Euroleague 12. Hafta | Galatasaray 63-45 Wisla Can Pack | Galatasaray Euroleague'de Çeyrek Finalde!

Salondan eve biraz önce geldim. Bu havaya bu soğuğa rağmen sağlam tayfa vardı maçta. Bu kızlara ne kadar iltifat etsek fazlasını hak ediyorlar. Ekrem Memnun, biz memnun :) imparator EKREM MEMNUN...

Avenida Prag kazandığı andan itibaren 18-0 seri yedi.Koçlarının vizyonunu takdir ediyorum,bizimle ev sahibi olsalar dahi oynamak istemediğinden Euroleague tarihine geçecek bir noktaya götürüyor işi. :)

Avenida prag maçı biter bitmez frene bastı.13-0'lık seriyle 49-37 oldu.Bizden korktukları belli.Birbirini ilgilendiren maçları aynı saate koymayan fiba europe yönetimine buradan bir selam çakmak istiyorum.

Rakip çok büyük ihtimalle Karşıyaka oluyor, transfer acillleşti , Bone dönmeli ve bir kıta dışı daha alırsak herşey mümkün , bu cevher bu kızlarda ve hoca da fazlasıyla var :)

3.çeyrek skoru 20-4.Son çeyreğe bourges 54-39 önde giriyor.Korkaklara prim veren FIBA Europe yönetimine kaşlarımı çatıyorum.

İkinci yarının başında Dubljevic'in ilk attığı üçlük sonrası elektrik gitti, daha yeni geldi.. İzleyemedim bu güzelim zafer maçını :/ Ellerine, kollarına, ayaklarına, yüreklerine sağlık..

Avenida muradına erdi:73-55.Tenis topu gibi gittik geldik haftalardır ama ihale Fener´e çıktı.Kaç kaç kurtulamadı Fener ama Avenida tek periyotta halletti işi. Buradan Fener´e sinsi gülümsememi gönderiyorum.

Bugün ki maç sevgililerin buluşması gibiydi, çok mutlu oldum. Tribünde taraftar, parkede ekrem hoca ve kızlar müthiş bir buluşma oldu. Bayan takımının bizdeki yeri ayrıdır, onları çok seviyoruz <3

Yeni geldik maçtan 4 kişiydik 8 yaşındaki yeğenimi de aldım yanıma kar kış dinlemedik bu takıma ufak da olsa bir vefa borcumuzu ödedik.Güzel bir taraftar vardı yine salonda eğlenceli güzel bir geceydi.Yönetime basketbola sahip çıkması yönünde serzenişte bulunuldu ancak ne fayda.Son olarak dış sut tehditimiz neredeyse yok.Bu takıma Bone'nin dönmesi ve ortalama bir şutör transferiyle bir kez daha avrupa şampiyonu olacak potansiyel de var.Tek umudum koç ve oyuncular Allah yolumuzu açık etsin.

Avenida'ya boşuna yüklenmişiz.Kaybedince 3.olup ekaterinburg ile eşleştiler.Herhalde bunu istememişlerdir.

F4'e 3 rus takımı kalma ihtimaline karşı UMMC Nadezdha ile Avenida Prag ile eşleşti Diğer eşleşmeler GS-FB ve Kursk-Bourges oldu.

Eğer Bone dönerse FB'yi eleriz ve F4'e bizim gruptan 4 takım kalır:)

FB-GS maçı galibi ile UMMC-Nadezda maçının galibi F4 yarı finalinde eşleşti
Kursk-Bourges maçının galibi de Avenida-Prag maçının galibiyle eşleşecek

Yani Kursk'un diğer taraftan finale yürüyeceğini varsayarsak Kursk-GS finali olması mümkün:)

F4'e 3 rus takımı kalma ihtimaline karşı UMMC Nadezdha ile Avenida Prag ile eşleşti Diğer eşleşmeler GS-FB ve Kursk-Bourges oldu.

Eğer Bone dönerse FB'yi eleriz ve F4'e bizim gruptan 4 takım kalır:)

FB-GS maçı galibi ile UMMC-Nadezda maçının galibi F4 yarı finalinde eşleşti
Kursk-Bourges maçının galibi de Avenida-Prag maçının galibiyle eşleşecek

Yani Kursk'un diğer taraftan finale yürüyeceğini varsayarsak Kursk-GS finali olması mümkün:)

Bunun en büyük engeli Yönetim.
Bone ve Angel transferleri ile Kursk ile Final oynamak içten bile değil.
Hadi be yönetim hadi, hadi !!