Burda taraftara sallayan arkadaşlara tavsiyem klavyeden degil salondan tepkinizi verin !
Salondan tepki versek ne olacak? paralı köpekler hemen susturuyorlar.
Burda taraftara sallayan arkadaşlara tavsiyem klavyeden degil salondan tepkinizi verin !
Salondan mı yazıyosun bunu?Burda taraftara sallayan arkadaşlara tavsiyem klavyeden degil salondan tepkinizi verin !
Salonda değilim.Salona bu hava şartlarında giden maç sonuna kadar destek veren insanlara sallanmasına tepkimdi .Salondan mı yazıyosun bunu?
Arkadaşlar bütçemiz yok, lütfen!..
Bu bir başlangıç ama geçmiş olsun sezon bitti seneye zaten milli takıma kaçacaktı yaktı bizim Euroleague senemizi. Ama önemli değil ders çıkarılsın yeter. Al bak işte karşındaki takıma herşeyi anlatıyor. Türk insanının anlayamadığı şey bu hep lider çıkacak, geriye kalan onu izleyecek, hep kurtarıcı gelsin. Sistem, sistem. Bilim, istatistik bunlar asla analyamayacağımız şeyler. Bize imparatorlar lazım.'' ATAMAN BU TAKIM SENİN ESERİN '' tezahuratı yapıldı . Bu sezonki hayal kırıklığının özeti diyebilir miyiz ?
Oyun kurucuyla ne alakası var Aldı işte oyun kurucu, daha ilk maçından adama verdiği süre de ortada..Bu takımın birincil sıkıntısı Ataman diye söyledik çok önce ama ne onu görevden alabilecek bir erk mevcut, ne de kendisinde istifa edecek bir duruş, çok daha önce istifa etmeliydi.Oyun kurucu, oyun kurucu, oyun kurucuuuuuuuuu.... Oyun kurucun oynamadan veya oynatmadan bu ligde mac kazanmak mucize..
Daha net açıklasan tartışabiliriz belki mesela ben salladım futbol seyircisi diye ki bunun her türlü arkasındayım. Net buna birşey diyosan alıntı yap söyle.Salonda değilim.Salona bu hava şartlarında giden maç sonuna kadar destek veren insanlara sallanmasına tepkimdi .
Espiri yapmıştım.Euroleague'in ilk yarısındaki kötü halimizin sorumluları;
1) Düşük Bütçe
2) Dursun Özbek
3) Russ Smith
4) Justin Dentmon
5) Deon Thompson
6) Euroleague'in bize saygı duymaması
7) Euroleague hakemleri
8) Nenad Krstic
9)
.
.