Euroleague 2.Hafta | Galatasaray 83-85 Kızılyıldız

onlar olurken sahada dayenin yanında russ ve pleiss olsaydı da 0 yer miydik hocam, bir açıdan haklısın ama oradaki düzenin oluşmasında diğer 4 oyuncunun da payı var.

ben maçı önce tribünde sonra tekrar evde seyrettim, yaşanan en büyük sıkıntı hücumda bulduğumuz tam anlamıyla bomboş üçlüklerde diebler, micov, emir, sinan gibi oyuncuların katkı verememesiydi. çoğu doğru şutlar olan ve sadece 7/24'le 3lük isabeti bulduğumuz bir gecede kilidi açan değil adeta kıran oyuncuydu daye. ve daye'in çıldırdığı sıralarda taraftar adeta yıktı salonu. kötü savunma yaptık demiyorum ama daye'in hem takımı hem de taraftarı tetiklemesiyle oluştu o atmosfer. ve sıfır değil 3 dakikada 4 sayı yedik dikkatini çekerim.

Hocam sayıya aldanma, Cska maçından daha nitelikli bir seyirci vardı. Doğru yerde doğru şekilde tepki verdiler. Üçüncü çeyrekte takımı ateşlediler. Ancak biz naparsak yapalım avrupadaki diğer belalı deplasmanlar gibi hakemi baskı altında tutamıyoruz, gelen hakem tersine ön yargı ve aleyhimize kararlarla geliyor.
Cska maçında olay çıkartıp katkı verdiler.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Bunu Ergin Ataman ve yardımcılarına da ulaştırmak gerek. Ayrıca merak ettiğim bir şey var, şu görüntü Kızılyıldız maçından: http://i.hizliresim.com/jBdVO9.jpg

Efes maçlarından hallice seyirci doluluk oranı. Salon neden dolmuyor? Daha ikinci maç bu hiçbir şey kaybedilmiş değil.
Öncelikle yönetimin Eurocup şampiyonluğu sonrası süreci yönetememesi, saçma sapan kombine fiyatları belirlemesi önemli bir kırgınlığa neden oldu. Doğru politika belirlenmiş olsa Kızılyıldız maçındaki taraftar sayısı kadar kombineli olabilirdi.

Kızılyıldız maçına gelecek olursak CSKA maçındaki oyun %100 etkili oldu. Abdi İpekçi'de herhangi bir maçta 7 dakika kala insanların salondan ayrılmaya başladığı başka maç hatırlamıyorum. Bunlar bahane mi derseniz, bana göre değil ama maalesef ülkede basketbola ilgi de bu şekilde. Önce yönetimin, sonrasında da koçun ve oyuncuların doğruları yapması gerekiyor ki her maç full çekebilelim...

Maçla ilgili yorum yapmadım çünkü maçı izleyemedim. Ama taraftar sayısının azlığının izahı olamaz. Evet bunda yönetimin süreci düzgün yönetememesinin katkısı es geçilemez. Lakin cska maçından daha önemli maçı nasıl 5bin civarına oynarız? Şu bile gösteriyor ki kültür öyle ha deyince olmuyor. Cidden yazık :(

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O maçta 4 bin kişi küsür taraftar yoktu. 6 7 bin taraftar olduğunu düşünüyorum minumum. Yeter mi yetmez ama fena bir atmosfer olmadı gene de

Cska maçıda yaralamıştı ama bu maç daha çok yaraladı. Maçın bitişinden beri ne foruma girdim, ne de sosyal medyada maçla ilgili birşey okudum, baktım. Müthiş başladığımız maçı çok saçma bir şekilde kaybettik. Farklı öne geçtik, farklı geriye düştük, Daye ile döndük ama son topta kaybettik.

Doğru 5'i yakaladığımız an çok iyiyiz ama o 5 yorulunca darmaduman oluyoruz. Buda tabii sezon başındaki yanlış oyuncu tercihlerinden kaynaklanıyor. 2 oyun kurucu aldık ama 1 numarada hala yük Sinan'ın omuzlarında. Bu 2 guarda artık o kadar güvenilmiyor ki, onlar oyundayken bile direksiyon Sinan'da. Deon Thompson alınırken 4 numara oynayamaz diye defalarca yazdık, bunu artık Ataman'da görmüş olmalı ki kendisini 5 numarada kullanıyor. Bu sefer Daye kenardayken 4'e Emir yada Micov geçiyor ki buda sıkıntı yaratabiliyor. Özellikle Micov inanılmaz kötü durumda ve buda takımı çok etkiliyor. İstatistiklere bakmadım ama o kadar boş 3'lük kaçırdık ki inanılır gibi değildi. Çok yazık oldu bu mağlubiyet.

Şimdi önümüzde çok kritik 2 maç var. İlki yine bizle benzer sıkıntılar yaşayan Maccabi deplasmanı, diğeride içerde Fenerbahçe. Özellikle içerdeki Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanmalıyız yoksa işler fazla sarpa sarar.

Maçla ilgili yorum yapmadım çünkü maçı izleyemedim. Ama taraftar sayısının azlığının izahı olamaz. Evet bunda yönetimin süreci düzgün yönetememesinin katkısı es geçilemez. Lakin cska maçından daha önemli maçı nasıl 5bin civarına oynarız? Şu bile gösteriyor ki kültür öyle ha deyince olmuyor. Cidden yazık :(

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kombine ve bilet başlığına da yazmıştım. Kendi görüşümdür ama ilk maçın fiyatını 50 lira yaparsan olacağı bu. Geçen sene onca maça gidip, malum sebeplerle final maçına gidemediği için küsen belli bir kitle var zaten. Birde kalkıp sezonun ilk maçını 50 lira yaparsan, üstelik takım kıpırtı göstermezse kimse gitmez haliyle. Fenerbahçe maçını da kaybedersek 4 bini bulacağımızdan bile şüpheliyim.