Euroleague 15. Hafta | Galatasaray 75-90 Brose Bamberg

Brose Jerel McNeal'ı kadrosuna katmış geçen hafta. Şu ana kadar ligde ve Euroleague'de forma giymedi ama bizim maçta oynar mı bilemiyorum.

Trinchieri maç öncesi ; "Galatasaray, milyonlarca taraftarı, harika geleneği olan bir kulüp. Orada oynamak çok zor. Bütün Euroleague'deki en sert salon. Mola almak bile zor olacak çünkü herhangi bir şey duyamıyorsunuz." demiş. ( LINK: Galatasaray Odeabank Istanbul vs. Brose Bamberg - Game )

Bilmiyor ki yarın o tribünlerde 2-3 bin kişiden fazlası olmayacak. Cebimde kombinem olmasına rağmen ben bile açıkçası kararsızım gidip gitmeme konusunda. Çünkü insanlar artık yoruldu bir umut kilometrelerce yol tepip, hayal kırıklığı ile içinden küfürler ederek geri dönmekten. Sadece bu sezon Kızılyıldız maçı, Fenerbahçe maçı ve en son Efes maçlarında yaşadım şahsen bu duyguları. Bizim dışımızda kimsenin umrunda değil bu yaşananlar ve bizim de yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki.

Son düzenleme:
Gönül ister ki kazanalım ama büyük ihtimalle kaybedeceğiz!! Sebebi çok basit; karşımızda bir düzen bulacağız yarın ve bizde tam aksini oynayan pardon oynayamayan bir takımız..Tek beklentim yeni transferimiz Bruno Fitipaldo olacak..Zaten maç içerisinde olacakları az çok herkes tahmin ediyor..

Brose Basket'in koçu Andrea Trinchieri: ''Galatasaray takımı bireysel olarak yetenkli oyunculardan kurulu.'' devamini ben getireyim Trinchieri nezaketen yarida birakmis "...ama baslarinda hoca olmayinca bir ise yaramiyor."

İlk defa bu maci cok rahat alicagimizi hissediyorum..hayirlisi bakalim..ayrica fitipaldonun bizim takima katki saglayacagini dusunuyorum..

İmparator Terim'in dediği gibi Galatasaray'ın Avrupada bir refleksi vardır. Bugün bu refleksi ortaya koyup maçı kazanacağız düşüncesindeyim. Rakip takımın koçuna özel bir hayranlığım var kendisini hem ATA'mızla ilgili güzel düşünceleri hem iyi antrenörlüğü sebebiyle çok severim. Umarım bir gün bizi çalıştırır.

İmparator Terim'in dediği gibi Galatasaray'ın Avrupada bir refleksi vardır. Bugün bu refleksi ortaya koyup maçı kazanacağız düşüncesindeyim. Rakip takımın koçuna özel bir hayranlığım var kendisini hem ATA'mızla ilgili güzel düşünceleri hem iyi antrenörlüğü sebebiyle çok severim. Umarım bir gün bizi çalıştırır.

Galatasaray'ın refleksi varda Ataman'ın yok. Bu refleksi bitirdi grup deplasmanda sıfır çekmeyi bırak içerdeki kızılyıldız maçını bile kazanamadık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar negatif insanlar oldunuz arkadaş ya. Brose yenebileceğimiz bir takım, içerdeyiz, sakatlar iyileşmiş, transfer yapılmış gidip destekleyeceksin, dolduracaksın salonu. İyi gün taraftarları kombine almasın bu kadar enseyi karartmaya gerek yok, biraz eğlence odaklı olarak bakın şu işe.

Kazanmamız gereken bir maç ama kazanır mıyız emin değilim. Yani bizden daha düşük bütçeli, buralarda çok uzun zamandır bulunmayan bir takımla içeride oynuyoruz. Umarım kazanırız ama kazansak da kaybetsek de Ergin Hoca nın ya mantık çerçevesinde bir demeç vermesini ya da yine basın toplantısı bile yapmamasını diliyorum.

Brose dengeli ama sınırlı bir takım. Uzun rotasyonları daha iyi olsa F8 i ciddi şekilde tehdit ederler, hala da olayın içindeler. İç sahada taraftarın da yardımıyla, süreleri iyi ayarlayarak rahat geçmemiz lazım.

Gönül ister ki ikisi de İtalya da çalışmış ve oraya damga vurmuş iki koç taktik düello yapsın da gözlerimiz şenlensin.

Fitipaldo ve Daye'yi merak ediyorum.
2 yeni transfer yapmışız gibi oldu.
Mücadele edin,karakter gösterin yeter..

Sinan-Diebler-Schilb-Deon-Pleiss
Fiti-Göksenin-Micov-Daye-Tyus
Can ve Ege

Maç ne olur bilmem ama, Fitipaldo'dan umutluyum. Arroyo etkisi beklemiyorum tabi, fakat adaptasyon sağlarsa ciddi katkı vereceğine inanıyorum. Oyun stili bizim uzunlarımıza çok yatkın. İnşallah yanılmam.

Başarılar takımımıza...

Şu maçı kazansak ne olacak, biz F8'e katılma şansımızı evimizdeki Kızılyıldız ve Efes yenilgilerinden sonra kaybettik. Bundan sonra sonuncu olmamak için prestij maçlarına çıkarız.

Bizde General yok hepsi albay binbaşı yüzbaşı.

Şu takıma bir tek Langford'ı ekleyebilsek, F8 banko derim, geçen senede bakınız McCollum hücumda Lasme savunmada nasıl çözüyordu tüm işi, bu sene Sinan'dan, Blake'den general yaratmaya çalışıyoruz. Geçen sene ki takıma Tibor ve sağlam bir PG ve Daye eklesek bugün ilk 4' bankoydu.

Huertas - Sinan
McCollum - Göksenin - Yiğit
Micov - Okben
Daye - Chuck - Ege
Lasme - Tibor - Emircan

Bizde General yok hepsi albay binbaşı yüzbaşı.

Şu takıma bir tek Langford'ı ekleyebilsek, F8 banko derim, geçen senede bakınız McCollum hücumda Lasme savunmada nasıl çözüyordu tüm işi, bu sene Sinan'dan, Blake'den general yaratmaya çalışıyoruz. Geçen sene ki takıma Tibor ve sağlam bir PG ve Daye eklesek bugün ilk 4' bankoydu.

Huertas - Sinan
McCollum - Göksenin - Yiğit
Micov - Okben
Daye - Chuck - Ege
Lasme - Tibor - Emircan

huertas ı NBA den getirtemezsin kolay kolay . Lasme ceza almasa bizdeydi Zaten . Chuck basketi bıraktı sağlık sebepleri yüzünden . Mccollum parayı tercih etti ayrıca ondan euroleagede general olmaz . General kavramı arroyo gibi oyuncudan olur oda bizde Yok goudelock bile ikna edemedik Yüksek para vermemize rağmen

Abi kaybedilmiş bir şey yok. Herkes herkesi yeniyor, dün en zayıf halka gösterilen Kızılyıldız bile şampiyonluk adayı CSKA yı rahat yendi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi