Euroleague 2.Hafta | Galatasaray 83-85 Kızılyıldız

Hoca sen rotasyon yapma b*kunu çıkartıyorsun.

Yazılacak her şey yazılmış zaten. Maçı elimizle verdik. Şu maçı kazansaydık geleceği umutla bakabilecektik. Yazık oldu.

Sezon başında Zisis'e burun kıvırmıştım sırf Nba'den daha yüksek kaliteli birileri gelecek diye gele gele Russ,Dentmon geldi ki kafamızda canlandırdığımız oyuncu profiliyle uzaktan yakından alakaları yok sonuçta da oyun kurucu pozisyonunda Sinanı oynatıyorsun hedef F4 parolasıyla yola çıkıyorsun...

Sevgili Koç, hedeflerden kopulmadıkça, eleştiri yapmayacağım demiştim, o yüzden detaylı tahlillere girmiyorum ama oyuncu bazında bir kaç düşüncem;

1)Dentmon ve Russ (Russ'tan pek ümitli olmasamda ) gibi skorer özellikleri olan lider oyuncuları alıp, bunlara güven ve sorumluluk vermeyip, birini statik bir iki numaraymış gibi çizgide bekletip, diğerini belirli kalıplar içine girmediği anda kenara alırsan, bunların ikisinden de verim alamadığın gibi bir kaç hafta sonra kavga gürültü, ayrılık yaşarsın.Bu adamlardan en azından birini, eğrisiyle doğrusuyla ve yıldız olarak kabul edip takımı teslim etmelisin. Görev adamları arıyorsan, bu adamları tercih etmek en büyük hatan ve hata baştan yapılmış demektir.

2)Diebler ve Pleiss gibi set üzerinden oynayan oyunculara , istediği pozisyonlarda top atmayacaksan bu adamlardan da gram verim alamazsın ve bunları neden aldığın aynı şekilde sorgulanır. Diebler biraz daha fazla pozisyon buldu ama planlı bir şekilde bulduğu pozisyonu iki olarak saydım . Yanlış olabilir.

3)Göksenin benim izlediğim en iyi performansını gösterdi.Sadece 12 dakika süre aldı. Başkalarını kazanacağım derken, böyle bir performansı ödüllendirmezsen, Gökseninide kaybetmek içten olmaz. Bugün Sinan yerine , Göksen'in 35 dakika oynamış olsa, maçı belki yine kaybederdik ama takımdaki tek etkili kısa savunmasını yapan adam, sahada kalmış olacağı için takıma güzel bir mesaj olurdu ve başarılı oyuncu ödüllendirilirdi.

4)Sinan'ı en kötü zamanlarında savunduk geçen sene, adam bitti , bacağını oynatacak hali yok dedik. Bu sene de üstüne böyle yük binerse, yaşı daha da ilerleyen Sinan'ın performansı geçen seneki kadarda gitmez. Sinan'ı uzun vadede verim alabileceğin bir role sokman gerekli.

5)Daye bu takımın lideri. Bunu kendi de dahil herkes farkında. Olmayan da farketmiştir bu maçta . Sahada bulunduğu dakikalara ve oyuncu yönetimine azami dikkat gösterilmeli.Zira, skoruna çok ihtiyaç var. Sahadan çıktı ve sayı bulamadık 15 yedik, girince de beraberliği yakaladık.

Teknik konulara , çok girmeye gerek yok. Bazı arkadaşların ifade ettiği gibi , eleştirilecek çok fazla şey var. Ama oyuncular arasındaki ahengi bozmamak ve uzun vadede yararlanamayacak hale gelmemeleri için bunlar öncelikle dikkat edilmesi gereken noktalar.

Son olarak, taraftar olarak, sezon sonualacağımız sonuçtan çok , kazanabileceğimiz kadar çok maç kazanmak ve olabildiğince centilmen ve çoşkulu olmak noktasına konsantre olmak gerekli. F4 bizi, Eurolegue'de kalıcı yapmayabilir (ör: Kuban), ama diğer etkenler ve son 4 takım içinde yer almamak, Eurolegue'in belirgin olmayan formatında, uzun vadede umulmadık kazanımlara yol açabilir. İşler kötü gitse de , ilgimizi ve centilmenliğimizi kaybetmeyelim lütfen.

Hocam müthiş yazı, doğru tespitler. Özellikle Göksenin kısmı. Eğer 3 üncü çeyreğe diebler yerine Göksenin ile başlasak büyük ihtimal çok şey değişirdi. Joviç tam onun kalemi idi ilk çeyrek gösterdi. Ayrıca en kısa sürede takımın direksiyonu Dentmon'a verilmeli ve sen lidersin denmeli. Sahada olduğu sürece doğru işler yaptı. Boş şutu buldu, boş adamı buldu, oynadıkça ısınır.

Bütçe yok biliyorum ama ne yazık ki Russ ve Diebler çok yanlış transferler. İkisinden çıkıp bir şekilde atlet bir forvet gerek takıma. Çok yanlışlar yapılmış açıkçası, ben umutluydum sezon başı ama hoca çok burda bazı arkadaşlatın dediği gibi çok feci bir kimya oluşturmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an bu modda olmamızın tek sebebi ben dahil hepimizin beklentiyi inanılmaz yükseltmiş olması ki bu konuda da hocayı suçlamamız gerekir . Ligin en iyi guardı olabilir dediği russ yokları oynuyor . Yinede takımda durumların o kadar da kotu olduğunu düşünmüyorum .Bana kalırsa sezonun başından beri Özellikle ergin atamana yetecek kadar formda oyuncumuz var . Ama koç kendiyle çelişiyor , alışık olmadığı bir düzende denemeler yapıyor ve bilmediği denizlerde kayboluyor . Şu an rotasyonu daraltıp Sinan göksenin emir daye tyus beşine ek olarak yanda da dentmon blake vlado tibor ve deon olmak üzere bana kalırsa 10 kişi ile oynayabiliriz . Russ ve dieblerin takıma yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum belki de bir süre bu ikilinin sürelerini kısmamız gerekebilir . Deon geçen maç tibor da bu maçta bence gerekli özveriyi gösterdiler . Sezon başı itibariyle blake net olarak micovtan önde . Biraz ön-yargısız bakmamız doğru olacaktır .Rotasyonu daraltması gerektiğini hocada biliyor ama uzun periyotta 12 kişiye ihtiyacı olduğunu biliyor ve herkesi işin içine sokmaya çalışıyor . Ama bu 2 haftadan sonra mağlubiyete tahammülümüz kalmadı . Ben maccabi maçı ile dar rotasyonun ve galibiyetin geleceğini düşünüyorum . Bende dünkü mağlubiyet özelinde suçlu aranılacaksa bunun koç olduğunu düşünüyorum ama arayışını görebiliyorum . Ve belki polyannacılık ama ben ileriye umutla bakabiliyorum .

selam arkadaşlar. Ben dün bitime son 2 dakika kala resmen çıldırdım. Onun içinde sakinleşip öyle yazmayım dedim. O pozisyonu hatırlayanlar üst üste 3 hücum yapmışız ne daye ne tyus yorgunluktan şut atamıyor. Üstelik 3 sayı farkla öndeyiz. bir de oyun durmuş top bizde ve ataman mola alıyor. nasıl oluyorda topu potaya atamadığımızı göremiyor anlamış değilim. Halbuki mola sonrası tibor ve smithi oyuna soksa hem ya pota altından yada smithin penetrelerinden sayı bulmamız çok kolay olacaktı hem de yorgun oyuncularımız 1 dakika bile olsa nefeslenebilecekti. Ama hoca yorgun oyuncularda ısrarını sürdürünce o pozisyon ile biz maçı kaybettik.

Ben şu 1 ay bekleyin diyenlere de anlam veremiyorum. Sen 1 ay takım olmayi beklersen zaten ne avrupa da ne de lig de tutunma şansın kalır. Bu seneki formatta evimizde oynadığımız maçlar çok önemli hale geldi ve biz 2 de 0 yaptık. 1 ay bekleyelim 4 de 0 olsun.

Takım ilerleyen zamanda oturunca çok daha başka seviyede olacak gibi ama bizim o kadar zamanımız var mı ....

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin Hocam, çok rica ediyorum iyi giden takımı durup dururken bozma. Seni Ergin Ataman yapan şey bu. Takım iyi gittiği sürece en iyi beşle devam et. Skor istediğimiz gibi gittiğinde takım sıkışıp oyuncular yorulmadığı sürece rotasyon yapma.

15 civari hazirlik maci, 4 resmi mac oynadik hala kimin hangi pozisyonda sure alacagi, rolu belli degil. Dogaclama takiliyoruz, hoca dun mactan sonra Sinan, Russ guard rotasyonu demis, dahasi Dentmon'dan istedigimiz skoru alamayinca Diebler'a donduk demis. Dentmon'i sut atsin diye almissak zahmet etmisiz, daha neler duyacagiz bakalim.

MİCOV DİYE BİR OYUNCU VAR TAKIMDA 4 MAÇTIR ÇOK KÖTÜ,ONU GÖNDERSEK ÇOK İYİ OLMAZ MI?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kızılyıldız'a evinde maç kaybetmek şu anki Galatasaray gibi takımlar için asla telafi edilebilecek bir şey değil. Bugün hangi takım cephesinden bakarsanız bakın, Euroleague'de en kolay 2-3 maçtan biri Kızılyıldız ile evinde oynayacağın maçtır. İşte biz bu maçı kaybettik farkındasınız umarım. Bunun telafisi ancak ve ancak çok ekstra deplasman galibiyetleriyle yapılır, Eurocup'ı son 32'de deplasmanda maç kazanamadan şampiyon olan tek takımın bunu başarmasını beklemek hayalcilik olur. Ergin Ataman'ı hepimiz az çok biliyoruz, bilhassa deplasmandaki maçların büyük çoğunluğunu daha sahaya çıkmadan kaybetmiş oluyor. Zaten koçun kafasında da max 2-3 deplasman galibiyeti vardır.

Bu takım toparlanır mı? Evet toparlanabilir. Ancak bu takımın savunmasının oturması sezonun ortasını falan bulur. O zamana kadar da iş işten geçmiş olur. Şu mağlubiyet deplasmanda alınmış olsa bile hedef şaşırtabilirdi ama içerde kaybetmek büyük fiyasko. Kısaca bence F8 defteri dün itibariyle kapandı.

Felaket maç kaybettik. Hoca elleriyle verdi diyebiliriz. Anlaşılan bu takımın beşi micov hazır olduğunda:
Sinan göksenin micov daye tyus olmalı. Savunma anlamında hep sıkıntı yaşıyoruz. Rotasyonda da dentmon emir deon pleiss olmalı. Set çizmiyor üstüne oyun kurmuyorsak dieblera böyle oynayacaksa russ a gerek yok. Schilb de diğer alternatif olur. Dün gördüğüm buydu. Rotasyonu abartınca micovun berbat gününde ısrar edince olmuyor. Kızılyıldız bile 13 sayıdan gelip 15 atıyor. Cska içimizden geçti. Daha real barça pana fb felan var. Savunma şart.

Austin Daye, oynadığı süre 29:30
Bu bölümün skoru 75-50, +25

20/31 iki sayı, 7/18 üç sayı olmak üzere 27/49 FG ile oynamışız. Çizgide 14/18 ile isabet bulmuşuz.
Kızılyıldız ise 14/28 iki sayı, 3/7 üç sayı olmak üzere 17/35 FG ile oynamış. 13/18 serbest atış serbest atış isabetleri de bulunuyor.

Ribaundlarda 27-17, asistlerde 20-9, bloklarda 6-0 üstünlüğümüz bulunuyor. Biz 8 top çalıp 8 top kaybederken Kızılyıldız 4 top çalıp 14 top kaybetmiş.
Bu bölümde, Performance Index Rating’de 102-37 üstünlüğümüz bulunuyor.

Daye’in oyunda olmadığı, 4 numarada Emir ve Micov’un oynadığı süre, 10:30
Bu bölümün skoru 8-35, -27

Hücumda 2/6 iki sayı, 0/8 üç sayı olarak 2/14 FG ile hücum etmişiz, çizgiden 4/5 ile dönmüşüz.
Kızılyıldız ise 5/10 iki sayı, 5/8 üç sayı olarak 10/18 FG ile oynamış, çizgide ise 10/11lik bir performansa sahip.

Ribaundlarda 7-14, asistlerde 1-8 Kızılyıldız üstünlüğü var. Biz 0-4 top çalma-top kaybı ile oynarken Kızılyıldız’da ise bu sayı 3-0
Bu bölümde Performance Index Rating’de Kızılyıldız’ın -1/51 üstünlüğü var.

Justin Dentmon’un 1 numarada oynadığı, sahada Russ Smith’in olmadığı bölüm, 16:12
Bu bölümün skoru 40-27, +13

Hücumda 11/17 iki sayı, 4/10 üç sayı olmak üzere 15/27 FG ile oynarken çizgideki başarımız 6/8
Kızılyıldız ise 6/12 iki sayı, 1/6 üç sayı olarak 7/18 FG ile hücum etmiş. Çizgideki başarıları ise 12/14

Asistlerde 10-4 üstünlüğümüz var. 6 top çalıp 4 top kaybederken Kızılyıldız ise 1 top çalma 9 top kaybı ile oynamış.
Bu bölümde Performance Index Rating’de 53-18 öndeyiz.

Sinan Güler, 1 numara oynadığı süre 17:44
Bu bölümün skoru 33-38, -5

Hücumda 9/16 iki sayı, 2/12 üç sayı olmak üzere 11/28 ile oynamışız. Çizgiden 9/11 ile dönmüşüz.
Kızılyıldız ise 12/21 iki sayı, 4/5 üç sayı olarak 16/26 ile hücum etmiş. Çizgide ise 2/5

İki takım da 10ar asist yapmış. Kızılyıldız 5-5 top çalma-top kaybı ile oynarken bizdeki durum 2-6
Performance Index Rating iki takım için de 43

Alex Tyus, oynadığı süre 27:31
Bu bölümün skoru 55-48, +7

Hücumda 17/28 iki sayı, 5/19 üç sayı olmak üzere 22/47 FG ile oynamışız. Çizgide ise 6/8
Kızılyıldız ise 14/25 iki sayı, 3/8 üç sayı olmak üzere 17/33 FG ile oynamış. 11/16 ile serbest atış kullanmışlar.

Ribaundlarda 22-23 Kızılyıldız üstünlüğü bulunuyor. Asistlerde 16-11, bloklarda 5-0 öndeyiz. Biz 7-7 top çalma top kaybı yaparken Kızılyıldız’da bu sayı 4-12
Bu bölümde, Performance Index Rating’de 70-49 üstünlüğümüz var.

Austin Daye-Alex Tyus ikilisi beraber 22:06 dk oyunda kalmış, 52-34 bu bölümün skoru

Russ-Sinan-Göksenin-Emir-Deon beşi 1:23 dakika oyunda kalmış, 7-0 seri yemişiz. Skor, 35-29’dan 35-36’ya geliyor.

Sinan-Diebler-Emir-Micov-Tyus beşi 3:09 dk oyunda kalmış, 12-0lık seri yemişiz. Hücumda biz 0/4 ile oynarken Kızılyıldız ise 2/2 üç sayı olmak üzere 5/5 ile hücum etmiş. Skor, 50-49’dan 50-61’e geliyor.

Dentmon-Sinan-Emir-Daye-Tyus beşi 13:04 dk oyunda kalmış, 33-19 skor.

3. çeyreğin son 3:42 dakikasından 4. çeyreğe kadar olan kısımda bu beş,
3/3 iki sayı, 3/4 üç sayı olmak üzere 6/7 ile 17 sayı atarken 2/2 ile çizgiden dönmüş.
Kızılyıldız bu süreçte 1/4 iki sayı 2/2 serbest atış olmak üzere 4 sayı bulmuş. Asistlerde 6-1 üstünlüğümüz bulunurken Kızılyıldız’ı 3 top kaybına zorlamışız.

4. çeyreğin başından son 38 saniyeye kadar geçen kısımda ise 16-15lik üstünlüğümüz var.
7/12 iki sayı, 0/4 üç sayı 2/4 serbest atışla oynarken Kızılyıldız ise 4/5 iki sayı, 0/3 üç sayı, 7/9 serbest atış isabeti bulmuş.

2. çeyrekte 8 farklı beşle sahada yer almışız. Bu bölümde, +4 ile, tek artıda olduğumuz beş, 3:16 dakikayla 2. Çeyrekte en fazla kalan beşimiz Sinan-Göksenin-Diebler-Daye-Deon olmuş.

Tyus, 2. Yarı çıkmadan oynadı.

2. yarıda 3/15 üçlük isabetine sahibiz.

Deon-Pleiss ikilisi bu maç hiç beraber oynamadı, Deon hiç 4 numaradan süre almadı.

20/31 iki sayı, 7/18 üç sayı olmak üzere 27/49 FG ile oynamışız. Çizgide 14/18 ile isabet bulmuşuz.
Kızılyıldız ise 14/28 iki sayı, 3/7 üç sayı olmak üzere 17/35 FG ile oynamış. 13/18 serbest atış serbest atış isabetleri de bulunuyor.

Ribaundlarda 27-17, asistlerde 20-9, bloklarda 6-0 üstünlüğümüz bulunuyor. Biz 8 top çalıp 8 top kaybederken Kızılyıldız 4 top çalıp 14 top kaybetmiş.

Hücumda 2/6 iki sayı, 0/8 üç sayı olarak 2/14 FG ile hücum etmişiz, çizgiden 4/5 ile dönmüşüz.
Kızılyıldız ise 5/10 iki sayı, 5/8 üç sayı olarak 10/18 FG ile oynamış, çizgide ise 10/11lik bir performansa sahip.

Ribaundlarda 7-14, asistlerde 1-8 Kızılyıldız üstünlüğü var. Biz 0-4 top çalma-top kaybı ile oynarken Kızılyıldız’da ise bu sayı 3-0

Justin Dentmon’un 1 numarada oynadığı, sahada Russ Smith’in olmadığı bölüm, 16:12

Hücumda 11/17 iki sayı, 4/10 üç sayı olmak üzere 15/27 FG ile oynarken çizgideki başarımız 6/8
Kızılyıldız ise 6/12 iki sayı, 1/6 üç sayı olarak 7/18 FG ile hücum etmiş. Çizgideki başarıları ise 12/14

Asistlerde 10-4 üstünlüğümüz var. 6 top çalıp 4 top kaybederken Kızılyıldız ise 1 top çalma 9 top kaybı ile oynamış.

Hücumda 9/16 iki sayı, 2/12 üç sayı olmak üzere 11/28 ile oynamışız. Çizgiden 9/11 ile dönmüşüz.
Kızılyıldız ise 12/21 iki sayı, 4/5 üç sayı olarak 16/26 ile hücum etmiş. Çizgide ise 2/5

İki takım da 10ar asist yapmış. Kızılyıldız 5-5 top çalma-top kaybı ile oynarken bizdeki durum 2-6

Hücumda 17/28 iki sayı, 5/19 üç sayı olmak üzere 22/47 FG ile oynamışız. Çizgide ise 6/8
Kızılyıldız ise 14/25 iki sayı, 3/8 üç sayı olmak üzere 17/33 FG ile oynamış. 11/16 ile serbest atış kullanmışlar.

Ribaundlarda 22-23 Kızılyıldız üstünlüğü bulunuyor. Asistlerde 16-11, bloklarda 5-0 öndeyiz. Biz 7-7 top çalma top kaybı yaparken Kızılyıldız’da bu sayı 4-12

Austin Daye-Alex Tyus ikilisi beraber 22:06 dk oyunda kalmış, 52-34 bu bölümün skoru

Russ-Sinan-Göksenin-Emir-Deon beşi 1:23 dakika oyunda kalmış, 7-0 seri yemişiz. Skor, 35-29’dan 35-36’ya geliyor.

Sinan-Diebler-Emir-Micov-Tyus beşi 3:09 dk oyunda kalmış, 12-0lık seri yemişiz. Hücumda biz 0/4 ile oynarken Kızılyıldız ise 2/2 üç sayı olmak üzere 5/5 ile hücum etmiş. Skor, 50-49’dan 50-61’e geliyor.

3/3 iki sayı, 3/4 üç sayı olmak üzere 6/7 ile 17 sayı atarken 2/2 ile çizgiden dönmüş.
Kızılyıldız bu süreçte 1/4 iki sayı 2/2 serbest atış olmak üzere 4 sayı bulmuş. Asistlerde 6-1 üstünlüğümüz bulunurken Kızılyıldız’ı 3 top kaybına zorlamışız.

4. çeyreğin başından son 38 saniyeye kadar geçen kısımda ise 16-15lik üstünlüğümüz var.
7/12 iki sayı, 0/4 üç sayı 2/4 serbest atışla oynarken Kızılyıldız ise 4/5 iki sayı, 0/3 üç sayı, 7/9 serbest atış isabeti bulmuş.

2. çeyrekte 8 farklı beşle sahada yer almışız. Bu bölümde, +4 ile, tek artıda olduğumuz beş, 3:16 dakikayla 2. Çeyrekte en fazla kalan beşimiz Sinan-Göksenin-Diebler-Daye-Deon olmuş.

Deon-Pleiss ikilisi bu maç hiç beraber oynamadı, Deon hiç 4 numaradan süre almadı.

Bunu Ergin Ataman ve yardımcılarına da ulaştırmak gerek. Ayrıca merak ettiğim bir şey var, şu görüntü Kızılyıldız maçından: http://i.hizliresim.com/jBdVO9.jpg

Efes maçlarından hallice seyirci doluluk oranı. Salon neden dolmuyor? Daha ikinci maç bu hiçbir şey kaybedilmiş değil.

Bunu Ergin Ataman ve yardımcılarına da ulaştırmak gerek. Ayrıca merak ettiğim bir şey var, şu görüntü Kızılyıldız maçından: http://i.hizliresim.com/jBdVO9.jpg

Efes maçlarından hallice seyirci doluluk oranı. Salon neden dolmuyor? Daha ikinci maç bu hiçbir şey kaybedilmiş değil.

Hocam sayıya aldanma, Cska maçından daha nitelikli bir seyirci vardı. Doğru yerde doğru şekilde tepki verdiler. Üçüncü çeyrekte takımı ateşlediler. Ancak biz naparsak yapalım avrupadaki diğer belalı deplasmanlar gibi hakemi baskı altında tutamıyoruz, gelen hakem tersine ön yargı ve aleyhimize kararlarla geliyor.

bu istatistiklerin yorumlanmasında sadece şu noktada dikkatli olmak lazım;

daye 3. çeyreğin bitimine 3 dakika kala çıldırdı ve yaklaşık 3 dakika içinde 15 sayı attı ve maç 52-65'ten 67-69'a geldi. dolayısıyla bu olay olurken sahada bulunan her oyuncunun parkede kaldığı süreyle alakalı kendilerinden ve gerçekten kopuk bir algı oluşması mümkün. gerçekten kopuk olmayan tek şey daye'in sahadayken kızılyıldız'ı perişan ettiği gerçeği.

bu istatistiklerin yorumlanmasında sadece şu noktada dikkatli olmak lazım;

daye 3. çeyreğin bitimine 3 dakika kala çıldırdı ve yaklaşık 2 dakika içinde 15 sayı attı ve maç 52-65'ten 67-69'a geldi. dolayısıyla bu olay olurken sahada bulunan her oyuncunun parkede kaldığı süreyle alakalı kendilerinden ve gerçekten kopuk bir algı oluşması mümkün. gerçekten kopuk olmayan tek şey daye'in sahadayken kızılyıldız'ı perişan ettiği gerçeği.

onlar olurken sahada dayenin yanında russ ve pleiss olsaydı da 0 yer miydik hocam, bir açıdan haklısın ama oradaki düzenin oluşmasında diğer 4 oyuncunun da payı var.

Takım yeni kuruldu ve oyuncuların birbirine uyum sağlaması için hazırlık döneminde gitmediğimiz ülke görmediğimiz kasaba kalmadı. Üstüne hiçbir takımın cesaret edemediği(!) 14 tane hazırlık maçı yaptık. Takım bu 14 maçın üzerine 4 resmi maç daha oynadı ama hala takım olmanını yakınından bile geçmiyoruz. Ne zaman oluruz sanırım Ergin hoca dahil kimse bilmiyordur.Ayrıca bu bitmeyen maçlar Krstic'in basketbol hayatını bitirip,takım en önemli oyuncusu Micov 1 aydan fazla sakat olmasını sebep oldu.. Micov bizim takım için o kadar önemli ki %50-60 performansıyla oynasa Kızılyıldız hüsranı asla olmazdı.

Şimdi önümüzde Maccabi deplasmanı ve fener maçları var. Bu 2 maçı kazandığımızda nefes alıp güvenimizi ve heyecanımızı tekrar kazanacağız Ergin hocanın ne yapıp edip bu 2 maç full konsantre olmalı ve yaptığı hataları da asla yapmamak zorunda. Özellikle kendi evimizde fener maçını kaybedersek maalesef takım seyirciyi de kaybeder. Yani bu ilerde telafi ederiz, yolumuz daha uzun deme imkanımızın olmadığı bir maç...

Kızılyıldız maçı hepiniz gibi beni de çok büyük hayal kırıklığına ı ve geleceğe umutla bakma isteğime çok büyük bir darbe vurdu. Şimdiden kötümser olmamak istiyorum, zamana ihtiyacımız olduğunun da farkındayım ama kısa sürede toparlanmazsak iş işten çoktan geçmiş olacak.