Euroleague 12. Hafta | Galatasaray 63-45 Wisla Can Pack | Galatasaray Euroleague'de Çeyrek Finalde!

Tebrikler Ekrem Hoca ve oyunculara... Helal olsun! Bu havada salona gelen seyircilere de teşekkürler. Ayağınıza, nefesinize, yüreğinize sağlık.

Kusura bakma Wisla.. Biz bu turnuvanın son şampiyonuyuz! Rotasyonumuz dar olsa da, Armamız, Formamız, Ruhumuz yeter! Hadi öğrenin de gelin :)

Ekrem Memnun : "Çok sıkıntılı bir sezon geçiriyoruz. Giden oyuncular var, sakatlıklar var. Ancak biz Avrupa şampiyonuyuz! Bunu herkesin bilmesi lazım. Biz ülke çapında Avrupa Şampiyonu olmuş tek basketbol takımıyız."

Yürüyedur Ekrem Hocaaa!! Yürüyedur Sarayın Sultanları!

Helal olsun Ekrem hocaya , helal olsun kızlara. Gerçekten şampiyon takım :)
Artık yönetim Bonenu( yada yeni bir 5 numara ) geri getirip ve 2-3 numaraya bir kıta ışı almalı .

Takımın şartları maç başlığında yazıldığı şekilde.Yeni yönetimin kötü niyetine;bu paralelde olabilecek en kötü gelişmelerin yaşanmasına rağmen son 8 maçın 5'ini kazanarak çeyrek finale kaldık.Prag deplasmanını 30 sayı farkla kazandık,bugünse ikinci yarıda 17 dakikada 10 sayı yedik.Eskiden kısamız yoktu,artık pivotumuz da yok.
Her şey için çok sağ olun,iyi ki varsınız.Galatasaray'ın son dönemde yaşadığı karakter kaybına aldırış etmeyen armadamızsınız.

2006 şampiyonluğunu filan yaşadım , Cemal Nalga olayından sonraki dönemi salonda yaşadım ama böyle birşey yok aga. Cidden yok. O gitti bu gitti şu gitti artık olay örgüsünü unuttum sene başından beri yaşanan.Bu iş resmen bir sürü acıklı olaya sahip olup da izleyen herkesi güldüren bir filme benzedi. Tshirt mü çıkarıyorsunuz banka hesabı mı açıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın 3-5 elimizden geleni yapalım da şu insanların maaşı verilsin bi şekilde. Öyle gs tvye helal olsun yazmakla olmuyor. Verin madem helal paralarını kızların. ( helal paranın galibiyetle bi alakası yok ; kaybetmek de bu işin içinde var)

Bir şampiyonun yüreğini asla hafife alma demişler. Ne de güzel demişler.

Yenilmemizi 4 gözle bekleyen tilkilere gelsin bu galibiyet.

Aslında alışığız biz bu durumlara , bu kızlar alıştırdı .
Başta Koç, tüm Takıma yürekten tebrikler, sağ olun ,var olun Aslan Kızlar )

Yine Ekrem Memnun yine bir zafer daha. İmkan olsun ya da olmasın bu güzel adam bizi kendine inandırttı bir kere ve hiç bir zaman üzülmedik. Maçtan sonra Cem Kınay transfer yapabiliriz dedi. Bu açıklamaları çok defa dinledik ama artık gerçekleşsin lütfen. Gururumuzsun Sarayın Sultanları!

Bravo aslanlara, üçüncü çeyrekle beraber bu maç bizim mesajını verdiler.

Geçen seneki takımın yeri çok farklı elbette ama bu takımı da çok sevdik.

Ekrem Memnun'a da ayrıca tebrikler!

4'ü elimizden kayıp giden maç olmak üzere 5'te 0'la başlıyorsun ve gruptan çıkıyorsun.Tebrik etmek yavan kalıyor ağzımda TDK'nın yeni sözcükler bulması gerek:)Artık rakibimizi beklemenin zamanı geldi.Grubu 3.yada 4.bitirmemiz BLMA-Prag maçının sonucuna kaldı.Bugün Ekaterinburg Kursk'a son topta yenilerek 2.yenilgisinide kursk'tan aldı ve galibiyetler eşitlendi.Ama hala euroleague'in sitesinde ekaterinburg lider gözüküyor(Muhtemelen grup maçları bitmeden ikili averaja göre sıralama yapmıyorlar diye düşündüm.).İkili averaja bakılmıyor muydu?prag'a karşı ikili averajı yakalamak için o kadar uğraştık.Eğer kursk lider olduysa finale kadar ekaterinburg ile eşleşmemek için grubu 3.bitirmemiz iyi olacak.Keza fenev'de kaybetti ve avenidia kazanırsa ikili averajda üstün.Açıkçaası biz 4 olmazsak fenevin lider olması ekterinburgla yollarının yarı finalde kesişmesi açısından iyi olur.