Euroleague 18.Hafta | EA7 Olimpia Milano 92-87 Galatasaray

Ligin 18. haftasında deplasmanda lig sonuncusu rakibimiz ile karşılaşıyoruz. Takımda Emir Preldzic dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Maç bugün 22.15'te başlayacak.

Yeni yılda bir ilki gerçekleştirip ilk deplasman galibiyetimizi çıkartırız umarım. Başarılar takımımıza.

Son düzenleme:
Bizim kazanabileceğimiz tek deplasman bu kaldı. Onların da belki kazanabilecekleri nadir maçlardan biri. Bu yüzden son 2 sıra takımı da olsa heyecan üst düzeyde olur.

Ben Gentile gittikten sonra Milano toparlar diyordum ama bir adım ileri gidemediler. Hala dağınıklar. Bu yüzden şansımız hiç de az değil ama bence favori yine de Milano.

Nereden nereye geldik; umutla heyecanla başladığımız sezona bir kişinin bitmeyen egosu ile sezonun yarısına bile gelmeden her şeyiyle bitirdik. EL maçları ile ilgili önceleri haftanın ilk günü açılan başlıkların, artık maç günü açılır duruma gelmesi kimsenin umurunda ve aklında olmadığının en önemli ispatı herhalde...!

Maça gelirsek, olur da şansına kazanırsak Ataman yine f8 hedefinden bahsedecek. Kaybedersek buna sebep olan oyuncuları gömerek kendini yine aklayacak. Yönetim Ataman el ele mutlu mesut yaşamaya devam edecekler...!

Ligin 18. haftasında deplasmanda lig sonuncusu rakibimiz ile karşılaşıyoruz. Takımda Emir Preldzic dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Maç bugün 22.15'te başlayacak.

Yeni yılda bir ilki gerçekleştirip ilk deplasman galibiyetimizi çıkartırız umarım. Başarılar takımımıza.

1 hafta öncesine kadar lig sonuncusu olduğumuz ligde bir takıma lig sonuncusu demek için fazla hevesli gördüm seni. Umarım bu sıfatı iade etmezler.

Uzun zaman sonra ilk kez deplasman maçı için umutluyum. Zira millî takım koçu açıklanmış ve açıklamasına bakılırsa Ergin hoca biraz bilenmiş; motivasyon. Hadi hayırlısı...

Sanders oynamayacakmış. Eğer bi deplasman galibiyeti alacaksak o maç bu maç olur, yoksa uzun süre tekrar edilmesi zor bir deplasman galibiyetsiz sezon ünvanımız olur gibi. Muhakkak önceki sezonlarda deplasmanda kazanamayıp erken elenen takımlar vardır ancak kapalı lig oynanan bir sezonda bunun kolay kolay tekrar edilebileceğini sanmıyorum.

Kazanabileceğimiz yegane maçlardan birisi. Ama maçlar bundan sonra keyif vermiyor. Vermeyecek te. Oynamış olmak için oynuyoruz. Prestij maçları derler ya. Yazık . Ne hayaller, ne umutlar kurmuştuk bu sene için.

Diebler ın sürekli perde arkasına kaçıp boş şutu bulmaya çalışma çabalarını izledikçe gerçekten üzülüyorum . Sadece şutu olan bir oyuncu şut atamadığı müddetçe işe yaramıyor keza Daye de mental olarak burda değil . Tereddüt ederek oynuyor bu da top kayıpları ve kolay geçilmesini kolaylaştırıyor.