Euroleague 12. Hafta | Galatasaray 83-80 Olimpia Milano

Bir avrupa galibiyeti sonrası bu kadar kin kusabiliyorsunuz ya pes doğrusu burası fenerbahce forumu olmuş kimsenin haberi yok..

Schilbden nefret edin. Atamandan edin ama galibiyet sonrası toplanmayın buraya rakip takım holiganları gibi !!!

Yokmu forum yönetiminde buna bir çözüm ?

Düşünce özgürlüğü deyip geçecekmiyiz ?

Çözümü var anlatayım;
Forumda takım için nasıl olur ne yapabiliriz daha iyi nasıl oluruz sorularıyla analiz yapan argüman döken yazın oyuncu öneren bunu video ve istatistik ile destekleyip takıma kafa patlatan ve sadece mücadele isteyen forum üyelerini komple forumdan atsınlar bende dahil. Taraftara S.git yazan, en eleştiride bloklayan, asla özeleştiri yapmayıp yenilgide oyuncu satan kısaca kendini yenilemeyip kusurlarını başka bi hata ile örten bir Koç'a tek kelime edemeyenler kalsın böylece 7/24 birbirinizi översiniz. Ülkede kredi vb borcu olmayan yok ama sorsan ekonomi süper bu misal. Aynen devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir avrupa galibiyeti sonrası bu kadar kin kusabiliyorsunuz ya pes doğrusu burası fenerbahce forumu olmuş kimsenin haberi yok..

Schilbden nefret edin. Atamandan edin ama galibiyet sonrası toplanmayın buraya rakip takım holiganları gibi !!!

Yokmu forum yönetiminde buna bir çözüm ?

Düşünce özgürlüğü deyip geçecekmiyiz ?

Bu ne demek oluyor ya ? Hocanın hatalarını takımın yanlışlarını görüp burada her zaman tartışamazsak iyi gün taraftarlığı yaparsak asıl o zaman fenerbahçe forumundan farkımız kalmaz. Takım yendi susalım yenilince konuşuruz nasıl bir mantıktır Allah aşkına ?

Sorun şu; takım ve özellikle koç, sezon başında kurulan hayallerin hepsini yerle bir etti. Heyecanlanamıyoruz izlerken, ilerisi için umut vermedikleri o kadar bariz ki.. Kaç maç oldu deplasmanda 1 tane galibiyetin yok yahu! Bu ne kepazeliktir! Euroleague'de guard olmadan oynuyorsun. Bu ne saçmalıktır! Neyse aynı şeyleri bin defa yazıp söylemeye gerek yok. Bu şekilde olmuyor işte, olmayacak!

GS 84 - 109 CSKA
GS 83 - 85 Kızılyıldız
Macabi 98 - 92 GS
GS 87 - 103 FB
Real M 90 - 81 GS
Zalgiris 87 - 75 GS
Laboral 69 - 61 GS
Pana 85 - 58 GS

Ligdeki Banvit-FB-İBB maçını yazmıyorum.

Biz eleştirince yangıncıyız yani:) Bu performansla övgüye devam hadi selametle. İpekçi aslanlarını 2-3 yıl içinde deplasmandada görürüz umarım

Çözümü var anlatayım;
Forumda takım için nasıl olur ne yapabiliriz daha iyi nasıl oluruz sorularıyla analiz yapan argüman döken yazın oyuncu öneren bunu video ve istatistik ile destekleyip takıma kafa patlatan ve sadece mücadele isteyen forum üyelerini komple forumdan atsınlar bende dahil. Taraftara S.git yazan, en eleştiride bloklayan, asla özeleştiri yapmayıp yenilgide oyuncu satan kısaca kendini yenilemeyip kusurlarını başka bi hata ile örten bir Koç'a tek kelime edemeyenler kalsın böylece 7/24 birbirinizi översiniz. Ülkede kredi vb borcu olmayan yok ama sorsan ekonomi süper bu misal. Aynen devam.

Eleştirmeyelim yazdım mı herhangi bir yerde ?

Bir avrupa maçı kazanılmış müsade edinde sevinelim. Herkes farkında sorunların zaten 7/24 tartışıyoruz burada. O zaman maçı izlemeyede kimse gitmesin.

Bu kadar çekişmeli bir maçın bu denli kalitesiz oluşu üzücüydü ama kazanmak yine de çok güzel.

