• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 15. Hafta | Galatasaray 75-90 Brose Bamberg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
Oktay mahmudi basket şubesinin başına geldiği günden beri izlediğimiz en ruhsuz en kötü takım bu. Artık maç izleyemez olduk sinirden, yazıklar olsun ya. Su an başka takım olsa çoktan hocayı kovmustu ama Dursun beyde o yürek yok.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne geri dönmesi ya...

En çok şaşırdğım şey bizim forma üreticilerinin Fitipaldo'nun ismini doğru yazmaları. Klüp o kadar vasat ki bunu nasıl doğru yaptılar inanamıyorum.

kesinlikle kazanacağız minimum 15 sayı fark bekliyorum bu akşam koçumuz özel bir taktikle bu maçı alacaktır.

Kardeşim geçende dedim üstün açık yatma. Bak gene üşütmüşsün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Henüz bitmiş bişey yok. 8. sırayla aramızda 3 maç var her şey olabilir arkadaşlar.

Bu maç rezilligin en dip yaptığı maçtır. Bu sene oynadığımız en rezil basket maçı şu ana kadar oynanan oyun. Bence cik git kulubeden direk soyunma odasına.

Theis içimi acitti. O smaç ve blok son darbe oldu.

Bir arkadaşın yazdigi gibi;

Takimda herkes mutsuz, herkes farkinda bir nane oynamadigimizin, basketbol oynamadigimizin
Oyuncular bariz kocu sevmiyor
Bikmislar yenilmekten, ruh yok

Teknik boyuta gelirsek; su an karsimizda bir takim var. Biz ise takim falan degiliz. Sezonun ilk macinda yazdigim elestirim baki: rastgele bir araya getirilmis ve hic antreman yapmamis 5 kisinin ilk defa maca cikmasi gibi bir durum bizim takim.

Cut yok, post yok, pick&roll/pop yok, duzgun drive eden kimse yok.

Rezaler bir kadro, rezalet bir planlama, rezalet bir koç, plan yok, set yok, yok oglu yok.

Utaniyorum ben mac izlerken artik. Rezillik.

İnsallah su mactan sonra istifa eder gider de malum zat. Ar damari catlasin artik.

İçerde oyuncular izliyor, kenarda koç izliyor, tribünde taraftar izliyor, tv karşısında biz izliyoruz..

Maçı burada bitirmiyorlarmı acaba hoca da sıkıldı, MOLA denen şeyin neye yaradığını bilmeyen bir koçumuz var.

İstifa sesleri neden yükselmiyor arkadaş? O kadar çile çekerek salona gitmişsiniz. Sahadaki koç ve takımı resmen maça gelen taraftarla dalga geçiyor.

Brose'yi alkışlayan arkadaşlara helal olsun. Böyle seyirci olursa belki bir gün hakikaten Euroleague takımı oluruz. Orda bir de durmadan futbol tezahüratı yapan adamlar var. Basket kültürü oluşmadıktan sonra Ataman imparator olmaya devam eder.

Fitipaldo her halinden Russ ve Dentmondan yeteneksizim diyor sen o iki adamı kullanamadin bu adamla mı kurtaracaksin takımı.

Oyuncu bazında eleştiri yapmak çok anlamsız. Ergin Atamanı bu gün kovmayan haindir

Daha ne rezil maçlar oynayacağız daha durun hissizleşene kadar devam.

Salondaki taraftar ne kadar pasifmiş... İSTİFA tepkisi ne zaman gelecek.
Aziz YILDIRIM için tekel kurdu diyorduk ama bizim ATAMAN için ne demeli!

Fiti ye lisans çıkarmadan Mahmudi göreve, en azından yenilsek bile maçın içinde kalırız.

Hedef play off mu Ataman? Yoksa F4 de bizi kesmez mi?

Pollyanna bu takımı izlese, o bile ümitsizliği kapılırdı.

adamlar 20 kaç sayı ile önde sinan üçlük atınca koçları çıldırıyor. biz 123456789 üçlük yedik koçta tepki yok :)

Abdi İpekçi'de iyi kötü yeniyorduk takımları. Onu da kaybettik artık. Yazıklar olsun.

Geri