Başta Ekrem hoca ve kızlarımızın verdiği mücadeleyi desteklemek için ne olursa olsun dün maça gitmeye şartlandım ve çok zor hava şartlarına rağmen maçın başlamasına 5 dk kala salona vardım. Abdi İpekçi´ye yaklaştığımda kar tipi şiddetini arttırmış ve salonun etrafı bomboştu. Hatta bir ara maçın ertelendiğini düşündüm ya da salona kimsenin gelemediğini sandım. Ama içeri girince yaklaşık 2000 kişilik taraftarı görünce sevindim.
Hemen takımın arka tarafına yakın bir yere gittim, Özellikle de Ekrem Hoca´nın bu şartlarda takımıyla olan diyaloğunu, verdiği bu mücadeleyi yakından gözlemlemek istedim ve çok duygulandım. Ekrem Hoca ve takımı çok özgüvenli gördüm. O zaman anladım ki bu maçı kazanacağız. Takımlar 2. devreye çıkınca oyuncularımız ısınmaya başladılar fakat Sancho direk kenarda oturdu, birde baktım ki elinde kağıt mendil burnu akıyor alnını siliyor, ateşli ve hasta olduğu apaçık belliydi. Sonra Ekrem hoca sahaya girerek Sancho'nun yanına geldi, Sanırım Sancho maç başlayana kadar oturmayı ve kalan enerjisini de maçta harcamak istediğini Ekrem Hoca´ya söyledi, Ekrem Hoca´da okey okey dedi. Sonra da Sancho'ya içeriden senle oynayacağız 4 numaralı oyun 4 numaralı oyun bunu yapın dedi. Sancho da okey okey dedi. Anladım ki Sancho hasta hasta ateşle maça çıkmış ve buna rağmen maçı bize getiren oyuncu oldu. Zaten onun dünyanın eniyi oyuncularından biri olduğunu hep düşünürdüm, bu düşüncem dahada perçinlendi. Soyunma odasına giderken Ekrem Hoca´nın da yumruğunu sıkarak bize gülmesi de çok güzel bir andı benim için.
Salondan çıktığımızda inanılmaz bir tipi ve fırtına vardı her yer bembeyaz ve göz gözü görmüyordu. Benim gibi toplu taşımayla sahaya gelen taraftar toplu taşıma araçlarınında olmamasıyla E-5 metrobüs,tramvaya kadar o fırtınada yürümek zorunda kaldılar. Umarım o taraftarlarımız evlerine sağ salim ulaşmışlardır. Çünkü çok zordu hava şartları. Herşeye rağmen takımımızın arkasında olmak rakip hücumlarında çaldığımız ıslıklar azda olsa Ekrem Hoca ve kızlarımıza destek verdiyse ne mutlu bize. Bu takım her şeyi hak ediyor. İNŞALLAH sonuna kadar giderler.