Açıkçası oyunda günler ilerledikçe bir ışık göremediğimden ileriye yönetlik çok umutlu değilim ama galibiyet sayımızı dörde çıkararak en azından rezil olmaktan filan kurtulduk. Tebrikler aslanlar.

Eleştirmeyelim yazdım mı herhangi bir yerde ?

Bir avrupa maçı kazanılmış müsade edinde sevinelim. Herkes farkında sorunların zaten 7/24 tartışıyoruz burada. O zaman maçı izlemeyede kimse gitmesin.

Ben foruma günde 40 kere girer her aktif bölümü okur sürekli maçları kafamda oynardım ve bu sene Euroleague bende çok farklı bi heyecan yarattı beklentim büyük değildi sert ve disiplinli bi takım hayal ettim ama helva cıktık. Heyecan kalmadı istek yok sinirim cok fazla. Kısaca; hayallerim yıkıldı

çok şükür zor olsada kazandık. önümüzde kazan maçı var kazansak fikstür baya iyi ama hiç kazanacağımızı sanmıyorum. ipekçi dışında bu takım maç kazanamaz. sinan güler inanılmaz top kaybı ı ve kötü savunma yapıyor. takımda rakip sahaya güverenerek topu geçireceğimiz oyuncu yok. ergin hoca yine aynı adamlar 16 sayıdan gelip öne geçti mola almadı aciz. potaya sinan dışında giden oyuncu yok çok fazla dış atış kullanıyoruz isabet oranı yüksek olan maçlar hepsi ipekçide ve onları kazanıyoruz ama böyle gitmez. deplasman da 3 sayı atışımızı iyi savunan her takım bizi çok rahat yeniyor. ipekçide kalan tüm maçları kazansak bile bu takım play off ta ne yapacak.

Takım point guard diye ağlıyor resmen. Alex Tyus'ın müthiş bloğundan sonra adamları tekrar ortak etmemiz çok sinir bozucuydu. Rakip sahada 48 saniye tüketip savunmaya dönmüş olsak bile skor eşitlenmezdi. Maçın başında ve ortasında öne fırlamamızın tek sebebi de olağandan yüksek üçlük yüzdesiydi. Şahsen ben 10 sayı öndeyken de rahat değildim, aranızda rahat olan var mıydı merak ediyorum? Kimse kendini avutmasın, zaman zaman takım guard yoksunluğundan acınacak hallere düşüyor.

Takım point guard diye ağlıyor resmen. Alex Tyus'ın müthiş bloğundan sonra adamları tekrar ortak etmemiz çok sinir bozucuydu. Rakip sahada 48 saniye tüketip savunmaya dönmüş olsak bile skor eşitlenmezdi. Maçın başında ve ortasında öne fırlamamızın tek sebebi de olağandan yüksek üçlük yüzdesiydi. Şahsen ben 10 sayı öndeyken de rahat değildim, aranızda rahat olan var mıydı merak ediyorum? Kimse kendini avutmasın, zaman zaman takım guard yoksunluğundan acınacak hallere düşüyor.

Ben kazandığımıza her ne olursa olsun çok sevindim fakat fark ikinci yarının başında 15'in üstüne çıktığında bile rahat değildim eminim çoğumuzda değildi. Guard almaya maddi olarak gücümüz yetmediği için mi guardsız oynuyoruz hoca Russ Smith ve Justin Dentmon'ı tamamen gözden çıkarmasına rağmen?

Euroleague 12. Hafta | Galatasaray - Olimpia Milano

Ergin Ataman düşmanı değilim, hatta çok değer verdiğim bir koç. Ama bu sezon olmadı ve olmıyacak. Hala çıkmış rotasyonumuz dar diyor, yahu sezona 9 yabancı ile başladın. Üstüne devşşrme olarak Emir alındı. Aldırdığın 3 adamın birini gönderdin, diğer ikisini göndermeye çalışıyosun. 9.5 milyon dolarlık takımın guardı sinan 4 numarası 3 ten bozma Micov olmaz. Bi ileri iki geri mehter takımı gibi ilerleyemeyiz.

