Euroleague 12. Hafta | Galatasaray 83-80 Olimpia Milano

15 sayı üzeri sayı fark varken biraz rotasyon düşünülebilirdi nihayetinde iki sayı geri düşmemizden daha kötü bir senaryo olması çok zordu en azından hiç çıkmadan oynayan oyuncular biraz dinlenme şansı bulurlardı.

Kazanmak herşeye rağmen güzel ama micov kaç dk oynadı bunu sorunca biz yanlış demiş oluyoruz. Muhteşem şut soktuk maç sonunda tekrar ortaya gelip son topa kaldı. Ben mutlu ve umutlu değilim. Ha iki transfer yapıp düzeltecekmişiz artık kabak tadı verdi her sene. Tyusın geri dönmüş olması sevindirici.

Schilb hakkında olmaz diyorduk ama çok iyi katkı veriyor ben tüm sözlerimi yerim yeter ki düzgün top oynayak. (kazanalım değil) yapımız düzgün olsun.

Koç da düzelirse ki bunun hiç esamesini göstermiyor onla da ilgili fikrimiz değişir sıkıntı yok.

Ama biz topu verip sinanın oynamasını bekliyoruz. Düzen yok. Madem bir oyuncuya bırakcaktık Dentmon tam bu oyunun adamı neden küstürdün sen bu adamı. Tam Atamanlık oyuncu idi. Olmadı, olduramadı yapacak bir şey yok :(

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tyus ın rencide eden bloğunu unutmayalım direk maçı kurtardı gibi.
Bu arada artık forumda ironi yapılmasın lütfen, ne komik oluyor ne de iğneleyici.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine kazanmamıza rağmen iyi sinyaller vermediğimiz bir maç oldu. Sonuncu olmaktan kurtulmak dışında olumlu bir yanı yok.

Son 10 dakika bir tek organize hücum yok. Bu soğukta bu kepaze basketbola mahkum edildik. Şu maçı kazansan ne kaybetsen ne yazık 9 milyon euroya.

9M DOLAR o günün kur farkı ile aralarında ciddi fark var .Elestirin ama yanlış degil dogru şekilde.Eleştirin geçmişi basitleştirmeden.Eleştirin Başarılarının koçun görmezden gelmeyerek seviyelice Furkanın sahsına demedim genel olarak

9M DOLAR o günün kur farkı ile aralarında ciddi fark var .Elestirin ama yanlış degil dogru şekilde.Eleştirin geçmişi basitleştirmeden.Eleştirin Başarılarının koçun görmezden gelmeyerek seviyelice Furkanın sahsına demedim genel olarak

Oyuncu bazında kullanılan para 8.5 milyon euro. Biraz eksik olsa bile guard geline yine aynı paraya çıkacak. Burda 9 milyon dolar ya da euro olması çok da mühim değil sahadaki kepazelik daha mühim bence. Koçun başarılarını görmezden gelemeyiz pek tabi ama burası Euroleague. Maccabi 6 ayda 2 tane koç kovdu biz başarısız olduğunda bile eleştirmedik bugüne kadar. Eleştirilen şey başarısızlık değil, plansızlık ve işbilmezlik. Bunlar eleştirildiği için doz her zamankinden fazla. Bence.

Koskoca takım 10 dakika boyunca isolation'dan başka bir şey oynamadı. Göksenin'in üçlüğü takımın zirvesi zaten nasıl bir çeyrek oynadığımızı ortaya koyuyor. Açıkçası skordan ziyade rezalet olan şey oyundu.

Salı Kazan, Perşembe Efes'le oynuyoruz. Altta kalmak istemiyorsak Kazan'ı, TOP8 yapmak istiyorsak ikisini de yenmemiz gerekiyor. Sizce bu takım bu maçlardan 2 galibiyetle çıkabilir mi yoksa bir tane maça yatıp diğerini mi kazanmak ister. İşte bizim yüksek sesle, büyük harflerle eleştirdiğimiz nokta Galatasaray'ın maç kazanma tercihinde bulunabilme lüksüne sahip olduğu düşünülmesi. Bu takım her maçını kazanmak için çıkar. Bir maçı kazanmak için, diğerinden vazgeçmez.

Öncelikle bu kötü hava koşullarında, ülkenin bu tatsız ve güvensiz ortamına takımın da benzer konumu eklenince hiç de azımsanmayacak bir taraftar topluluğu vardı.

Maçla ve sezonun kalanıyla ilgili söylenecek her şey, hep iğrenç kadro mühendisliğine çıkıyor. Milano mental olarak Euroleague'e havlu atmış, durumları bizden hallice. Muhtemelen evlerinde bizim gibi maç kazanıp deplasmanda tokatlanıp dururlar. Yalnız şu Milano bile 16 sayıdan gelip öne geçti, bu da tamamen bizimle alakalı. Ligin dibindeki Kazan, 2 hafta önce silindir gibi ezip geçti şu Milano'yu.

Şu maçta bile Russ Smith ve Deon Thompson hiç süre alamadı. Biz madem 2-3 oyuncuyu 30+ dakika sahada tutacaktık, niye bu kadar çok oyuncu aldık? Madem dar bir rotasyonla oynayacaktık, neden Kızılyıldız maçını rotasyon sevdası uğruna kaybettik? Bugünkü maç bana direkt Kızılyıldız maçını hatırlattı. Tek farkı şans bugün yanımızdaydı. Ben koçun da kendi kurduğu takıma inancını kaybettiğini düşünüyorum. Bugün kazandığımız için kimse dile getirmemiş ama 79-80 son 37 sn vardı sanırım, top bizdeyken mola almaması kabul edilebilir gibi değil. O hücumdan boş dönsek maç biterdi, şansımız yaver gitti diyelim.

