Euroleague 15. Hafta | Galatasaray 75-90 Brose Bamberg

Oktay mahmudi basket şubesinin başına geldiği günden beri izlediğimiz en ruhsuz en kötü takım bu. Artık maç izleyemez olduk sinirden, yazıklar olsun ya. Su an başka takım olsa çoktan hocayı kovmustu ama Dursun beyde o yürek yok.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En çok şaşırdğım şey bizim forma üreticilerinin Fitipaldo'nun ismini doğru yazmaları. Klüp o kadar vasat ki bunu nasıl doğru yaptılar inanamıyorum.

Bu maç rezilligin en dip yaptığı maçtır. Bu sene oynadığımız en rezil basket maçı şu ana kadar oynanan oyun. Bence cik git kulubeden direk soyunma odasına.

Bir arkadaşın yazdigi gibi;

Takimda herkes mutsuz, herkes farkinda bir nane oynamadigimizin, basketbol oynamadigimizin
Oyuncular bariz kocu sevmiyor
Bikmislar yenilmekten, ruh yok

Teknik boyuta gelirsek; su an karsimizda bir takim var. Biz ise takim falan degiliz. Sezonun ilk macinda yazdigim elestirim baki: rastgele bir araya getirilmis ve hic antreman yapmamis 5 kisinin ilk defa maca cikmasi gibi bir durum bizim takim.

Cut yok, post yok, pick&roll/pop yok, duzgun drive eden kimse yok.

Rezaler bir kadro, rezalet bir planlama, rezalet bir koç, plan yok, set yok, yok oglu yok.

Utaniyorum ben mac izlerken artik. Rezillik.

İnsallah su mactan sonra istifa eder gider de malum zat. Ar damari catlasin artik.

İstifa sesleri neden yükselmiyor arkadaş? O kadar çile çekerek salona gitmişsiniz. Sahadaki koç ve takımı resmen maça gelen taraftarla dalga geçiyor.

Brose'yi alkışlayan arkadaşlara helal olsun. Böyle seyirci olursa belki bir gün hakikaten Euroleague takımı oluruz. Orda bir de durmadan futbol tezahüratı yapan adamlar var. Basket kültürü oluşmadıktan sonra Ataman imparator olmaya devam eder.

Fitipaldo her halinden Russ ve Dentmondan yeteneksizim diyor sen o iki adamı kullanamadin bu adamla mı kurtaracaksin takımı.

Salondaki taraftar ne kadar pasifmiş... İSTİFA tepkisi ne zaman gelecek.
Aziz YILDIRIM için tekel kurdu diyorduk ama bizim ATAMAN için ne demeli!