Ben foruma günde 40 kere girer her aktif bölümü okur sürekli maçları kafamda oynardım ve bu sene Euroleague bende çok farklı bi heyecan yarattı beklentim büyük değildi sert ve disiplinli bi takım hayal ettim ama helva cıktık. Heyecan kalmadı istek yok sinirim cok fazla. Kısaca; hayallerim yıkıldı

Benimde istediğim kadro kurulmadi. Bu asamada en fazla bir oyun kurucu alinacak. Sezom sonuna kadar takim bu kazanabildiklerimize sevinmeliyiz bence..

Takım kazanınca ister istemez seviniyoruz ama son 2 dakika maçı izleyen baya bir forum üyesi eyvah deyip kanal değiştirmiştir. Keşke takımımıza daha çok güvenir olsaydık, muhtemelen bu sezonun en büyük kaybı bu güvensizlik...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskonia, Maccabi, veya Madrid maçındaki oyunumuzu Kazan karşısında ortaya koyarsak ben kazanma şansımızın olduğunu düşünüyorum Kazan'ın bu üç takım kadar kadar direnç koyabileceği soru işareti. Çok güzel olur deplasmanda evimizdeki Efes maçından önce bir galibiyet.

Ferhat Bey, bırakın sevinelim demişsiniz ama ne var sevinecek ben onu anlamadım.

Bana göre rezalet bir galibiyetti. Lehimize bir çok hakem hatası oldu, bi ara 17/10 üçlük atıyorduk, savunmada rezalettik, bu maç deplasmanda olsa 20 fark rahat yemiştik üstü artık hayal gücümüze kalmış. Ben burada sevinilecek bir galibiyet göremiyorum.

Emre Bey'in dediği gibi günde 40'dan fazla kez foruma girerim, her şeyi okurum. Düşük beklentiyle sadece iyi basketbol oynayan beni heyecalandıracak, her maçta son dakikaya kadar kazanma ihtimalini düşünebileceğim bir takım bekliyordum ama takım falan yok ortada. Deplasmanda oynamayan, burada ne işimiz var diyen, keşke gelmeseydik diyen bir grup insan, 20+ farklar, sahadaki rezalet oyun vs.

Böyle bir ortamda ben sevinecek hiçbir şey göremiyorum.

Son olarak belirtmek istediğim bir şey, aslında onu yazmaya gelmiştim ama son yorumları okuyunca üstteki kısmı yazma ihtiyacı hissettim.
Asıl söylemek istediğim şey ise uzun süredir Sinan'ın rezalet bir savunmacı olduğunu yazarım. Ama birçok arkadaş Sinan iyi savunmacıdır ondan savunma katkısı beklemeliyiz tarzı şeyler yazıyordu. Umarım bugün Sinan'ın nasıl bir savunmacı olduğunu görmüşlerdir de fikirleri değişir, basmakalıp ezber, başkalarının laflarını doğru sanıp savunmayı bırakırlar.

2 mac sen kazansan onundeki 5-6 takim kaybetse top 8 yapacakken daha 18 mac var iken top 8 bitti diyenler- tamam takim kotu takim berbat oynuyor bu halde, duzelince neler olabilicegine hic mi inanmiyor ?

daha simdiden top 8 bizim icin bitmistir diyen arkadaslar golge etmesinler baska birsey istemez!!!

Guardsiz oynuyoruz boyle - adam akilli bi guard ile top 8 imkansiz degil. ben mccollumun geri gelebilme ihtimalini duydum insallah geri gelir mccollum.
Hocam şu galibiyet sizi mutlu etti mi bilmiyorum ama ben gerçekçiyim. Çok iyi şut attığımız gün bile maçı son snde kazandık. Bu takım yanlış kurgulandı, yanlış yönetildi. Düzelmesi de çok zor. Sizin kadar Galatasaraylıyızdır başarısızlık istemiyoruz ama görünen köy kılavuz mevzu gölge etme başka ihsan mevzu değil yani...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 10 dakika bir tek organize hücum yok. Bu soğukta bu kepaze basketbola mahkum edildik. Şu maçı kazansan ne kaybetsen ne yazık 9 milyon euroya.

Ayrıca bir önceki mesajda yazacaktım ama unuttum.

Eğer hafızam beni yanıltmıyorsan son 16 dakika Tyus, Micov ve Schilb çıkmadan oynadı. Süper koçluk. Hoş 35 dakika Sinan'ı çıkartmadan oynattığı zamanlar da oldu. Bugünküne şaşırmamam lazımdı.