Kazan'ın lig dibinde olması yanıltmasın, Salı günü yine kağıt helva gibi dağılacağımızı düşünüyorum.

oynadığımız basketbol basketbol değil deplasmanda zaten kazanamıyoruz kendi sahamızda takımın hali ortada umut yok kurulan saçma sapan bir kadro var takım seyir zevki vermiyor ergin hoca bedeni var ruhu yok parkede yazık bu taraftara yazık!

Oyuncu bazında kullanılan para 8.5 milyon euro. Biraz eksik olsa bile guard geline yine aynı paraya çıkacak. Burda 9 milyon dolar ya da euro olması çok da mühim değil sahadaki kepazelik daha mühim bence. Koçun başarılarını görmezden gelemeyiz pek tabi ama burası Euroleague. Maccabi 6 ayda 2 tane koç kovdu biz başarısız olduğunda bile eleştirmedik bugüne kadar. Eleştirilen şey başarısızlık değil, plansızlık ve işbilmezlik. Bunlar eleştirildiği için doz her zamankinden fazla. Bence.

Koskoca takım 10 dakika boyunca isolation'dan başka bir şey oynamadı. Göksenin'in üçlüğü takımın zirvesi zaten nasıl bir çeyrek oynadığımızı ortaya koyuyor. Açıkçası skordan ziyade rezalet olan şey oyundu.

Salı Kazan, Perşembe Efes'le oynuyoruz. Altta kalmak istemiyorsak Kazan'ı, TOP8 yapmak istiyorsak ikisini de yenmemiz gerekiyor. Sizce bu takım bu maçlardan 2 galibiyetle çıkabilir mi yoksa bir tane maça yatıp diğerini mi kazanmak ister. İşte bizim yüksek sesle, büyük harflerle eleştirdiğimiz nokta Galatasaray'ın maç kazanma tercihinde bulunabilme lüksüne sahip olduğu düşünülmesi. Bu takım her maçını kazanmak için çıkar. Bir maçı kazanmak için, diğerinden vazgeçmez.

İdda ediyorum o günün sartlarında 9m dolar euro hic konusulmadı vede o günün sartlarında ıkı para birimi arasında ciddi fark vardi

İdda ediyorum o günün sartlarında 9m dolar euro hic konusulmadı vede o günün sartlarında ıkı para birimi arasında ciddi fark vardi

Eski transfer başlığında Maccabi ve bizim hakkımızda birçok yazı yazmıştım iki takım da iyi sanılan ancak kötü kadrolara sahipler. Dentmon-Russ'u aynı takıma koymak nasıl kötü bir fikirse Goudelock-Weems'i aynı takıma koymak da o derece planlama faciası. Nitekim birisi 2 koçunu kovarken, ötekisi de son sırada kalmama mücadelesi veriyor.

Ben defalarca kurulan yapıda transfer edilen oyuncuların yarısından fazlasının kötü tercihler olduğunu yazmıştım her ne kadar tepki alsam da. D-League'den çıkmış bir oyuncuya 850 bin dolar + 150 bin dolar bonuslu kontrat verebiliyorsanız bütçenizde pek bir problem olmasa gerek.

Bir Demet Tiyatro adlı programı bilen biliyor. Neyse bir bölümünde Mükremin'ler ağır bir halı saha mağlubiyeti almışlardı. Kale de Tirbüşon varmış ve maç 22-0 bitmiş lakin Tırbüşon ısrarla 21-0 diyor. 22. gol çizgiden geçmemişmiş.
Şuradaki transfere harcanan para muhabettin görünce o aklıma geldi.
Arkadaş biz bütçemizi çok kötü harcadık. Ergin Ataman'da ne yazık ki bu kadar övdüğü adamları çok hızlı şekilde sattı. Russ Smith'e 1 milyon dolar bağlıyorsan kimse kusura bakmasın o adamı kadife kaplı kutu içinde muhafaza edeceksin ki bir de üstüne "euroleauge'in en iyi guardı olacak" diyorsan. Adama mental destek de vereceksin.

maçı izleyemedim.o yüzden yorum yazamayacağım maçla ilgili . ancak kazanmak keyifli..şimdi önümüzde maç programı çok uygun..

-Unics (D)
-A.Efes
-Brose Basket
-A.Efes (D)
-Zalgiris
-EA Milano (D)
-M.Tel Aviv
-Fenerbahçe(D)
-Panathinaikos

9 da 9 bile yapılabilir..ancak 9 da 6 ve 9 da 7 bizi bir yerlere taşır.güzel bir hikayemiz var önümüzde.özellike Unics’i dışarda yenip içerde üst üste oynayacağımız A.Efes ve Brose Basket maçlarını alırsak peşinden A.Efes deplasmanı var (deplasman olmaz zaten bizim için) etti mi sana 4 te 4..peşinden içerde Zalgiris’i yendik mi al sana 5 te 5.. ondan sonrasına bakarız..iyi bir guard alırsak herşey daha güzel olalabilir ;)

Herşeye rağmen kazanmak güzel ama bariz 1 numara eksikliği ve Ergin Ataman'ın bu isteksiz ve inançsız hallerine bakıca insan bu seviyelerde deplasman galibiyeti alacağımıza inanamıyor

Artık şu oyun kurucu sorunu çözülsün, Sinan ile nereye kadar. Sinan yoruldumu 30 sayı da fark olsa kapanır. Böyle gitmez, görmüyorlarmı? Yeter bulun artık bulun düzgün bir oyun kurucu.