 sayı görmüşüz, yani -25

Hücumda 4/15 2 sayı ve 2/9 3 sayı olmak üzere 6/24 ile oynamışız.
Savunmada ise 11/14 2 sayı, 6/7 3 sayı, yani 17/21lik bir saha içi isabete sahip CSKA

Haliyle ribaundlarda da 6-16 gibi bir CSKA üstünlüğü var.
Bu bölümde biz 3 top çalma-3 top kaybıyla oynarken CSKA ise 1 top çalma-5 top kaybı yapmış.
Bizim 4, CSKA’nın 7 faul yapmasına rağmen çizgide biz 4/7 ile atarken, CSKA ise 3/3 isabet bulmuş.

Austin Daye ve Alex Tyus, beraber oynadıkları süre: 21.18
57 sayı atıp potamızda 55 sayı görmüşüz, yani +2

Hücumda 16/25 2 sayı, 6/12 3 sayı ile oynamışız, yani 22/37lik bir saha içi isabeti.
CSKA ise 14/24 ile 2 sayı, 5/12 3 sayı olmak üzere 19/36 gibi bir yüzdeyle oynamış.

Bu bölümde 7/9luk serbest atış performansımıza CSKA 12/13 ile karşılık vermiş. Geriye kalan değerler iki takım için de benzer. Ayrıca Göksenin ile beraber oynadıkları 1.30luk bölümü çıkarırsak 19.48de 55-48lik skorla +7 bir değere sahip.

Dentmon-Sinan-Emir-Daye-Tyus beşi 11 dakika sahada kalmış, bu bölümü 27-29 CSKA önde geçmiş.

Sinan-Schilb-Emir-Daye/Deon/Micov-Tyus beşinin oyunda bulunduğu süre 8.26. 19-17 önde bitirmişiz bu bölümü.

Hata payı illaki vardır, ama genel hatlarıyla bu şekilde. Pek de iyi başlamayan sezonun umarım sonu iyi olur.

Perşembe Cska Pazar Tofaş maçlarını yerinden izledim, bir iki değerlendirme yazayım.

Her şeyden önce Ergin Hoca çok erken aldı baskıyı üzerine, takım 3 resmi maçta da çok ilginç işler yaptı, geçen seneki kupayla beraber şubeye çevrilen yabancı gözlerden çok çabuk negatif reaksiyon geldi. Onları memnun etmek çok zor olduğu için, anlamsız bir sosyal medya linciyle beraber takımın gidişatı zarar görebilir. Sadık basketbol kitlesi olarak mutlaka sahip çıkmalıyız takıma.

Cska maçından başlayacak olursak, atmosferi çok özlemişiz, dolmayacak deniyordu ama yine bir şekilde full çekti salon. Hakkını verecek bir kitle de vardı ki ben kombine satışlarındaki sıkıntılar falan derken daha mülayim bir grup olur mu acaba diye tedirgindim.

Guard bölgesini toparlayacak Dentmon'un varlığı, Micov'un takıma katılışı, Best maçında gözüken eksiklere erken bir rötüş imkanı, karşıda Higgins'in yokluğu, Teodosic'in oynamayacağı dedikoduları birleşince acaba diye düşünmedim değil de, düşünülen hiçbir unsur gerçekleşmedi ya.

Maçın çok kırılma anı vardı, lakin hem üzerinden zaman geçti hem de çok uzatmanın manası yok, Emir'in 70-76'da çemberden çıkan şutu bana Drogba'nın Real maçında sayılmayan 4. golümüzü hatırlattı. İki ihtimal de gerçekleşseydi o maçların dönüşü olmazdı bence. Akabinde Vorontsevich üçlüğü gönderince 6 diferansiyelden fark yine 9'a çıkıverdi. Sonrası zaten tufan.

Ergin Hoca'nın son çeyreğe Russ-Pleiss ikilisiyle başlaması fecaat. Ne var ki 1 dakika sonra ilk 5'e döndüğünde fark 20'lere çıkıvermişti bile. Geçmiş olsun. Yine zannedersem 2. çeyrekte hiç faulümüz yokken Göksenin'i sahaya sürmesi lazımdı, atmosferle beraber açılmaya başlayan farka bir x-factor olabilirdi onun baskısı. Kullanılacak en temiz andı, o tercihi de düşünmedi, hata.

Cska cidden çok güçlü takım, kısa rotasyonunda baş döndürüyorlar ve maalesef 3'ü başta takımın tümü god mode on tadında şut attı. Hani buna yapabileceğiniz çok şey yok. Yine de oralardan bir şekilde maçı ortaya getirip, herkes inanmışken farkın 2 dakikada çift hanelere fırlaması da akıl alır gibi değil. Tüm şartlarda bizim günümüz değildi.

Hakemleri sona bıraktım zira oyunun her anında, o kadar skandal işler yaptılar ki çıldırmamak elde değil, hoş salonda yeterince çıldırdık :K Neyse, geçen seneki finalde sayelerinde goygoy ettiğimiz için sağda solda da dillendiremedik :K Sağlık olsun diyeceğiz artık ama çok ayıp.

Sözün bu maç özelinde özü, Russ ve Pleiss çok muhtemelen gönderilirler. Diebler'a set çıkartamıyoruz, çok pasif kalıyor, o da gitmeye yakın. Micov tıpkı Sneijder gibi taraftarın gözbebeği lakin onda da muazzam form düşüklüğü var, sakatlık çok etkilemiş, tempoya alışmadığı her maç bizim için çok zor, hele de 1'de zeka eksikliği had safhadayken. Lakin Allah'tan Emir var, inanılmaz işler yapıyor, bahsetmeden geçersek çok ayıp.

Tyus-Emir-Sinan çok özel oynadılar ellerine sağlık. Yeri gelmişken Tyus için de alındığında demiştim, Efes oyuncu değirmeni gibi, adamların değerini törpülüyor. Bizde ritmini bulacak belli oldu, Lasme'nin gidişini net toparladı.

Sağlam ve formda bir Freeland ile CSKA nın NBA de bile play off ları zorlayacağını düşünüyorum. Teodosiç'in formda olduğu zaman Warriors ve Cavs ta bile sırıtmayacağını düşünüyorum.
NBA menajerleri de aynı fikirdeymiş benimle. Yapılan bir ankette NBA dışında oynayan en iyi oyuncu olarak Teodosiç'i seçmişler. %53 Teo, %28 Lull, DeColo %14, Spa %3