Euroleague 15. Hafta | Galatasaray 75-90 Brose Bamberg

Yahu sonuncuyuz, paso yeniliyoruz, her deplasman rezil oluyoruz hâlâ umut tacirliği yapmaya çalışanlar var.

Bundan daha kötü ne olacak? 200 sayı falan mı yememiz gerekiyor yani?

micov assist konusunda cok berbat derecede kotu- bakmadan mi atiyor hesap kitabimi mi zayif anlamadim. fitipaldo konusunda da sunu soylemeden yapamayacagim. russ smith faciasi yasanmis adam vitaminsiz ama biz gidiyoruz yine bir baska vitaminsizi katiyoruz kadroya. allah sonumuzu hayretsin.

Ne oynadigini bilen sistemi oturmuş bir takım ile ne oynadigini kendi kocunun bile anlamadigi bir takımın macı oluyor ...

Şu Strelnieks'i yazmaktan dilimizde tüy bitmişti yazın.

Russ vb tüm yaz uğraşacağına gidip şu adamı alsaydık keşke

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar austin daye sinanin hatasinda melliyi sportmenlik disi ile durdurdu ve teknik faul calindi, faul hakkimiz dolmamasina ragmen tek atis olmasi gerekirken melli 2 atis atti. ben hicbirsey anlamadim, atis aninda da degildi bamberg kendi sahalarindaydi butun oyuncular. aciklayacak arkadasin 40 yil kolesi olurum.

Auistin Daye'in ekstra skor katkısı ile maca tutunuyoruz . Hicbir şey icin hicbir umut vermedigimiz bir mac oluyor . İzlerken üzülüyorum şahsen .... Fitipaldo neden süre almıyor ?

Her hücumu, her savunması nakış gibi işlenen bir düzen takımıyla, en büyük düzeni düzensizlik olan ve muhteşem(!) bir coaching'i olan bir takımın maçı oluyor.
Allahtan Daye dönmüş ki maçta kalabildik şu ana kadar.