Euroleague 10. Hafta | Saski Baskonia 69-62 Galatasaray

Budinger ve Beaubosis'in olmaması öncelikle iyi haber, oldukça dar rotasyonla oynayacaklar Larkin'i biraz durdurabilirsek ve Balazic Madrid maçı benzeri kariyer maçı oynamazsa neden olmasın ? Baskonia kaliteli olduğu kadar istikrarsız da bir takım hepimizin bildiği üzre ve özellikle düşük tempoda, sete sete kaldıklarında büyük sıkıntı yaşıyorlar, Russ-Dentmon-Daye merkezli ilk 4-5 maçımızdaki takımımızı düşündüğümde +95 sayı ve net mağlubiyet beklentisinde olurdum lakin şu an ilk defa bir deplasman için ümitliyim, Daçka ve Barça maçlarında olduğu gibi tempoyu minimum seviyede tutarsak bu defa olabilir ve güzel de fikstürümüz var, OAKA'da istediğimiz kadar iyi olsak ta galibiyet ihtimali düşük, hiçbir şey olmasa Bourousis'e dokunmayı yasaklarlar Daçka maçındaki gibi. Şu iki maçta en azından bir galibiyet tekrar 8 hayalleri kurmamızı sağlayabilir hadi inşallah.

Dagilmaya cok elverişli bir takım rüzgarı arkaya alırsak zor dönerler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskonia deplasman fobimizin olduğunu bilerek oynayacaklardır. O yüzden ilk çeyrekten gereken mücadeleyi/sertliği göstererek mesajı vermeliyiz ve onların kısalardaki dar rotasyonunu sert savunmayla yıpratmak bizim için iyi olacaktır. Göksenin bugün ilk 5 çıkarsa şaşırmayalım. Umarım Ergin hocanın hedef maçlarından bir tanesidir bu. Çünkü rakip takımın dar rotasyonu, seyirci baskısı olmaması ve bizim de son maçlardaki form durumumuzla; kalan 12 deplasmandan en alınabilitesi olan maçlardan.

Baskonia twitter hesabı soyunma odasından bir video koymuş şimdi. Hem Beaubosis hem Budinger gözüküyor. Oynayacaklar mı bakalım?

Kadro savunma bakımından iyi de, hücum gücü yok yalnız. Hocam bir denge bulsan fena olmazdı. Hücum seti yok takımda.

Yine deplasman yine kafadan silinmiş bir maç. Kadın takımı çıkarsan 9 sayı atar. Ayıptır ya...

Yazık yahu yine bir deplasman yine sinmiş bir takım silik bir oyun herkes ruh gibi dolanıyor 1 tane ribaunda giren oyuncu yok doğaçlama oynamaya devam.

Takım sayı bulamazken, en formda oyuncu Diebler neden süre almaz ilk çeyrek anlamadım. Ergin Ataman beyin yakıyor yine.

Yine bir deplasman, yine karaktersiz, ruhsuz, yenilgiyi kabul ederek, yenileceğini bilerek maça çıkmış bir takım.

Size harcadığım zamana yazık diye düşünüyorum bazen, sonra kendimden basketbol sevgimden utanıp geri izliyorum. Kahroluyorum, ne yapacağım bu ikilemde açmazda onu da bilmiyorum.

Ayıp ya.